Plabla Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 deadwoll said: look said: roguela 3 v 3'e girip, birine sap, birine blind atarim. 3.'yu kestikten sonra vanishler blindladigima sap atar digerini keserim. prep kullanir tekrar vanishler digerini de keserim. fire mage ile 5 v 5'e invis girer arkalarina gecerim. rakipten kimse killanmaz zaten bizim 4 kisi olusumuza, arkalarindan cikinca cok sasirirlar. kimse nerde oldugumu farkedemeden 2 tane fireball atarim. 500 resilli healerlar her sey icin cok gec oldugunu bile anlamadan olurler. zafer naralari atarak takimimin yanina donerim. Roguelar trinket kullanmayı bilmiyor, bir tek sende vanish var ve adamlar afk takılacak arenada. Bir de senin gibi skilled bir playerin düşük ratinglerde oynamayacağını varsayarsak bu dediğinin olması için 3 rogue'un da kalp krizi geçirmesi lazım aynı anda. @look : AHAHAHAHHA bariz geyik geçilen postu ciddiye almaya da AHAHHAHHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Gerçekten sarcasm detektörlerinin açılması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi dead yapma adam flamegunla geyik yapıyordu ciddiye almayın auhahu.. @look hayallerimin arenası o, herkesi tek başıma kesip I R PR0 çekmek, emeğine sağlıx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bunu ciddiye aldılar dimi ben yanlış okumuorum /sigh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Yanlış okumuyorsunda sebebi basit bence. Son sayfaya gelip son sayfanın ilk mesajını görünce, altında gülmüşler demekki dalge geçmiş herkez :D. Dur bende cevap yazayımdan ibaret biraz. Tüm mesajları sırayla okuyunca imkansız yani ciddiye almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 geçen girdim arenaya 3v3, bizimkiler düştü oyundan. dedim iş başa kaldı stealth olmaya zaman yoktu sprint açtım koştum, birine gouge attım diğerini blindladım öbürkünü kestim, sonra gougeluyu kestim blindlı leave arena yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 bu arada imp gouge var yoksa çok saçma olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 "Ben arenaya girince karşı takımda kim olursa olsun üstü başı çıkarıp dans etmeye başlıyo nedense..." M.J. a.k.a. Turbojackson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Cons said: bu arada imp gouge var yoksa çok saçma olurdu :D Mesaj kendi içinde çelişiyor bir kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mind numbing poison sür diyen kim çıksın ortaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Druid ile giriyorum arena 3v1 birine cyclone atıyorum birinne root çakıyorum diğerini değil.. üçünü hala götümden koşturuyorum çok eğleniyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oppala Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 tank gear feral druud vs 2x rogue : 1 ölü rog +1 intihar eden rog ( eots ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Zaten druid i hiç bi zaman kesemiyor ki rogue ne diye kesmeye çalışıyorsun ? feral de gg resto da gg boomkinde gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 arena hariç zaten kesmeye uğraşmıycaksın bile.Arkanı dönüp gidecen.Garibim ne yakalayabilir ne warrior gibi yakaladımı azını yüzünü kırabilir.Bg'lerde falan onlar yokmuş gibi davranın en güzeli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 2-3 rogue ile aynı anda dalga geçmek çok eğlenceli oluyodu sonra arkasına küfür whisperleri falan geliyodu adamlar üşenmeden serverda char açıp küfür ediyolardı sattım ama druidimi:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 senin char da sağlamdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ozii_x said: Zaten druid i hiç bi zaman kesemiyor ki rogue ne diye kesmeye çalışıyorsun ? feral de gg resto da gg boomkinde gg :D hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 COns geldi şimdi başlar druid i böyle kestim öyle ezdim :) he cnm sanada he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 atatürk burda olsa, "çocuk, roguela 1v1 de götünde hamstring spamleyen warrior olmadan druid veya oomkin kesemiyorsan, ben biryerlerde hata yapmışım" derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 T6 gearlı Feral druid kesilmez de diğerleri gayet öldürülebilir Rogue ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 aynen öyle. feral sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 HEHEHEHE DRUID KASTIM ALTERAKA GİRDİM FOS DA SAP YEDİM Bİ BEN VARDIM TAKIMDAN Bİ BAKTIM 7 TANE RUJ ÇIKTI KOYDUM LIFEBLOOMLARI TRAVEL FORM BEAR FORM SAYDIRIYORUM YAKALAYAMIYO ENAYİLER SONRA WARYOR GELDİ Bİ TANE KESTİ HEPSİNİ d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 böyle msjlar geliyodu 5 rogue arkadaş fantezi için girmiş bg bizde guilddeki arkadaşlar ile bg yapalım dedik rogue arkadaşlarla oynaşmam çok üzmüş sanırm gelip bunları yazdılar ama rogueler ile eğleniyodum 3 tanesini alıp swipe falan :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Masquerade said: T6 gearlı Feral druid kesilmez de diğerleri gayet öldürülebilir Rogue ile. seni seviyorum (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Cons said: HEHEHEHE DRUID KASTIM ALTERAKA GİRDİM FOS DA SAP YEDİM Bİ BEN VARDIM TAKIMDAN Bİ BAKTIM 7 TANE RUJ ÇIKTI KOYDUM LIFEBLOOMLARI TRAVEL FORM BEAR FORM SAYDIRIYORUM YAKALAYAMIYO ENAYİLER SONRA WARYOR GELDİ Bİ TANE KESTİ HEPSİNİ d: UHAUYHDAUHHUASSDUHAASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar