eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 elleri görim... bişiler sorcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ben değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Sir Clexcier said: ben değil jack mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Giovanni said: ben özellikleri nası? nelerdir imkanları? ben hazırlıı bitirdim orcinal okula başlıcam anlat biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bahçeşehirde değilim ama manzarası güzeldir oranın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kuzenim mezun oldu geçen sene, hukuk okuyordu orada, memnundu okuldan. yeri falan da çok güzel hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 okulun yerini biliom... gezdim gördüm... girmediim delik kalmadı ama daha 1 güb bile okumuşluum yok o okulda... ne özellikleri var bilmiom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 bende bu senedne ihtibaren burdayım artıkın :D Daha dün kayıt oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alehandýro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 ana kampüs ve mühendislik kampüsü olmak üzere ikiye ayrılır.. denize nazır kantini olan yani büyük olan ana kampüstür. hukuk mimarlık sinema gibi bölümler burda bulunmaktadır.tam anlamıyla kampüstür. kocaman bir mermer girişi vardır. tavanı 4 kat yukseklıgındedir. mühendislik kampusunde bilgisayr labları, fizik labları , kimya labları vardır. en altında bir kantini vardır 4 kattan oluşmaktadır. daha çok dersaneyi andırır. kule tarzı yukarı çıkan merdivenleri.. her katta 4 5 sınıf. kampüsler arasındaki dikkat edilmesi gerekn detaylar : 1) 3kantin içinden ana kampüsün içinde sağdaki kantinindeki yemekler en güzel yemeklerdir. 2) ana kampüsün dışındaki kapalı camekanli cafeye "akvaryum" denir. akvaryum denince herkez anlar. buluşma noktasıdır.( bknz taksim burger) 3) muhendıslık kampüsünün terası ( asansorde 4nolu kat) okulun en harıka manzarasının bulundugu yerdir. dev gibi bir terastır. zemindeki kantinden kahve alınılır terasta içilir. 4) muhendislik kampüsünün bilgisayar labları gece 1den sonra kapanır. ama ana kampusteki girişte soldaki student center bilgisayarları tek 24 saat açık olanlardır. 5) okulun ana kahvaltı yeri : kütüphanin yanındaki simitçidir. her sabah bahçeşehirliler le doludur. içerden tanıdık çıkma olasılığı %80 6) köprünün altındaki ışıkların karşısında bilgi copy vardır. bütün ders notları o fotokopicide bulunur. 7) beşiktaş ve okul öğrencilerinin kullandığı en iyi park alanı conrad otelinin alt tarafıdır. günlük 5 ytl. hem yer hem ücret açısından . 7,5 ) okulun sahilindeki baloncu daki silahlar çok sağlam. balonları çok iyi indirir özgüven kazandırır. -the end - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 7,5 güzel :D okulun bize sağladıı imkanlar... okul içindeki öğrenci grupları nası mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alehandýro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 hazırlıkta mesela küçük bir çevre olduğu için "ne bakıyosun" olayları yaşanmıştı ama burda herkez kendi halinde. gruplar kendi masalarında. siyah tişörtlü gençlik , kumaş pantolonlu gençlik.. bildiğin gruplar işte. 1.sınıf grupları olarak : hazırlıkta ki karışık sınıflaşma olayı tüm bölümlerden tanıdıgının olmasını sağlıyor. her masaya bir selam çakıyosun. bi dal sigara isticek kapın hep açık =) kantindeki müzikler, çıvıltı langırt sesleri güzel. 90 derecelerik kol açılı çanta tutuşlar kızlarda bolcana mevcut. 1. sınf oldugun için kaynaşmaya açık bir kitle olcak karşında. bu saydığım tüm gruplarla birlikte geçicek 1.senen. sabit bir grubun olmaz yani. çekirdek grub ve genel grup şeklinde herkzle takılırsın yani. gruplaşma olmuyo 1.sınıfta kötü anlamda. teras ve sahil kantini başlıca 2 mekan işte. herkez o sahil manzarasının da verdiği huzur ile iyidir iletişim ,kaynaşım konusunda bahçeşehirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2008 17 sinde başlıcak işte o zaman görcem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Hic baslama , öss ye hazirlan tekrar baska yere gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 nieki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Eğitimi kötü , hocaları kofti ( en azından müh için konuşabilirim ve fen-edebiyatın bir kısmı için ) - tabiki istisnasız hepsi değil.Bir çoğu adam gibi İngilizce bile bilmiyor,dersler Türkçe işleniyor -yüzde 80.. Kampüsü dershane kadar - ikiside öyle.Ana kampüs dediğine bakma arkadaşın , baştan başa 3 dk lık bi yer. Açık alanı 0 a yakın . -- Müh terasta oturmak keyifli hakketten ona birşey diyemiycem. Web sisteminden tutunda server sistemleri , kartlı geçiş sistemleri vs vs bütün teknolojik sistemleri yerlerde sürünüyor.Lab ların coğundaki makineler adam gibi çalışmıyor,derste anlatılan tool ları bile çalıştıramıyor ekstra şeyleri geçtim.İnternet bağlantısı yok diyebiliriz,aç telefonu GPRS ten bağlan 2 kontöre kıy daha hızlı.Zaten networkte bir virus var sağolsun butun flahdisklere bulaşıyor,burdan da IT mizin tecrubesi ortaya çıkıyor.Hiç bir iş profosyonel bir bilinçle yapılmıyor. daha çok sayarım.Daha ciddi ve düzgün bi dille anlatabilirim tekrar sonra ,şu an ayak ustu yazdım , rezil bir turkce ve zor okundugnun farkındayım :) Zaten duzgun ve tum aklımdakileri yazarsam Sticky olur , kimse bir daha tercih etmez heralde. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bahçeşehir fail diosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Arkadaşım geçen sene 2.36 diploma notuyla hiç zorluk yaşamadan %80 burslu olarak master'a kabul edildi orda. Gayet mutlu olduğunu söylemişti ilk ayında sonra göremedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Master nasıl bilemem ama master daha rahat bi olay başlı başına,rahatlık olarak rahat. Yani bi yerde çalıp para kazanıyorsundur akşamları da gelip 3 saat derse giriyorsun.Senin için kampüs büyük mü , imkanlar nasıl aktiviteler nasıl , 4-6 yılını geçirecek birine göre daha az göze batıyordur muhtemelen. 2 sene haftada birkaç gün .gunde 3-4 saat ile , 4-6 yıl haftada 4-5 gun gunde 5-6 saat _duruma göre daha fazla_ geçirmek başka tabi. not : Yurt dışı imkanları iyi bu büyük bir artı , söylemeyi unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi için konuşayım ; biraz hocalardan ne almak istediğine bağlı,gidip sorarsan,araştırırsan hertürlü yardımı yapıyorlar. kafama takılan birşey olduğunda hiç geri çevrilmedim. siteden öğretim görevlilerinin cv sini bulabilirsin.hepsinin geçmişleri çok iyi. kampüs büyük değil fakat ben seviyorum.manzarası çok güzel.boğaza karşı yemek yemek,sabah ortalıkta kimseler yokken çayını yudumlamak çok keyifli birşey. yabancı bağlantıları çok kuvvetli. birsürü avantajı olduğu gibi dezavantajlarıda mevcut tabi. hazırlığı iğrenç.Ana kampüste bi sürü dünyadan haberi olmayan süslü ötesi kız var.küçük olduğu için acayip kalabalık oluyor.benım en gıcık olduğum şeyi de ; sosyal aktivite kıtlığı. konserler,tiyatrolar düzenlense mayfest dışında başka festlerde olsa pek bi sevicem okulumu. bir arkadaş öğrenci klüplerini sormuş ; Atatürkçü Düşünce Kulübü Avrupa Birliği İlişkileri Kulübü Bilim Kurgu ve FRP Kulübü CEİT Kulübü Dans Kulübü Dil ve Tarih Kulübü Doğa Sporları Kulübü Endüstri Mühendisliği Kulübü Fotoğraf ve Video Kulübü Gençlik Kulübü Halk Oyunları Kulübü Hukuk Kulübü İşletme ve Ekonomi Kulübü Kültür ve Gezi Kulübü Mekatronik Kulübü Mimarlık Kulübü Motor Sporları Kulübü Mühendislik ve Teknoloji Kulübü Münazara Kulübü Müzik Kulübü Paintball Kulübü Sinema ve Görsel Sanatlar Kulübü Sivil Savunma Kulübü Sualtı Kulübü Tiyatro Kulübü Toplum Gönüllüleri Kulübü Uluslararası Hukuk Kulübü Uluslararası İlişkiler Kulübü Uluslararası Lojistik Kulübü Birde öğrenci toplulukları var, Akıl Oyunları ve Strateji Topluluğu Basın ve Yayın Topluluğu Beşiktaşlılar Topluluğu Bilgisayar Topluluğu Erasmus Topluluğu Fenerbahçeliler Topluluğu Galatasaraylılar Topluluğu Güzel Sanatlar Topluluğu Kültür ve Edebiyat Topluluğu Pazarlama Topluluğu Yazılım ve Bilişim Teknolojileri Topluluğu Yoga Topluluğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alehandýro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 CEIT için de ben konuşucak olursam.. boğaziçinde aynı bölümde aynı sınfta okuyan arkadaşımın site yapımı hakkında pek bilgisi olmadıgını dreamviwer ile çiçekler böcekler yaptığını hala biliyorum.. bunun yanında diğer bir arkadaşın da değindiği gibi yurt dışı bağlantıları olsun okul imkanları olsun sonuçta özel bir okul. nekadar geçiş sistemleri bilgisayarlarına laf atılmışsa da bir devlet okuluna göre imkanlarının daha yüksek olduğu kesindir.. ben bu bölümü bogaziçinde de yıldızda da okumak istemezdim. bahçeşehir de okumak isterdim. o bilgisayarda sorun olduysa macintosh labratuarına geç. okadar çok bilgisayar odası varki. 15 tane sayabilirim. 15 tane içi 30ar bilgisayar dolu oda var kampüslerin içerisinde. ve bence boğaziçili arkadaşla konuştuktan sonra bizim profesorlerın özverisini anladım. derslrde ki ileri seviyemizi..ki sadece bizim bölüm de değil. bahçeşehir hukuk özellikle çok ileri seviyededir. herkez bilir.. mimarlık arkadaşlarımın da herbirinin memnuniyetini biliyorum örnek vericek olursam. kampüsün küçüklüğü konusunda ise. tamam dev gibi bir kampüs değil ama yine de sahil kısmı bir çok okulda yok . beşiktaşta bir çok seçenegin var gidebilcek. ortaköye ve taksime 5dakika olması da unutulmamalı. kantin kalabalığı manzaranın yanında çekilebilcek bişey bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Alehandıro said: ben bu bölümü bogaziçinde de yıldızda da okumak istemezdim. bahçeşehir de okumak isterdim. o bilgisayarda sorun olduysa macintosh labratuarına geç. okadar çok bilgisayar odası varki. 15 tane sayabilirim. 15 tane içi 30ar bilgisayar dolu oda var kampüslerin içerisinde. İyi de PC ile MAC bir mi , PC de işlerim var MAC de yapılamıyıcak. Herşeyi geçtim diyelim MAC de herşeyi yapabiliyorum , ben yazılım müh öğrencisiyim , yaptıgım seyi PC de yapmak ve test etmek bir zorunluluk... Ayrıca bilgisayarları ne amaçla kullanıyorsun bilmiyorum , sadece mail bakmak surf içinse doğru 15 lab var ama atıyorum bir MATLAB 20 tane makinede ya çalışır ya çalışmaz , yada bir Visual Studio. Oracle la ilgili hiçbirşey diyemiycem buyun pratik derslerimiz nerdeyse boş geçti :D Hocaları evet yardımsever,müsteri ilişkisi ne de olsa--kötü amaçlı söylemiyorum kesinlikle.Hakkatten ben de coğu zaman geri cevrilmiyorum.Bogazicide nerdeyse benim butun arkadaslarım,bi ben kazanamadım :D Orda hocalarla ilişki böyle değil. Ama bizim hocaların coğu niteliksiz kalır onların yanında orası ayrı. İdari kadro tam bir vurdumduymaz , devlet dairesi gibi çalışıyorlar. Detay istiyen bir kaç sorun anlatabilirim.Şu an itibariyle bile bir sorunla karşılaştım çıldırmış durumdayım-sorun sebebi international office miz.. Bu arada klüpler çok hikaye , doğru düzgün çalışan 3-4 tane ya var ya yok.Hemen hepsi de rant sağlama peşindeler kulup aracılığyla. Yazılım ve bilism klubu yönetiminde(ydi)m ordan biliyorum. Şu an isveç teyim Erasmus'la . Okul dediğin böyle olur diyorum , buraya transferin yollarını arıyorum. Bahçeşehir'in ve Turkiye'nin çürümüş kadrosunu öpüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 iide ben sinema ve tv okuom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 bahçeşehir matematik bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 hoşgeldn =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar