Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alışverişten Nefret Ediyorum

fede

Öne çıkan mesajlar

ankara ve istanbulda var demişti ordaki tezgahtar bana, izmire açılır mı bilemiyorum. ayrıca indirim zamanı mango gerçekten feci oluyo bi kız arkadaşımla denk geldiydim de abow yani giysiler yerlere saçılmış, raf ve düzen adına hiç bişey kalmamış, kasa kuyruğu mağazanın dışında filan. mutlaka sakınmak gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

Olmicak mağazadan olmicak şey çıkıyo. Şu dandik şu pahalı dediğimiz yerlerin hepsinin müşterisi var çünkü insanlar bütçesine göre hareket ediyolar. 600 milyon maaş alan adamı sok zaraya, bu ne lan salak kumaşa para mı vercem adam gibi giyinirim diyip Ahtapot giyim'e gidiyo mu gitmiyo mu. sonra gayet beğenerek giyinmio mu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kıyafet olayına tonla para harcamış ve uslanmış biri olarak diyebilirim ki Zara yönetir. Fiyatları ortalamanın üzerinde pahalı ama kaliteleri dizaynları felan diğer ünlü markaların çoğunlukla önüne geçiyo. Bi de saçma sapan yerlerinde logo dur Zara yazısıdır felan olmadığından güzel güzel giyiliyor.

Onun dışında outletler gezilmelidir. Örnek olarak Diesel gibi dehşet şeyler üretip fahiş fiyatlara satan markaların en güzel ürünleri outletlerden bir levis fiyatına hatta daha ucuza alınabiliyor. Örneğin Ankara Optimum diesel outlette sezonunda 350 ytl ye satılan diesel kotlar 70 e kadar iniyor (Bayanlarda 35 e kadar iniyordu), 180 ytl lik sweatlar 30 lara kadar düşüyor ve bu ürünlerin kaliteli atıyorum levistaki 30 ytllik bir üründen çok daha iyi oluyor. Tabi bu sırada bu firmaların nasıl fahiş karlarla sattıklarınıda anlayıp biraz üzülüyorsunuz önceden aldığınız birşey varsa.

Eskiden aynen alışverişten tiksinen bir insanken birden sardırdım ve manyaklık derecesine geçti. Zaten ortası yok, ya insanlar tiksiniyor ya da abartıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...