Vodan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 World chart express de anons etti neyse bizim şarkı başladı 9. sırada bu arada. Buraya kadar normal hatta buraya kadar konu dışı da deil belkide vizyon bölümü topici Ama ya geçen altyazı? Türkiyede kahvenin tepesinden adamın birinin üstüne inek düştü. Adamın eşine haber verilmiş. Kadının ağzından: Kahvede otururken kafasına inek düşmüş ben ilkönce şaka sandım neyse allah daha büyük bişeyden korumuş!. İngilizce geçti tabiki ama bu yazının amacı nedir anlamış değilim şimdik diğerlerinde de böle yazılar geçiyomu die oturup izlicem hepsini..[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 hangisine daha çok şaşırcamı şaşırdım?![signature][hline]Lacoste marka etek delisi TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 art niyeti sezmemek elde değil. Bir düze çıkıp ağızlarının paylarını veremedik ya ona yanıyorum.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bizim ardımızdan çıkan şarkıda da altyazı geçti fakat çek cumhuriyetinden bi şarkıydı çek ler bilmemne winny the pooh la ilgili ödül aldı gibilerinden bişeydi bilemiorm yani nekadar aptallar çizgi film serediyolar gibisinden bi gönderme deildi bizmki gibin malesef...[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 düze ç1kmakla alakasi yok.. sen istanbulu ne kadar düze çikarsan da, dogudaki köylerde bu yasancak.. ayrica "düze ç1kmadan" da bazi seyleri halledebilirsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Funda Arar'da çıktı.[signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Işin komiği adını ilk defa MTV'de duydum.[signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Vuavff[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 keşke şu güzel şarkısını söyleseymiş orda :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: Bonecrusher, 04 Nisan 2004 20:44 tarihinde demiş ki: düze ç1kmakla alakasi yok.. sen istanbulu ne kadar düze çikarsan da, dogudaki köylerde bu yasancak.. ayrica "düze ç1kmadan" da bazi seyleri halledebilirsin.. düze çıkmayı genel anlamda kastettim -eğitim sağlık ekonomi zart zurt..-, sadece istanbul'u düşünmek ise hiç yapmadığım, yapamayacağım bişey[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 abi düze çıkmak nedir ya. hangi ülkede olmuyo ki bu olaylar. al amerikadan bi tane. benzin istasyonunda çalışan iki arkadaş, independence day'i benzin deposunun istünde kutluyolar. akabinde havai fişakler patlatıyolar yine aynı mekandan. kısa bir süre sonra en büyük havai fişeği patlatıp gen havuzundan ayrılıyolar. 5 mil karede bulunuyo bazı parçaları. aptallıksa cahillikse budur, kafaya inek düşmesi diil. [signature][hline]ben olmuşum imza.. [Bu mesaj horacegoesskiing tarafından 05 Nisan 2004 15:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bi ülkede daha çıktı demin öle ilginç bişi italyaydı sanırım gene komikti kadının teki farelerden çok korkuomus onalrdan kurtulmak için farelere buldugu herşeyi vermişki en sonunda hareket edemicek kadar ağırlaşsınlar die ben böle anladım[signature][hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 geçende aynı listede özgür kızın son klibi 4. sıradaydı[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Ya bu topic vizyona taşınmış fakat konu ayşenin klibi deilki anlamış deilim taşınma sebebini?[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 bugün gördümmm ayy çok bi heyecanlandım :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 said: 555, 04 Nisan 2004 20:13 tarihinde demiş ki: hangisine daha çok şaşırcamı şaşırdım?! muahahah +1[signature][hline]The Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bunu her ülke için yapıyorlar ancak pek mizah kaldıramıyoruz sanırım.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad Kapıyıı aç pencereyii aralaa geleceğiim rüyaalarıınaa.. -Freddy allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 bende şaşırdım walla. Ayşe Hatun - MTV.. pehh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: ShekiLChoCuq, 06 Nisan 2004 17:35 tarihinde demiş ki: bende şaşırdım walla. Ayşe Hatun - MTV.. pehh. gülben ergen çıktı MTV'ye sen ne diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Bilmem fazla milliyetçi bri değilimdir. Bu olay olalı 2 yıl fln olmuştur nereden baksan hatırlıyorum çünkü olduğunda bende gülmüştüm de şimdimi öğrenmişler kaç yıl sonra böyle bi olayı bugün olmuş gibi göstermenin bi anlamı yok gibime geldi. Özellikle stratejik zamanlar olabilir örneğin tr nin ab üyeliği ile ilgili bi dönemde böle bi olay çıkarırsan her üye hadi lan bunları alıp napcaz der sadece bi örnekti! başka yerlere çekmeyelim ama ben doğru bulmadım mtv nin yaptığını[signature][hline] V ò d à n | ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 ehe. abi öss kasıos, mtv'ye zaman yok. hatta mtv'i bırak, televizyona zaman yok. hatta ve hatta onu bırak yakında nete bile zor girecem :) bırakta olsun o kadar caHellik. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ''KIracan mı belimi? Ayşe'' desen daha iyi olurdu...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar