Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serkan Kurtuluş Galatasaray'da

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

ya ne farkeder. zaten uyuzum su transfer baslıgına. burası futbol bolumu değil mi? bırakın futbolla ilgisi olan hersey yeni baslıkta acılabilsin.

gs-fb-bjk transferlerini zaten tek baslık altında tartısmanın anlamı nedir? bilmem kac bin tane mesaj atılmıs. ondan sonra biri bi transfer haberi veriyor, bi bakıyosun 3 sayfa once zaten konusulmus.

sacmalık bence. hani dunyadan transferleri konusursun ayrı baslıkta da, burdaki cogu uyeyi oncelikli olarak turkiye ligi ilgilendirdigine gore bu ligde yapılan transferler de yeni baslıkta acılabilir. bırakın baslık acmayak isteyen rahat takılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben burda geçen seneden beri bi tarafımı yırtıyorum transferler topiği çok saçma hiçbir şey adam gibi tartışılmıyor diye. O zamanlar hiç sesiniz çıkmadı valla , işte yok şu transfer önemli bu transfer öenmli muhabbeti olmuştu. Hatta nocom'la beraber bunun mücadelesini vermiştik falan filan. Bencede 3 büyüklerin yaptığı transferler ayrı başlıkta açılmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Sabri kafasını kaldırsa büyük topçu olur, bi de vurmayı öğrenmeli. Bu ikisini yapamazsa yere bakarak gide, nerede ne, kim var göremeden orta açmaya çalışan mal bi kanat işte. Kırık kanat..

Sabri toplara vuruyor, antremanlarını falan izledim kaç kere, adam maçlar haricinde iyi top oynuyor asdasdas
Sosyal ağlarda paylaş

suBzer0 said:
Ben burda geçen seneden beri bi tarafımı yırtıyorum transferler topiği çok saçma hiçbir şey adam gibi tartışılmıyor diye. O zamanlar hiç sesiniz çıkmadı valla , işte yok şu transfer önemli bu transfer öenmli muhabbeti olmuştu. Hatta nocom'la beraber bunun mücadelesini vermiştik falan filan. Bencede 3 büyüklerin yaptığı transferler ayrı başlıkta açılmalı.

kesinlikle haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...