Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alışverişten Nefret Ediyorum

fede

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Şimdi PS3 almaya gitmek sıkıcı mıdır? Yada kendine şık bi pantolon, bi ayakkabı alacaksın? Film, müzik falan alacaksın? Sıkıcı mı bunlar?
(tu) sıkıcı olur mu yauv. o kredi kartını ya da parayı kasiyere uzatırken "ulan acaba vaz mı geçsem" düşüncelerinin ve o parayla yapılabileceklerin kafandan geçmesi, o adrenalin bile yeter adama :)
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:
Ekmek said:
Ahahaha
fede
abi aynı durum
20 bitti bugün(evet) hala yanımda biri olmadan giysi alamıyorum.

Aynı ben de. Yanımda birini götürüp yine kendi beğendiğimi alıyorum ama yalnız yapamıyorum. Ayrıca ucuz giyinin arkadaşlar. Kumaş onlar, yazık paralarınıza. <3

Ben marka giyiniyorum daha bi kızın gelip
ooo armani s.a dediğini görmedim
pazar ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

farkedilince boyle sorralar ya sinir olurum.
ayyy ayakkabini yeni mi aldin?
aslinda benim bu olay liseye dayaniyor.
lisede yeni bişe alamazdin.
kantinden yeni tost alsan, uzerine basarlardi. AGA YENİ TOST *porch* (hatta o kişilerden bi kaci aramizda hala)
yani tam kişiliğin oturdugu donemde bakkaldan sakiz almaktan bile nefret eder duruma gelince, boyle oluyosun.
bi de kiz olunca daha da garipseniyor bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
xunn said:
Ekmek said:
Ahahaha
fede
abi aynı durum
20 bitti bugün(evet) hala yanımda biri olmadan giysi alamıyorum.

Aynı ben de. Yanımda birini götürüp yine kendi beğendiğimi alıyorum ama yalnız yapamıyorum. Ayrıca ucuz giyinin arkadaşlar. Kumaş onlar, yazık paralarınıza. <3

Ben marka giyiniyorum daha bi kızın gelip
ooo armani s.a dediğini görmedim
pazar ftw.

Abi gayet dikkat falan çekiyor, ha sırf marka giydiğinden etkilenen kızla işin olur mu orası ayrı mesele de dikkat çekiyorlar, daha bi bakıyor kızlar.

Parfümde de aynı şey oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Abi gayet dikkat falan çekiyor, ha sırf marka giydiğinden etkilenen kızla işin olur mu orası ayrı mesele de dikkat çekiyorlar, daha bi bakıyor kızlar.

Parfümde de aynı şey oluyor.

Tek odağın marka olması gerekmiyo ki abi ne koparırsan kardır yani.

Ayrıca marka kızlardan çok erkeklerin ilgisini çekiyor :(
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yapıyorsunuz abi?

ben eğer kendime bir şeyler alacaksam neredeyse tüm günümü ona ayırırım.yani mesela aklıma bir t-shirt modeli ve rengi koymuşsam gün boyu arar-dolaşır,giyip çıkartmaktan inanılmaz keyif alırım.böyle dakikalarca incelerim falan ayrı bir keyif hatta o akşamda böyle rahat yatarım =P

ayrıca bu pull and bear güzelmiş bi yarın bakiim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...