Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Kayserispor - Galatasaray 31.08.08 @ 21:00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

kayseri'ye helal olsun. gerçekten çok iyi defans yaptılar. hücumda da tek forvet ile yapabilecekleri her şeyi yaptılar. ben olembe'yi çok beğendim. şu anda 90 dakika oynayacak kapasitesi yok ama eğer formunu arttırırsa 90 dakika sahada kalabilecek hale gelirse çok etkili olur.

kayseri iyi takım olmuşken galatasaray cephesinde işler pek de öyle değil.

de sanctis'i beğendim oldukça. çıkardığı top mükemmeldi. ceza sahasına hakim çıkıyor istediği topu alıyor. zamanlaması da gayet iyi. güven verecek bir kaleciye benziyor. iyi transfer.

baros'dan bisey anlayamadık azıcık oynadı diye.

galatasaray'ın dağınık oynaması çok büyük bir problem. takım halinde işler yapmıyorlar. hep bireysel oynuyorlar. organize olamıyorlar. toparlanacaklarını düşünsem de acele etseler iyi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:
de sanctis'i beğendim oldukça. çıkardığı top mükemmeldi. ceza sahasına hakim çıkıyor istediği topu alıyor. zamanlaması da gayet iyi. güven verecek bir kaleciye benziyor. iyi transfer.

hehe %100 futbolda rıdvan hoca çok iyi birşeye takılmış. o topu çıkardıktan sonra çok abuk bir atlayış yapıyor :) izleme imkanınız olursa dikkat edin. yine rıdvan hocadan alıntı: "kaleci doğru yere atladı forvet de dorğu yere vurdu."

henüz çok yeni taşlar biraz oynasın takım hemen infaz yapmayalım. futbolcular skibbeye güveniyorlar, henüz kötümser bakmamak lazım. 2 puan kaybı ile galeyana geldik/geldim bunu kayserinin hakkını yemek olarak görmemek gerek o galatasaray takımı daha iyi işler yapmalı..
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın geniş özetini izlediğim kadarıyla yorum yapayım ...
-tek forvet anlayışı gs de alışılmamış bi sistem ve oturması hayli zor olan bi sistem
-orta saha oyuncularımız nedense hücumlarda hiç ileri çıkmıyorlar, bundan dolayıdırki hücumlarda çoğalamıyoruz, pozisyon bulamıyoruz.
-bu kaleci güven verir
-"kewell" bu adamıda sevdim takım kötü oynasa bile bu herif bişiler yapıyor gene
-linderoth da sağ bek yerine orta sahada oynaması daha iyi olurdu hücüma katkı yapıcak adam yoktu dün sahada
-milan baros hakkında diycek bişi bulamıyorum 15 dakka anca gördük adamı zaten tek forvet oynamaya alışık olmayan biri
-nondanın bi an önce iyileşmesi lazım, bu adam bu takıma şart :]
-hücum çalışılması lazım takımda
-defans fena değil bu meira güven veriyor bana
vs vs
Sosyal ağlarda paylaş

maçı tamamen izlediğim kadarıyla yapıyorum yorumlarımı
*bir kere atağımız yok. allah gol oldu diye kalkamadım bir kere ayağa. 2'li forvet şart.
*servet kornerlerde bir zahmet kafaya çıkmasın. adamın her kafası üst direğin 3 karış üstünden dışarıda arkadaş. bir tanesi kaleyi buldu 100 tane kafadan.
*servet demişken, adamı fazla gazladık "küçük dağları ben yarattım" havasında abuk subuk hareketler yapmaya başladı adam.
*ayhan oyuna girmiyor bir türlü. top sola gidiyorsa ayhan sağa gidiyor. olur mu böyle şey ya. adamın ayağına top deymiyor bu yüzden. takımdaki zayıf halkalardan biri bana göre.
*kewell oynarken aayağına çok yakın tutuyor ve çalıma giriyor. bu adam sakatlanmazsa şaşarım zaten.
*baros ilk 15dksında pek hazır olmadığını gösterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Ezbere konuşmayın ehehe. Baros hazır, adam daha geçen hafta İngiltere'ye karşı oynadı gol de attı. Adamın takımı yeni, kimseyi tanımıyor, 2 idman yapmış, 15 dakika kapanan Kayseri savunmanın arasında oynayabilmiş sadece..

Baros hakkında söylenecek birşey yok henüz, acele etmeyin. 2-3 maç adam akıllı izleyelim, ne olup olmayacağını çözeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

maelstrom said:
beni de 15 dk oynatsalar ben de uğraşmam bir şeyleri kanıtlamak için.

semih her son 15 dakka girdiğinde düzinelerce gola ttı, senin gibi düşünseydi hiç birini atamazdı. milli takımı kaç kere ipten aldığını hatırlatmama gerek yok zaten. bi futbolcu son 2 dakkada girse sonuna kadar oynamalı.
Sosyal ağlarda paylaş

olay sadece forvette bitiyor.bukres maçını izlediyseniz tek forvetten cıktıgımız an tek kale oynadık.tamam son dakikalardı ama o zamana kadar atagımız yoktu.eğer maç sonuna kadar tek forvet oynasak yine atagımız olmazdı.

koyucaksın ileriye baros ve ümit.koy lincolnu yedeğe.maçın gidişine göre sokarsın.

avrupada tamam tek forvet oynat ama ligde bari çift forvet oynatmalı bence skibbe.galatasrayın buyuklugunu hala kavrayamamıs olsa gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Tek önlibero oynanır.Fakat yapılması gereken bi kaç şey var.Defans bloğu çizgi savunması yapar ofsaytı iyi uygulamalı,futbolcular presle alan daraltmalıdır.Eğer bunlar layığıyla yapılır çokta güzel tek önlibero oynanır.İşte dediğim gibi futbolcular savunmanında hücumdan başladığını anlamalılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...