Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Lorrotar sakin abi. ^^ Diğer büyüklerimizi de izleriz Kayseri deplasmanında. :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 kayseri'ye helal olsun. gerçekten çok iyi defans yaptılar. hücumda da tek forvet ile yapabilecekleri her şeyi yaptılar. ben olembe'yi çok beğendim. şu anda 90 dakika oynayacak kapasitesi yok ama eğer formunu arttırırsa 90 dakika sahada kalabilecek hale gelirse çok etkili olur. kayseri iyi takım olmuşken galatasaray cephesinde işler pek de öyle değil. de sanctis'i beğendim oldukça. çıkardığı top mükemmeldi. ceza sahasına hakim çıkıyor istediği topu alıyor. zamanlaması da gayet iyi. güven verecek bir kaleciye benziyor. iyi transfer. baros'dan bisey anlayamadık azıcık oynadı diye. galatasaray'ın dağınık oynaması çok büyük bir problem. takım halinde işler yapmıyorlar. hep bireysel oynuyorlar. organize olamıyorlar. toparlanacaklarını düşünsem de acele etseler iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 lan sevinen yok ki, gene kendiniz yazip kendinize cevap veriyosunuz. gs iyi oynamadi, bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ilk yarı izledik sıkıldık kahveye gidip batak attık:D yeni kaleci efsane bi kurtarış yaptı bi o pozisyon iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 iyi oynamadılar gene. ruh yok gibi ama takım oyunu tam oturmadığından olabilir. skibbenin kulağını çekilmesi lazım. sanctis güven verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 +1 khala kayseri deplasmanında 1 puan iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 toggie said: tamam cok heyecanlısın, uykun da var. hadi yat. YAVAŞŞŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 skiibenin bence gönderilmesi gerekiyoır. çok ii bi takımımız var ama sistem yanlş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 eğer de sanctis oynasaydı ECC deydik şu anda... bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mumu said: de sanctis'i beğendim oldukça. çıkardığı top mükemmeldi. ceza sahasına hakim çıkıyor istediği topu alıyor. zamanlaması da gayet iyi. güven verecek bir kaleciye benziyor. iyi transfer. hehe %100 futbolda rıdvan hoca çok iyi birşeye takılmış. o topu çıkardıktan sonra çok abuk bir atlayış yapıyor :) izleme imkanınız olursa dikkat edin. yine rıdvan hocadan alıntı: "kaleci doğru yere atladı forvet de dorğu yere vurdu." henüz çok yeni taşlar biraz oynasın takım hemen infaz yapmayalım. futbolcular skibbeye güveniyorlar, henüz kötümser bakmamak lazım. 2 puan kaybı ile galeyana geldik/geldim bunu kayserinin hakkını yemek olarak görmemek gerek o galatasaray takımı daha iyi işler yapmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 skibbe tamam da, ümit davala ne abi ya :// severim adamı da bu takımda yardımcı antrenorluk icin cok toy daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khriska Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Maçın geniş özetini izlediğim kadarıyla yorum yapayım ... -tek forvet anlayışı gs de alışılmamış bi sistem ve oturması hayli zor olan bi sistem -orta saha oyuncularımız nedense hücumlarda hiç ileri çıkmıyorlar, bundan dolayıdırki hücumlarda çoğalamıyoruz, pozisyon bulamıyoruz. -bu kaleci güven verir -"kewell" bu adamıda sevdim takım kötü oynasa bile bu herif bişiler yapıyor gene -linderoth da sağ bek yerine orta sahada oynaması daha iyi olurdu hücüma katkı yapıcak adam yoktu dün sahada -milan baros hakkında diycek bişi bulamıyorum 15 dakka anca gördük adamı zaten tek forvet oynamaya alışık olmayan biri -nondanın bi an önce iyileşmesi lazım, bu adam bu takıma şart :] -hücum çalışılması lazım takımda -defans fena değil bu meira güven veriyor bana vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 maçı tamamen izlediğim kadarıyla yapıyorum yorumlarımı *bir kere atağımız yok. allah gol oldu diye kalkamadım bir kere ayağa. 2'li forvet şart. *servet kornerlerde bir zahmet kafaya çıkmasın. adamın her kafası üst direğin 3 karış üstünden dışarıda arkadaş. bir tanesi kaleyi buldu 100 tane kafadan. *servet demişken, adamı fazla gazladık "küçük dağları ben yarattım" havasında abuk subuk hareketler yapmaya başladı adam. *ayhan oyuna girmiyor bir türlü. top sola gidiyorsa ayhan sağa gidiyor. olur mu böyle şey ya. adamın ayağına top deymiyor bu yüzden. takımdaki zayıf halkalardan biri bana göre. *kewell oynarken aayağına çok yakın tutuyor ve çalıma giriyor. bu adam sakatlanmazsa şaşarım zaten. *baros ilk 15dksında pek hazır olmadığını gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 beni de 15 dk oynatsalar ben de uğraşmam bir şeyleri kanıtlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Ezbere konuşmayın ehehe. Baros hazır, adam daha geçen hafta İngiltere'ye karşı oynadı gol de attı. Adamın takımı yeni, kimseyi tanımıyor, 2 idman yapmış, 15 dakika kapanan Kayseri savunmanın arasında oynayabilmiş sadece.. Baros hakkında söylenecek birşey yok henüz, acele etmeyin. 2-3 maç adam akıllı izleyelim, ne olup olmayacağını çözeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ben de bişeyler beklediğimi söylemedim barostan. basında hazırım falan diye konuşmuş. ama bariz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 toggie said: kimler eksikti kayseri'de? cangele aklımda su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 maelstrom said: beni de 15 dk oynatsalar ben de uğraşmam bir şeyleri kanıtlamak için. semih her son 15 dakka girdiğinde düzinelerce gola ttı, senin gibi düşünseydi hiç birini atamazdı. milli takımı kaç kere ipten aldığını hatırlatmama gerek yok zaten. bi futbolcu son 2 dakkada girse sonuna kadar oynamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 olay sadece forvette bitiyor.bukres maçını izlediyseniz tek forvetten cıktıgımız an tek kale oynadık.tamam son dakikalardı ama o zamana kadar atagımız yoktu.eğer maç sonuna kadar tek forvet oynasak yine atagımız olmazdı. koyucaksın ileriye baros ve ümit.koy lincolnu yedeğe.maçın gidişine göre sokarsın. avrupada tamam tek forvet oynat ama ligde bari çift forvet oynatmalı bence skibbe.galatasrayın buyuklugunu hala kavrayamamıs olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 hiç bi yerde tek forvet oynamamalı bence gs zaten gol yollarında sıkıntı var nie kasıorz ki bu kadar koy çift forvet bitsin 4 1 2 1 2 yap bitsin gitsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 da öyle kolay olmuo tek ön libero :) tmam linderoth iyi adam.ama arda kewell lincol ve 2 forvet defansa pek yardım etmiceğinden delik deşik oluruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 ya tabiki kolay olmuyo ama hücum hattımız bu kadar zayıfken bi denemesi lazım tek ön liberoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Tek önlibero oynanır.Fakat yapılması gereken bi kaç şey var.Defans bloğu çizgi savunması yapar ofsaytı iyi uygulamalı,futbolcular presle alan daraltmalıdır.Eğer bunlar layığıyla yapılır çokta güzel tek önlibero oynanır.İşte dediğim gibi futbolcular savunmanında hücumdan başladığını anlamalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 barış ameliyat olucakmıs 3 ay yok min. lınderoth a kaldı sağ bek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 barışın gitmesi hiç iyi olmadı. bariz sağ kanadımız sizlere ömür. linderothtan sağ bek olmaz. oynadığı maçlarda bunu gösterdi zaten. nitekim orda oynayacak adam kalmadı. sağ açık ne olacak ben çok merak ediyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar