AMO Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Bugun bu adresten ra'ın 13. yıldonumu sebebiyle org ra indirilebiliyormus. http://www.ea.com/redalert/news-detail.jsp?id=62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 O zaman stickysi benden. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 sazanlamasına atlar iki cd'ye de asılırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 aha süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben de indiriyorm suan. 100 le fln iniyor 2 si de gayet guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 3 gelecek ya, milleti ısındırmak için daha önce hiç Red Alert nedir bilmeyen için saldılar bunu freeware. Red Alert 3ün betasını oynuyorum kaç gündür, çok kötü beah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bu konuyu acmak icin girmistim ben de,3 u onsiparis verene de 2 beleş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 we want war hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Aftermath de varmı ? Aşırı derecede Voice Rhytm 2 dinlemek çekti canım ama cd sini bulamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 aha yazmaya girmistim, direk cektim abanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ra1 ile ra2 arasında ne fark vardı? O kadar uzun zaman olmuş ki bu oyunlar çıkalım 1 neydi 2 neydi hatırlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hatırladığım kadarıyla sovyetlerde apocalypse yok, bi de tanya ile uzun uzun görevlere çıkıyorduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kurulumda problem yaşayan var mı ? readme de yazdığı gibi uyumluluğu win 95 yapıyorum ancak bu seferde "unable to locate necessary files please run setup.exe from cd rom" iyi de ben aynı haltı yapıyorum zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 hippy_tarkan said: we want war hadi bakalım die waffen, legt an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 kingpin said: kurulumda problem yaşayan var mı ? readme de yazdığı gibi uyumluluğu win 95 yapıyorum ancak bu seferde "unable to locate necessary files please run setup.exe from cd rom" iyi de ben aynı haltı yapıyorum zaten? eğer vista varsa orda biyerlerde vistada çalışmıyodu ama çalıştırmak için bi trick var falan yazıyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 hee iyiki dediniz vistada sorun var diye yüklemeyelim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Lancelion said: hippy_tarkan said: we want war hadi bakalım die waffen, legt an. öyle bile olsa ben we want wardan yanayım :P xpde çalıştıramadım ayrıca ben =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 vista yok bende, xp kullanıyorum. xpde de çalıştıramadım yani kişisel becerisizliğimden olabilir yapan varsa anlatsın lütfen. 2 gecedir red alert ateşiyle yanıyorum kül oldum. saddf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ben ra1 i hiç oynamamıştım grafikler falan ra2 ye yakınmı? yada bunu sorana kadar indirip bakim kotor indikten sonra :P dur boşa msg atmış olmiim bari, ra2 deki gibi ara demolar varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ara demo var ama cok abzurdler ilkini izleyip koparsın zaten ama güzeller yinede, grafikler cok daha basit ama yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 If you kill one, it is a tradegy. If you kill ten million, it's a statistic. Sensin abzürd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 aahaha, abı oyun baslıyo bi kaın bi erkek advisor somerade stalinle konuşuyo, adam diyoki "yenı gazımız bebekleri 3 saniyede öldürebildi", stalin "güzel güzel" diyo sonra adam "ama yetişkinlerde süre 12 saniyeye kadar uzuyor", stalin "iyidir iyidir hemen üretime gecelim" ahaha böle bir konuşma olamaz yanı, süper cidden. Hanı sovyetler dağılmamış olsa neyse diyicemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 ana hikayenin Einstein'in zamanda geriye gidip Hitler'i hacilamasi olan bir oyunda, Stalin ve komutanlarinin toplu imha silahlarinin efektlerini tartismasini pek absurd bulmam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 2 diski de indiriyomuyum? çok nubum bilmiyorum nasıl yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 seneryo lar farklı skirmish ler aynı... fede.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar