fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Blackwell hoteli var bitane. orada bi kaç sene önce bi olaylar oluyor. manyak anne var. oğlan deli. yobaz bunlar. öldürmeli, kesmeli bi film. izlemeyin iğrenç bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 cok fason Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 :) dün moviemax 2 de yakaladım.filmin ortalarına kadar izledim daha sora dejavu yaşadım.daha once yine yakalayıp ortalarına kadar izleyip kapatmıstım filmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 valla nası film bu? abim almış dvd'sini görüyorum paso ama sallıorum hep kötüyse uraşmıim hiç ediK: bide hep twisted sister'n burn in hell şarkısı geliyo aklıma gördükçe "see no evil dont you think no evil dont you" felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 gayet kötü bir film,filmdeki kızlar güzeldi ama asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 güzel bi film ya izlenir biter işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar