nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Şimdi "Aaaay kızlar Mango'da indirim varmıış" yerine "Aaaa beyler Mango'da indirim varmış, çantalar ucuzmuş acaip hadiii" mi duyucaz? Çok gay lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kavgada edicez abi.. pazar haline getircez koltuk altımızda bi eşyayı tutarken sen gelcen bakmaya çalışcaz bende höst dicem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 İndirim zamanı Mango ortamı,direk Afrika belgesellerindeki Aslan-Antilop ambiyansından daha vahşi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 içeride sert bir rüzgar estikten sonra elinizdekileri alıp kasada ön sıraya kaynayıp, nakit ödeme yaptıktan sonra çıkan ve tüm bunları 2sn içerisinde yapan da ben olucam sanırım.. kalabalık + alışveriş alışverişin kendisinden 4kat falan kötü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ankara ve istanbulda var demişti ordaki tezgahtar bana, izmire açılır mı bilemiyorum. ayrıca indirim zamanı mango gerçekten feci oluyo bi kız arkadaşımla denk geldiydim de abow yani giysiler yerlere saçılmış, raf ve düzen adına hiç bişey kalmamış, kasa kuyruğu mağazanın dışında filan. mutlaka sakınmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben de, alamıyorum, niyetinde olsam dahi beğenme uğraşı çok yoruyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 mADmaXimus said: Llama said: zaranın parasıda güzel zara ucuz yav oha lan nesi ucuz zaranın. fiyat/kalite de lcw, bershka ve network yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 LCW çok düşürdü kaliteyi son zamanlarda, ama çok ucuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 zaten collezione ve lcw de ancak günlük evde giyecek şeyler bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Olmicak mağazadan olmicak şey çıkıyo. Şu dandik şu pahalı dediğimiz yerlerin hepsinin müşterisi var çünkü insanlar bütçesine göre hareket ediyolar. 600 milyon maaş alan adamı sok zaraya, bu ne lan salak kumaşa para mı vercem adam gibi giyinirim diyip Ahtapot giyim'e gidiyo mu gitmiyo mu. sonra gayet beğenerek giyinmio mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 kaç param olursa olsun zaraya aynı şeyi derim ki ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 alışveriş (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 para (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bende üşengeçliğimden 4 5 senedir sadece internetten alışveriş yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Kıyafet olayına tonla para harcamış ve uslanmış biri olarak diyebilirim ki Zara yönetir. Fiyatları ortalamanın üzerinde pahalı ama kaliteleri dizaynları felan diğer ünlü markaların çoğunlukla önüne geçiyo. Bi de saçma sapan yerlerinde logo dur Zara yazısıdır felan olmadığından güzel güzel giyiliyor. Onun dışında outletler gezilmelidir. Örnek olarak Diesel gibi dehşet şeyler üretip fahiş fiyatlara satan markaların en güzel ürünleri outletlerden bir levis fiyatına hatta daha ucuza alınabiliyor. Örneğin Ankara Optimum diesel outlette sezonunda 350 ytl ye satılan diesel kotlar 70 e kadar iniyor (Bayanlarda 35 e kadar iniyordu), 180 ytl lik sweatlar 30 lara kadar düşüyor ve bu ürünlerin kaliteli atıyorum levistaki 30 ytllik bir üründen çok daha iyi oluyor. Tabi bu sırada bu firmaların nasıl fahiş karlarla sattıklarınıda anlayıp biraz üzülüyorsunuz önceden aldığınız birşey varsa. Eskiden aynen alışverişten tiksinen bir insanken birden sardırdım ve manyaklık derecesine geçti. Zaten ortası yok, ya insanlar tiksiniyor ya da abartıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2008 Xaenin said: Of penth gibi, bütün kızları yanlışlıkla kankaya bağlama olayı. Gelse de anlatsa how i failed hikayesini.abi o sayede facebookta 600 friendim var dfnasdm fsdachdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Oooh bugün çok sağlam alışveriş yaptım, baya bi girdi ama, çok zevkliydi. Güzel güzel kıyafetler aldım. Mutluyum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iCequeen Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 ben çok severm alışveriş yapmayı.zaten alışveriş baktığım bi kaç yer var genelde oralardan alıyorum.rahatlıyorum eğlenceli bi aktivite.ama en zevklisi sevdicekle yapılan alışveriş bencede :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Penthesilea said: Xaenin said: Of penth gibi, bütün kızları yanlışlıkla kankaya bağlama olayı. Gelse de anlatsa how i failed hikayesini.abi o sayede facebookta 600 friendim var dfnasdm fsdachdf zomg friend zone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2008 oper said: collezion ftw (:P) budur collezion'la stefanimidir nedir ona girdim aynı diyebileceğim bi gömlek collezion'da 20yetele diğerined 200yetele. akıl fikir var yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar