MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Ilk resimde orc warlord, ikinci resimde meksikali uyusturucu taciri gibi cikmisim serefsizim. BURAK IKINCI RESIMDE ORTAOKUL COCUGUNA BENZEMISSIN ABI BELIRTMEDEN EDEMEYECEGIM AHASHDFJDF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2008 tüh lan kaçırdım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Up! Bir daha yapalım tarih belirleyin hade 2-3-4 hafta sonrası için hode canlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Abi hala bacaklarım ağrıyor. Gelmem ben bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Benim de bacaklar acı veriyor hala, merdiven inmek bile işkence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Benim de kafam acıyo hala http://www.giantitp.com/forums/images/smilies/oots/roy.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Mortis'in eli ne oldu onu merak ediyorum ben, çok sakat vurduk ya, ayıp oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aksdisin yediği headt shot kadar sağlamını görmedim şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Head gördüm mü dayanamıyorum, vuruyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 benim de bacağım morardı topçuk patlamadı bacağımda hani tombullarda patlamıyomuş ya bazen evet o benim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 parkormandaki silahlar saolsun %70 i patlamadı zate fırlattığımız şeylerin. sly eliyle kozalak attı o bile patladı mermiler patlamıyo ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Yok onunki dediği gibi tombulluktan, merminin yapabileceği bir şey yok bir noktadan sonra sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Abi ben fuksunun suratini taradim, unutamayacagim adamin devre bittikten sonraki turuncuya bulanmis yuzunu sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Füksü şamar oğlanı oldu galiba lan, herkes füksüye bir şeyler yapmış ahaha. Sly da kafasına kafasına sıkmamış mıydı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Abi füksü charge attıktan ve siz mermi manyağı yaptıktan sonra ceza alanına dönerken yüzünü görmeniz lazımdı. Ben: Abi iyi misin? *ellerini havaya kaldırır phyx* Phyx: Dur abi benimle bir iki dakika konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 AHAHAHA Üzülmüş adam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 adiler tam gidiyordum bayrağa herifler ceza alanından sıktılar bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Ceza alanından? Yumurtalıkları mı kastediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Spidee said: Head gördüm mü dayanamıyorum, vuruyorum ^^ doğru, yok maske sildircekmiş mermsi bitmiş ondan cekiliyomuş falan hiiiç iplemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 ahaha peki kimdi "fükse alır bayrağı ya" diyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 füks sprinterım ben tarzı bişeyler dememiş miydi? eksedis olabilir ama kitana said: adiler tam gidiyordum bayrağa herifler ceza alanından sıktılar bana. ya bitmişti zaten oyun eglencesine sıktık (yersen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 xunn said: Mortis'in eli ne oldu onu merak ediyorum ben, çok sakat vurduk ya, ayıp oldu. bişeyim yok hardcore elizabethe devam. asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 lan boncuklu tabancamı sıkıyorsun şerefsiz. gel eğlencesine sıkayım ben sana haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 5 metre kuralını ihlal etmedik dfgdf ayrıca orda odun vardı onun arkasına geçip attım ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 aslında şeytan yanımda olacaktı. oyun bitti nasıl olsa boşaltırdım tüm topları ceza alanına. karınca gibin kaçardınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar