Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ya arkadaşlar bu google'ın İstanbul'daki temsilcilerine bürosuna ulaşabileceğim bi numara bilen yada bulabilen var mı ? bi siteye ilan vermiştim zamanında telefonum yzaıyodu,google a adımı yazınca telefon numaram çkıyo,mail attım google'a ama takan yok.Site kaldırdı database'inden hala google'da çıkıo 2 sefer site kaldırdı,sorun google'dan kaynaklı . ulaşamıyorumda kendilerine yardımcı olursanız tam süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 site yetkilileri ile gorusecek ve http://www.google.com/support/webmasters/bin/answer.py?answer=61062&topic=13511 adresini vereceksin, onlar halledecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi kanyonda ofisleri varmış kanyondaki kadın dio ki biz bağlayamıyrouz dahilimiz yok diye nası bilgi vercem 2 kere mail attım heriflere ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 git kapiya mudurlerinin adini ogren netten haberler cikmisti tr ofisleri kuruldu diye onunla gorusecegim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi burdan google accountla girdim explorerdan google'ın sayfasını seçtim yapıştırdım o araba sitesi çıktı seçtim seçileni sil dedim,oldu mu şimdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 deneyelim istiyosan adını soyadını pmle falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ek bilgi: kanyon'daki ofis pazarlama (adsense-adwords) tarafına bakıyor sadece. türkiye'de diğer servislerini temsil etmiyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 böle saçma bişi olabilir mi ya adamlar ne maile bakıo ne bişeye lan dava açsak nolur ?? mum'un söylediini yaptım aslında olmuş olmalı ama .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ya Türkiye ofisi ile silmenin mümkün olduğunu sanmıyorum. Google aramaları otomasyon sistemiyle yapılıyor. Google bot denen bi botu var gelip indeksliyo sonra bikaçkez daha geldi ve siteyi bulamadıysa bi süre sonra sonuçlardan kaldırılıyo. Benim tavsiyem site robots.txt içerisinde belirtsin şurayı indekslensin istemiyorum diye sonra sık hit alan başka bi siteye o sayfanın direk linkini verdirt. Google gidip robots.txt'de o sayfanın indekslenmemesi gerektiğini görünce hemen siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 vodan dediinden hçbşi anlamadım ben :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Şöyle açıklamaya çalışayım, eğer bu bahsettiğin web sitesi senin problemin ile ilgileniyorsa; robots.txt diye bi dosya vardır bu bahsettiğim GoogleBot gibi arama motoru crawlerlarına şurayı indeksle burayı indeksleme gibi yönlendirmeler yapar. Siteye söylersen ve robots.txt dosyasına senin cep telefonu numaraın olduğu linki yazarsa şöyle: User-agent: * Disallow: /dizin-adi/ozel-sayfa.html Bu GoogleBot tekrar geldiğinde haa burayı indekslememem gerekiyormuş diye düşünüp hemen arama sonuçlarından kaldıracaktır. Googlebot'un bu linke ulaşmasını beklemen uzun sürebilir bu yüzden Googlebot tarafından çok ziyaret edilen bi siteye direk link koyarsan o site indekslenirken bu linkte ne varmış diye gider bakar ve robots.txt'de belirlemiş olduğunuz kriteri daha çabuk farkedip senin telefonunu arama sonuçlarından daha çabuk kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 abi adamlar bi sefer kaldırmıştı daha sora tekrar çıktı,tekrar söyledim ilgilendler ama RED cevabı geldi dedi kız anlamadım neyin RED edildiğini,illa ki biliolardr heralde bunu adamlar ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bende bunu anlamadım kim reddetmiş ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 anlamadım orasnı kız öle dedi mail de bidaha yapmışlar mı ne olmuş anlamadım enteresan ya ben mum'un verdiği linke girdim oraya URL yazdım arabam.com çıktı ordan seçtim seçileni sil dedi sildim,goolge'ın uptade olmasıın mı beklicez artık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar