Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

samsung hdd iyimidir?

corso

Öne çıkan mesajlar

SAMSUNG 120GB 7200RPM 8MB Hdd modelini almayı düşünüyorum, 106$ + kdv mavi bilgisayarda. tavsiye edermisiniz? sağlammıdır?

bi de noob sorusu: ben bu ide diski ilerde sata destekleyen bi board'a takıcağım sata bi master disk'e slave olarak kullanabilirmiyim? yani sata destekleyen board'a ide disk takılırmı kısacası[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862
Sosyal ağlarda paylaş

Samsung hard diskler su anda piyasadaki en kaliteli hard disklerdir. Ben sahsen bir problem yaşamıyacağına eminim. Gözün kapalı alabilirsin.
Fakat neden ide alıyorsun, fiyat farklarını bilmiyorum ama eğer çok değilse kesinlikle sata alman çok daha iyi olacaktır gelecek için. Ama ide hard diskte alsan gelecekte sata destekleyen bir boardla kullanabilirsin cunku su anda sata destekleyen tum boardlar ide de destekliyorlar. Ama 5 sene sonra hala desteklerler mi dersen sanmıyorum. Geleceğe yatırım yapman açısından sata alman daha iyi olurdu ama eğer mecbursan yine de alabilirsin cunku daha 2-3 sene ideler devam edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

ben biraz sorun yaşadım samsung hdd ile. ama bilemiyorum tabi, belki bana özel bi durumdur. az çektirmedi. format manyağı olmuştum.[signature][hline]Bu forumlarda aklıma gelebilecek hemen hemen herşey hakkında konuşabilir, tartışabilir, copy/paste yapabilir, bilgi alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

saolun cevaplar için.
ya fazla fiyat farkı yok, 10-15$ kadar ama ide almak zorundayım çünkü şu anda kullandığım 2-3 senelik bi asus P4-TE ve sata desteği yok haliyle.
board'u değiştirmeyi düşünmüyorum sadece acilen disk lazım, toplam 55GB disk var şuanda ama dolup taşıyo kablonetin gözü kör olsun[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862
Sosyal ağlarda paylaş

samsung'a bu aralar bi sempatim var zaten. cd-wr aldım gayet güzel çalışıyo. bi de reklamları var ya digitAll falan, pek hoş.
en son bilgisayar dergisini 2 sene önce falan almıştım. internette de sata'yla ilgili bi yazı okumadım. şimdi utanarak bişey sorucam. bu sata disklerin ide portuna takılıp ide disk gibi davranmaları gibi bi durum sözkonusu mu?. yani kablosu değişik biliyorum, ama girişler de değişik mi? sata desteği olmayan bi boarda ide portundan sata disk takmanın ve ideymiş gibi kullanmanın imkanı varmı.? geleceğe yatırım açısından. soru çok saçmaysa yüzüme vurmayın lütfen[signature][hline]beer helping ugly people have sex since 1862
Sosyal ağlarda paylaş

SATA lar daha hızlı değil. şimdilik, IDE ile tek farkı ince güzel bir kablosu olması. Geçen ayki Chip dergisinde Samsung HDD ler en üst sıralardaydı, ben 80 gb SATA olanını aldım ama daha yeni olduğu için pek fikrim yok disk hakkında, Samsong un cd-rw si harbiden çok iyi bu arada...[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.
Sosyal ağlarda paylaş

sata yi ide ye baglamanin bi yolu vardi ya ara bi kart gibi bi$I ama yaniliyor olabilirim tabi

ayrica 2.5 yildir samsung kullaniyorum henuz bir terbiyesizligini gormedim iyidir yani...[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...