Fly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 evt giy çıkar bak terle koştur o mağaza bu mağaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ekmek said: Ahahaha fede abi aynı durum 20 bitti bugün(evet) hala yanımda biri olmadan giysi alamıyorum. Aynı ben de. Yanımda birini götürüp yine kendi beğendiğimi alıyorum ama yalnız yapamıyorum. Ayrıca ucuz giyinin arkadaşlar. Kumaş onlar, yazık paralarınıza. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ben de nefret ediyorum. cunku bence uzerimdeki daha guzel. ama annem inadina yenisini aldiriyor. yeni aldigini 3 ay sonra sevip benimsiyorum sonra gidiyor yine yenisini aldiriyor YA BI RAHAT BIRAK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nileppezdel said: Şimdi PS3 almaya gitmek sıkıcı mıdır? Yada kendine şık bi pantolon, bi ayakkabı alacaksın? Film, müzik falan alacaksın? Sıkıcı mı bunlar?(tu) sıkıcı olur mu yauv. o kredi kartını ya da parayı kasiyere uzatırken "ulan acaba vaz mı geçsem" düşüncelerinin ve o parayla yapılabileceklerin kafandan geçmesi, o adrenalin bile yeter adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Fly said: evt giy çıkar bak terle koştur o mağaza bu mağaza Abi sonrası var ama, yeni aldığın şık şeyleri giymenin insana verdiği mutluluk. Paranın satın alabileceği bi mutluluk fdsfds :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 xunn said: Ekmek said: Ahahaha fede abi aynı durum 20 bitti bugün(evet) hala yanımda biri olmadan giysi alamıyorum. Aynı ben de. Yanımda birini götürüp yine kendi beğendiğimi alıyorum ama yalnız yapamıyorum. Ayrıca ucuz giyinin arkadaşlar. Kumaş onlar, yazık paralarınıza. <3 Ben marka giyiniyorum daha bi kızın gelip ooo armani s.a dediğini görmedim pazar ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 alışveriş güzeldir bence insan sıkıntılı anlarında yeni birşeyler alınca kendini iyi hissediyor.Fakat bende sadece bakmak için gidilen zamanları sevmiyorum.Madem almayacaksın neden bakıyosun ki cok can sıkıcı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 farkedilince boyle sorralar ya sinir olurum. ayyy ayakkabini yeni mi aldin? aslinda benim bu olay liseye dayaniyor. lisede yeni bişe alamazdin. kantinden yeni tost alsan, uzerine basarlardi. AGA YENİ TOST *porch* (hatta o kişilerden bi kaci aramizda hala) yani tam kişiliğin oturdugu donemde bakkaldan sakiz almaktan bile nefret eder duruma gelince, boyle oluyosun. bi de kiz olunca daha da garipseniyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ekmek said: xunn said: Ekmek said: Ahahaha fede abi aynı durum 20 bitti bugün(evet) hala yanımda biri olmadan giysi alamıyorum. Aynı ben de. Yanımda birini götürüp yine kendi beğendiğimi alıyorum ama yalnız yapamıyorum. Ayrıca ucuz giyinin arkadaşlar. Kumaş onlar, yazık paralarınıza. <3 Ben marka giyiniyorum daha bi kızın gelip ooo armani s.a dediğini görmedim pazar ftw. Abi gayet dikkat falan çekiyor, ha sırf marka giydiğinden etkilenen kızla işin olur mu orası ayrı mesele de dikkat çekiyorlar, daha bi bakıyor kızlar. Parfümde de aynı şey oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nilep, sen saptin demi? hala iddalasiyorsun!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Armani nin, D&G nin Türkiye de orjinali yok abicim. Olsa da alınmaz yani. Yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 SeaGle said: alışverişin en tatlısı sevdiceğinle yaptığın, vallahi çok güzel lan :) HIHI OYLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 roket adam said: Armani nin, D&G nin Türkiye de orjinali yok abicim. Olsa da alınmaz yani. Yazıktır. var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Kendin için giyineceksin ya kendini her daim guzel gormek lazım bence.İnsana farklı bir güven geliyor.Kız falan hikaye yani kıyafetim icin benimle birlikte olan ya da arabam icin benimle birlikte olan kızdan ne beklersin ki zaten.Herşeyi kendin için yapacaksın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 dory said: nilep, sen saptin demi? hala iddalasiyorsun!! E bakıyolar da ben tanışmayı beceremiyorum napiim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 @Stblack cok felsefik yaklasmis yazar burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nileppezdel said: dory said: nilep, sen saptin demi? hala iddalasiyorsun!! E bakıyolar da ben tanışmayı beceremiyorum napiim yani :Dbı gun yazı turayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 @dory: Güzel yaklaşmış ama doğru söylüyo, ben kendimi şık bulduğum giysileri giyerim. En pahalı marka olsun şık bulmazsam almam yani. Bana yakışanı giyerim. Ha marka şeyler genelde hemen hemen herkese yakışıyor, adamlar iyi yapıyorlar. Tarzıma da uyuyor alıyorum. Ama kendim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nileppezdel said: Abi gayet dikkat falan çekiyor, ha sırf marka giydiğinden etkilenen kızla işin olur mu orası ayrı mesele de dikkat çekiyorlar, daha bi bakıyor kızlar. Parfümde de aynı şey oluyor. Tek odağın marka olması gerekmiyo ki abi ne koparırsan kardır yani. Ayrıca marka kızlardan çok erkeklerin ilgisini çekiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Sarktılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 fedenin neden öyle tişörtler giydiğini şimdi çaktım. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nası tişötler giyiyomuşum. gayet güzel tişörtler. hepsi bi dişinin beğenisiyle alındı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nasıl yapıyorsunuz abi? ben eğer kendime bir şeyler alacaksam neredeyse tüm günümü ona ayırırım.yani mesela aklıma bir t-shirt modeli ve rengi koymuşsam gün boyu arar-dolaşır,giyip çıkartmaktan inanılmaz keyif alırım.böyle dakikalarca incelerim falan ayrı bir keyif hatta o akşamda böyle rahat yatarım =P ayrıca bu pull and bear güzelmiş bi yarın bakiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sen onları giy çıkar yapıp atıyosun ya orada çalışanlar ne güzel anıyor seni sonra onları toplarken asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar