erdallol Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Arkadaşlar yaklaşık iki haftadır üç beş arkadaş yabancı serverda oynuyorz çokta hoşumuza gitti.Reklam yapmıyorum sadece player sıkıntısı var o yüzdemn yazmak istedim.Server Alternate Pk scriptleriyle yapılmış vede güzel yeni silahlar felam eklenmiş level sistemi var. Gelirseniz eğer ben ve bir kaç türk arkadaşım size her konuda yardım ederiz.Amatör bir çalışma ama hiçbirzaman lag sorunu olmuyor. Girmek isteyenler için link FnF Pk[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
Kinghsaw Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 asdasd ya tmmda acc ne zamn açılır ¿
erdallol Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ACcount hemen açılır bir tane admin var stefan diye adam anında açıyo[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: erdallol, 04 Nisan 2004 02:34 tarihinde demiş ki: Alternate Pk scriptleriyle yapılmış vede güzel yeni silahlar felam eklenmiş level sistemi var. APK scriptleri zaten DBsource scriptleridir..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
erdallol Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Arkadaşlar ama dbsource scriptleri odlguunu ben biliyorum sen biliyosun ama bilmeyen cok onun icin yazdım!
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ben bilginiz olsun diye söyledim hem apk'da oynamayan birçok arkadaş vardır ama db source scriptlerini bilmeyen pek yoktur yani =)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki: ehe serverı bozdum
erdallol Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 ya hala hiç türk yok bizim dışımızda ya gelsenize elin gavurları bizi mikiyo beah :)
karabocek Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 acc alımı kapalı...[signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari Kolayoyun OGC & Lothlann UO
daniska Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 yaa nasıl account alıcam register linkini göremedim ???[signature][hline]http://www.uodeveloper.tk/
Korax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Almanca zaten..[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.
erdallol Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Vazgeçtim girmeyin çünkü biz çıktık çok ezdiler bizi :)[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Tam yanımda bi kaç kişiyi de getirmeyi düşünüyodum,son mesajı gördüm :-([signature][hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Arkadaşlar son kez bi toparlandık ve yeniden dönmeye karar verdik kayıtta düzeldi herkes gelsin ne diyim :P Kayıt seçeneği anmeldung çok ısrar sitede kayıtı açtılar :)
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ben bılıyorum orayı cok gusel reklamları wardı www.uo100.com da lıstede[signature][hline][b]¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯| †GaLaTa§aRaY† | Proffesional Die Tactics AraGØRN´ DîDØ
erdallol Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Ya beyler çok özür dilerim site değişmiş.Ben Yanlış siteyi verdim yoksa en başından beri account webauto şeklindeydi.Çok özür diliyorum FnF PK
erdallol Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ya arkadaşlar icqde veriyim nerdeyse 24 saat online gelin takılalım beraber yaa...[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
erdallol Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Ya arkadaşlar reklam yapalı 4 gün oldu herkes gelices felam diye özel mesaj attı ama ona rağmen gelen yok hadi ya valla türk yok ingilizce konuşcas diye çok kasıyorus özellikle almancası olan varsa çok ihtiyaç var :P
Öne çıkan mesajlar