balon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 said: abi 2 kişi eksik diye kimse otobüs bekletmez, muavinde hıyarda baya ama yinede 2 kişi için 40+ kişinin beklemesi de garip olurdu sanki. yok öyle bir kural abicim , eşek gibi de bekler .nasıl beklemiyor. haaa bekler de beklemenin de bir süresi var.orası tartışılır .
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 neredeyse adı geçen tüm firmalarla seyahat ettim, kamil koç rahat seferleri ile hiç sorun yaşamadım. reklam yapayım sfds.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 balon said: said: abi 2 kişi eksik diye kimse otobüs bekletmez, muavinde hıyarda baya ama yinede 2 kişi için 40+ kişinin beklemesi de garip olurdu sanki. yok öyle bir kural abicim , eşek gibi de bekler .nasıl beklemiyor. haaa bekler de beklemenin de bir süresi var.orası tartışılır . beklemez tabi. 10 da kalkış yapacak otobüsün varacağı yere girmesi gereken bi saat var. onu hiç bi kaptan riske etmez. bi kere otobüs bileti uçak bileti gibi yanmaz zaten. kaçırdın mı bi sonrakine binersin yer varsa. o yüzden beklemezler.
balon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 uçak bileti asıl beklemiyor ? 30 dakka önceden check-in. kaçırdın mı diğer uçağa ekstradan para ver . niye,bilet pahalı. otobüste öyle bir şey yok . adamın sonraki seferi varsa ve sen yolcuysan adamın üstüne yüksün. o yüzden adamlar bir 15 dakkaya kadar eyvallah çekerler, ama sonra amaaan lan banane deyip çeker giderler,bence makbulü de odur .
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mersin-İstanbul arası çok sık seyahat ettiğimden bu ve buna benzer pekçok problem yaşadım Ulusoy Boss ve Köksallar ile Boss hattan çıktı.Ulusoyla gidip geliyorum.Pek sorun olmasa da çok rahat davranmaları beni uyuz ediyor. Gariptir ki o tarafa giden firmalar çok rahat davranıyorlar.Aslında bu sektörde böyle bi hizmet anlayışı var.Çok rahatlar yolcu gözetmeksizin davranıyorlar.Sanırım bir denetim olmayışından dolayı. Havayolları denizyolları denetleniyor.Ama karayollarını denetleyen kimse yok.Çok fazla sayıda insan mağdur ediliyor.
lo-noise Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Eğer yolcu otobüsün kalkma saati gelmesine rağmen henüz keyfini bozup da gelmemişse, evet kesinlikle ben de katılıyorum, otobüs çekip gitsin.. Ancak, bizimkiler, otobüsün kalkma vakti "yaklaştığında" son sigarayı otobüsün yanında içip de binelim demişler.. Yani BOSS 1- Erken kalkış yapmış. 2- Bu erken kalkışı da anons ettirmemiş!
Öne çıkan mesajlar