Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FnF-Pk

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar yaklaşık iki haftadır üç beş arkadaş yabancı serverda oynuyorz çokta hoşumuza gitti.Reklam yapmıyorum sadece player sıkıntısı var o yüzdemn yazmak istedim.Server Alternate Pk scriptleriyle yapılmış vede güzel yeni silahlar felam eklenmiş level sistemi var.
Gelirseniz eğer ben ve bir kaç türk arkadaşım size her konuda yardım ederiz.Amatör bir çalışma ama hiçbirzaman lag sorunu olmuyor.

Girmek isteyenler için link FnF Pk[signature][hline]I Can dedicate all sexy ladies :)
Mesaj tarihi:
said:
erdallol, 04 Nisan 2004 02:34 tarihinde demiş ki:
Alternate Pk scriptleriyle yapılmış vede güzel yeni silahlar felam eklenmiş level sistemi var.

APK scriptleri zaten DBsource scriptleridir..[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
ehe serverı bozdum
Mesaj tarihi:
ben bilginiz olsun diye söyledim hem apk'da oynamayan birçok arkadaş vardır ama db source scriptlerini bilmeyen pek yoktur yani =)[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
ehe serverı bozdum
Mesaj tarihi:
Almanca zaten..[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar son kez bi toparlandık ve yeniden dönmeye karar verdik kayıtta düzeldi herkes gelsin ne diyim :P Kayıt seçeneği anmeldung çok ısrar sitede kayıtı açtılar :)
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar reklam yapalı 4 gün oldu herkes gelices felam diye özel mesaj attı ama ona rağmen gelen yok hadi ya valla türk yok ingilizce konuşcas diye çok kasıyorus özellikle almancası olan varsa çok ihtiyaç var :P
  • Yeni Oluştur...