Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yarın gidip turkcell hazır kart alıcam, hat ücreti ne kadar alıyorlar ve 100 / 250 kontör fiyatları ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 100 16 diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 in google we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hat ücreti. CIVA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Cihaz faturası, gerekli evrak olarak yazıyor sitede. ulan benim faturam kaç km ötede, wtf ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ya avea'nin sitesine baktım bulamadım bende,konu açmayayım dedim :) Faturalı Avea hattından başka bir operatöre mesaj ne kadar ? 23ykr yazıyorda hep tarifeler altında tarifesiz telefon için ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Masquerade said: Cihaz faturası, gerekli evrak olarak yazıyor sitede. ulan benim faturam kaç km ötede, wtf ? gerekli değil cihaz faturası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 DarKRideR said: ya avea'nin sitesine baktım bulamadım bende,konu açmayayım dedim :) Faturalı Avea hattından başka bir operatöre mesaj ne kadar ? 23ykr yazıyorda hep tarifeler altında tarifesiz telefon için ne kadar mobil öğrenci hattından atarsa 1 değilse 2 kontör bunuda abidik gubidik kampanyalardan kıyaslayarak ögrenebilirsin.ringa flm varya haftalık 20kntr/1.5 ytl gibi bişi der mesela onlardan bulursun üşenme böl oranla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar