hozceri Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 anlamadıgım o kadar önemli bi adam mı ki bu ayrı topic acılmıs tranfer topigi varken ? robinhoya bile acılan topic kapanmıs transfer topigi var diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ya ne farkeder. zaten uyuzum su transfer baslıgına. burası futbol bolumu değil mi? bırakın futbolla ilgisi olan hersey yeni baslıkta acılabilsin. gs-fb-bjk transferlerini zaten tek baslık altında tartısmanın anlamı nedir? bilmem kac bin tane mesaj atılmıs. ondan sonra biri bi transfer haberi veriyor, bi bakıyosun 3 sayfa once zaten konusulmus. sacmalık bence. hani dunyadan transferleri konusursun ayrı baslıkta da, burdaki cogu uyeyi oncelikli olarak turkiye ligi ilgilendirdigine gore bu ligde yapılan transferler de yeni baslıkta acılabilir. bırakın baslık acmayak isteyen rahat takılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 sacma sapan olmus zaten transfer topaki, yok man city sunu almis, liverpool bunu kiralamis, barcelona bilmem neye teklif vermis, hebele milana goz kirpmis, bana ne milandan interden. bizim transferleri takip edemez oldum konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 takım başına bi topik olabilir bi de diğer ligler için tek bi topik olur seneye böle yapılsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 her lige ayrı topic olmaz ama en azından 1 dünya 1 de türkiye ligi olsun, takım başına açmıyalım deseniz bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ya acılsın tek basına neden acılmıyor. forum kirliligi falan mı oluyor allasen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben her lige ayrı demedim ztn 3 büyüklere birer topik avrupaya tek topik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 transferler diye futbolun altına bir başlık bölüm açılabilir, orda her takımın transfer şeysi olur. rahat olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Bitti artık transfer sezonu...Başka bahara artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Ben burda geçen seneden beri bi tarafımı yırtıyorum transferler topiği çok saçma hiçbir şey adam gibi tartışılmıyor diye. O zamanlar hiç sesiniz çıkmadı valla , işte yok şu transfer önemli bu transfer öenmli muhabbeti olmuştu. Hatta nocom'la beraber bunun mücadelesini vermiştik falan filan. Bencede 3 büyüklerin yaptığı transferler ayrı başlıkta açılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 nileppezdel said: Sabri kafasını kaldırsa büyük topçu olur, bi de vurmayı öğrenmeli. Bu ikisini yapamazsa yere bakarak gide, nerede ne, kim var göremeden orta açmaya çalışan mal bi kanat işte. Kırık kanat.. Sabri toplara vuruyor, antremanlarını falan izledim kaç kere, adam maçlar haricinde iyi top oynuyor asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 suBzer0 said: Ben burda geçen seneden beri bi tarafımı yırtıyorum transferler topiği çok saçma hiçbir şey adam gibi tartışılmıyor diye. O zamanlar hiç sesiniz çıkmadı valla , işte yok şu transfer önemli bu transfer öenmli muhabbeti olmuştu. Hatta nocom'la beraber bunun mücadelesini vermiştik falan filan. Bencede 3 büyüklerin yaptığı transferler ayrı başlıkta açılmalı. kesinlikle haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 subzero haklı ama nocom haksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2008 ok >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Uğursuz sağ bek pozisyonuna geçen linde. milli maçta sakatlanmış. Bu çocuk kaç haftada sakatlancak acaba ilk maç ciddi ise sakatlığı ilk 11 oynıcak ;) 2. dakikada sakatlanıp çıkmış milli maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 fatih akyel laneti bence bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Ümit Davala oynasın sağda , antrenör/oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aha serkanda sakatlanmış şimdi ntv de altyazı geçti bileği dönmüş tamamlayamamılş antremanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 mecburi 3-5-2 ye döner gs artık ahaah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Aiko said: aha serkanda sakatlanmış şimdi ntv de altyazı geçti bileği dönmüş tamamlayamamılş antremanı yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 yok oyle bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar