Atoyo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Bu aftar nedir yav? Ben askerdeyken torun geldi bi tane, kekeme.Aftar gördükten sonra böyle oldum dedi.Nası bişey diyorum.Eşşek kafası Keçi ayaklı bilmemne gövdeli 2 ayağı üzerine yürüyen bi hayvan dedi... Özellikle adıyaman taraflarında görülüyormuş? gören 2 3 kişi olduğunu daha söyledi.Ama internette hiçbişey bulamadım onun hakkında.Nedir bu yav? Bilen varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zlaneth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Satyr dedikleri bişeyin tarifi o ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atoyo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 yahu bende araştırdım öyle mal mal şeyler çıkıyor ama, çok tuhaf yaa.Düşünsene kocaman 2 3 metre boyunda eşşek kafalı keçi ayaklı garip bişiy elinde bi Battle axe eksik.Biraz hayal edince direkman Equip halde oluyor zaten elinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 o neymiş yav hiç bişi bulamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 çipşat hemo hemo rupture vanish çipşat hemo hemo böbrekşat blind stealth çipşat hemo hemo rupture evasion hemo hemo shiv hemo shiv ded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 aftar illidanın oglu askerde tahtası eksik tip cok belki ilgi cekmek icin sallamıs bile olabilir.ufo görüp taslayan bir millet aftarı kesip köfte yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sırtlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 vikiden alıntı said: Köyümüzün asıl adı Zergil dir Zer:Altın anlamına gelir Köyümüzün hemen hemen her deresinde bir pınarı bulunmaktadır.Eskiden köyümüz kırsalında her taraftan keklik sesleri gelirdi,maalesef usulsüz avlanmalar neticesinde bu güzelim hayvanların soyu tükenmek üzere.Eskiden köyün büyükleri Kürtçe aftar Türkçe Yallı kurt veya sırtlan olarak bilinen yırtıcı hayvanların bulunduğunu söylerlerdi.Ayrıca kurt,Karakulak(vaşak),Çakal vb hayvanların yaşadığı da bilinen bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sırtlan görüp kekeme olduysa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Sir Clexcier said: asdf direk minimap zannettim onu noluyoruz diyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar