Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Geçen sene anneannemin tarabyadaki evine tır çarptı neki bu :D show tv geldi :D dedem konuşuyodu "namaz kılıyodum, deprem olduğunu sandık çok korktuk" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 MrLevie said: hayır bi de çeken nasıl çekmiş arkadaş? acemi şoförleri 7/24 kamerayla izleyen bir kamera şakası timi falan mı var? haberin aslını okursan cevabı bulursun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Östrojen zaten alkolden iki kat daha ölümcül bir madde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 PEki de sürücü eğitimindeki arabalarda çift gaz çift fren çift debriyaj olmaz mı? öğretmen de mi basamamış debriyajla frene? hadi araba normal araba, el freni denen bişey var, yanındaki de ayrı salakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Bi an benim kazalarımdan biri deşifre oldu sandım çok korktum. Bari kadına güleyim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Sürücüde hata yok abi kadın erkek fark etmez acemiymiş işte olabilirde hoca baya beyinsizmiş bide orda arabamı öretilir ya böle dağ yolun falan çıkarsınlar daha yüksekten daha rahat uçarlar aşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 O değilde kimlik nasıl tespit edilemez ya :S O aracın plakasından sahibini ve dolayısı ile de o uçuşu gerçekleştiren çaylağı bulmak bu kadar mı zor? Bu kadar mı kastırır yani o arabayı uçuran kişiyi bulmak? Yoksa bu işin içinde bilmediğimiz birşeyler mi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 derin devlet,polat alemdarla alakalı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar