Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 lol sacmalamaya devam ediyosun. istedigim kadar torrentleech derim burda insanlar top 25 listesi cikariyo ben tleech diyincemi olmuyo. torrent kullanmak yasak degil, torrent clienti sormak yasak degil, torrent sitelerini tartismak yasak degil. bir tek davetiye isteme yasak. sirf bu yuzden ben davetiye sistemiyle calisan bi trackerdanmi bahsetmiyecem ? private trackera davetiye bulamadigi icin kullanamayan biri bok atiyosa, bende torrentleech ornegini veririm istedigim gibi. neyse daha fazla muhattap olamican bi sikayetin varsa istedigin yere sikayet edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Rapidden bahsetmiyoruz orası paralı, parası olan alır olmayan almaz. Torrentleech paralı üye alsa veririm parayı alırım ama almıyor. Ayrıca 12 ytl veremeyecek adam orasını yeterli derecede kullanamayacak adamdır, 12 ytlsi olmadığı için değildir. Ya da internetten para işlerine girmeye korktuğu içindir. Ben 12 ytl verince o paranın fazlasını rapidden çıkarıyorum. Ve yine ek: Rapide premium almak şu anda zaten aptallık, cryptload programı ile günlük 4-5gb çekilebiliyor, günlük premium kota da 4-5gb zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Disappear said: para vermeye raziysaniz torrentleechte de vip sistemi var. direk ratio ile alakani 0 a indiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bi de bu toipik yoldan çıkmadan önce,yani sadece 1.75 sayfada private'lerden bahsedilmiş olan mesajlar: (hani üyeler diyemiyordu biz diyebiliyorduk ya sadece torrentleech falan) aente said: torrentleech nerde cidden o listede ya, hız olarak coşturur seederlarıyla döver, film, oyun, program, dizi vs konusunda dövücü bir site halbuki, lanet olsun ki evde olmadıgım 3 gün içerisinde ratio'nun dibe vurdugun görmedim kapanmış account. 300gb a yakın sömurmustum :/ artık isohunt vs publicçi oldum. Drall said: torrentleech+arenabg+demonoid+btjunkie bulamadığım şey yok nerdeyse ha türk hedehödöleri için de turktorrent arcane said: public trackerlar <3 demonoid de hoş, sunumu güzel eheh. SadGamer said: Hem ilk hem de hızlı istiyorsanız zaten warez topsitelar var yeterince 1337seniz size de ucundan verebilirler, onun haricinde private falan kasmayın en fazla demonoid gibi semi-private seçin private olunca aradığınız şeyi ve onu seedleyen adamı bulmak zor oluyor ve ratio kasmak sinir bozuyor.Sonuç olarak TPB ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Disappear said: lol sacmalamaya devam ediyosun. istedigim kadar torrentleech derim burda insanlar top 25 listesi cikariyo ben tleech diyincemi olmuyo. torrent kullanmak yasak degil, torrent clienti sormak yasak degil, torrent sitelerini tartismak yasak degil. bir tek davetiye isteme yasak. sirf bu yuzden ben davetiye sistemiyle calisan bi trackerdanmi bahsetmiyecem ? private trackera davetiye bulamadigi icin kullanamayan biri bok atiyosa, bende torrentleech ornegini veririm istedigim gibi. neyse daha fazla muhattap olamican bi sikayetin varsa istedigin yere sikayet edebilirsin. Hala anlamıyorsun ne diyim ben sana. Yukarıda dediklerimi bir daha oku bu üstteki mesajının yanıtını verdim yukarıdaki mesajlarımda. Zaten tek açıklamaya çalıştığım da bu ama olay bakış açısı. Bana göre yaptığın etik değil, sana göre etikse yapmaya devam et. Ama ben bir üye olarak bundan rahatsız oluyorum ve başka rahatsız olanlar da var emin ol. Sen kendi ahlaki ve toplumsal kuralların ile takılmaya devam edebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 @kutulu Davetiye paylaşımı için "yasak, koymayın koyarsanız silerim" diyen yetkilinin private trackerlardan bahsetmesi başka normal üyelerin bahsetmesi başka birşey. Yani bunu anlamamak için niye bu kadar çaba sarfediyorsunuz? Açık ve net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 alla alla..nereye davetiye lazım hocam sana?bulup yollatcam sana söz.hala anlamıyorsunuz diyip duruyorsun,anlamayan sensin,savunduğun şey gereksiz bir şey ama yeter ben de kasamıycam artık maç da başladı hem. edit: bi de birşeyler yazacaksan yazıver.devre arasında kilitlerim başlığı en başındaki haliyle alakası kalmadığı için,eğer internet blümü kurallarını konuşmak istiyorsan paticik.com'dan bir tane başlığı uplayabilirsin.e tabi arama yapmak lazım onun için de.nedanko arama yapma zorunluluğunu kaldırsın.ihtiyacımız olan şeye bir anda ulaşmak için başlık açabilelim,evet öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Savunduğum şey bana göre çok gerekli birşey, sana göre olmayabilir. Zaten gereksiz birşey olsaydı yasak koymazdınız emin ol. Ha bir de sevgili moderator arkadaşının bana yaptığı saygısızlığı anlamıyorum onu da birisi açıklayabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 CthuLhu said: Disappear said: para vermeye raziysaniz torrentleechte de vip sistemi var. direk ratio ile alakani 0 a indiriyo. Vip olmak için önce bir üye olman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Tamamen cahilliğimden soruyorum; Torrentleech gibi yerlerde accountu kapattırmamak için Ratio oranı ne kadar olmalı minimum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?5,3501221 şöyle temiz bir başlıktan devam lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar