Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mod dediğin psi-bar karşılıklarıyla yazar.
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Hayatın kameralara oynamak be Paramecium. Milletin ortasında dağıtıp bele ceketi takıp "hoba da hoba" diye göbek attıktan sonra "Güleni dışarı atarım üşürsünüz ulan soğukta, delikanlıyım ben" demek gibi olmuş. Piçuuuv! :P
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Selam, Aldım plakanı :P Saygılar.
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 para bende bı sorun yok ne soledılere o basıncı bastım sensor bozulmus yapcak bısey yok balatanın fazla ısınmasından dolayı
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 paramecium said: Selam, Aldım plakanı :P Saygılar. Rotanı biliyorum Para, arabanı da bulmak kolay. Araç değiştirir gelir, aklını alırım :P Rainfall geçmiş olsun, komple mi bozulmuş, masraf mı çıktı durduk yere?
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Cafein said: paramecium said: Selam, Aldım plakanı :P Saygılar. Rotanı biliyorum Para, arabanı da bulmak kolay. Araç değiştirir gelir, aklını alırım :P Rainfall geçmiş olsun, komple mi bozulmuş, masraf mı çıktı durduk yere?on sol :) garantıden degıscek sanırım :)
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Selam, Durduk yere masraf bu olsa gerek. Benze söktür gitsin :D Saygılar.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Vallahi arabanın hiçbiyerinde yazmıyo, kitapçığı da yok. Herkes çok diyo ama lastik inik gibi duruyo o havayla bile. Direksiyon pek sert değil ama hidrolik direksiyonda hissedilir mi ki bu sertleşme falan? Sağa sola kaçma yapmıyo yüksek hızlarda ama biraz yavaş topluyo direksiyon. Genelde direksiyonu bırakmayıp kendim çevirip topluyorum hatta.
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 benim de 29 du 30 a çıkarttım önleri, o zamandan beri sanki daha bir sarsılıyor araba tümseklerde.
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Aktif araba ne? Servisine falan aç sor belki bilirler?
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Farkedilir evet. Sly'ın da dediği doğru daha çok hava vurulursa tangır tungur gider araba.
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 30 olması gerekiyomuş efendim. 30 yaptık. Kullanırken hiçbişey farketmiyorum aynı gidiyo araba.
Öne çıkan mesajlar