Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu katlanabilir joplar ?

Valeron

Öne çıkan mesajlar

bu arada vodan izah etmeye çalıştığım sebepleri gayet güzel açıklamış zira ben ısrarla açıklamama rağmen kimse kabul etmiyo sebeplerimi : P . sam; bu elektro güzel de yani onu adama nası dookundurtcam gerçi kıyafetten etkiliymiş ama .. bide şey abi sopayla durcak adam yok dedinde bu benim o gün sorduğum bi 40 milyonluk sopa vardı abi adama bi tane koysan rahmete kavuşturcak cinsten bişeydi ağırdı bi kere çok.ayağa vursan mesela sağlam kesin kırarsın diye düşünüyorum ben.aslında elektrikte fenamışta ben kurcalarken kendimi bayıltmaktan korkuyorum aslında :D almışken kurcalamak lazım abi :d

edit: @vodan; bu bijon anahtarıda hoş bi tasarım abi ama nerden bulcam ki bunu :d buda cop kadar sert diil diye tahmin ediyorum ama beni koruyabilcek yeterliliğe sahiptir heralde diye düşnüyorum diğer yandan

edit: şöle bi daha bktım elektrikliye korkuyorum ben ondan pis iş o ya çarpılcam falan :d
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe kadıköyde haydar yaptırabileceğim yer diye bi konu daha aç :)

Bu bijon anahtarları çok sert ya düşün bijonu sıkmak için takıp üzerine çıkıp zıplanıyo :P

Bu arada Astra H kullanıcılarına gizli bölüm tavsiyesi vereyim pedalların üzerinde elle kolayca plastik vidası açıp kapatılabilen gizli bi bölüm var :) Hani yasak falan diye düşünürseniz oraya konabilir :)
Sosyal ağlarda paylaş

ben farklı bir şeye değineyim de, duymadım demezsin:

o copla dövdüğün maganda bile senden şikayetçi olsa hapise girersin...

ayrıca kurusıkı demişsin, silahla adam tehdit etmek diye bir şey var..

silahlı (yani cop, bıçak vs. gibi arabanda önceden bulundurduğun) adam yaralamak diye de bir şey var...

dayak yeseydim keşke dersin (hapse girmezsin ama hapis cezası alabilirsin aklında olsun yaralama -darp- derecesine göre)

@vodan: arabadan indiktin sonra genelde kavgadan dönüş olmuyor, sana denk gelmemiş..
Sosyal ağlarda paylaş

10 inchlik zenci dildo tasi yaninda, adam gordugunde korkup kacmasazsa kafasina indirirsin, olay bittikten sonra bile adamin psikolojisinde tamiri mumkun olmayan hasara yol acar.

Yada tasima hic birsey, sopayla birinin kafasina vurdugunda adami oldurme riskin var, "kafasina vurmam bende kola bacaga calisirim!" diyorsanda adami sinirlendirip onun senin kafani kirmasina yol acabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer kendinizi, savunmak için sopa ve çelik cop tarzı bir şey kullanacaksanız, hafif olmasına özen gösterin ki bilekten kullanacağınız için hızlı savurabilesiniz. Yoksa eliniz sopadan çok daha hızlı olacağı için sopanın bir avantajı kalmaz.

Yine de önceden söylendiği bir savunma sporu, hem silahsız mücadele edeceğiniz için daha sorunsuz olur (nefs i müdafaa) hem de kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlar. Tabi kendinizi güvende hissetmek için en az 6 7 ay boyunca düzenli çalışmak lazım o da ayrı bir konu.

Son olarak önümüz ramazan, trafikte beklenmedik olaylara (iftar trafiği ve trafik gerginliği) hazır olun derim.
Sosyal ağlarda paylaş

ya malesef durum böyleyken arkadşalar bişiler yapmak en mantıklısı abi oldu da inmek zorunda kaldım nie ölüyim ben ya niye dayakj yiyim boku bokuna ki yani ... bende çok sakinim dalaşmam kimseye trafikte,gerçekte agresif olsamda trafikte bulaşmam ama yapcakta bişi yok ülkenin durumu ortada .
Sosyal ağlarda paylaş

gözlemlerime göre jop da olsa, ateşli silah da olsa her türlü alet edevat insanın başını belaya sokmaktan başka birşeye yaramaz. ben bugüne kadar hiçbir uzakdoğu sporunu kendini korumak için kullanan görmedim, o hesap işte.

arkadaşım var 4-5 ay sonra çıkacak içerden, elindeki sopayla trafikte atıştığı adamın bir gözünü patlattığı için. kendisi gayet mülayim birisiydi ama... gerekirse dayağı yerim içeri girmem.

böyle samimi ifşaatlarıma da her zaman tanık olamazsınız yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Heheheh çok güzel morartır esnek ve hafif olduğundan kılıç gibi savurulur bunlar :)

Mino said:
Yine de önceden söylendiği bir savunma sporu, hem silahsız mücadele edeceğiniz için daha sorunsuz olur (nefs i müdafaa) hem de kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlar.

Mino, Ben buna katılmıyorum bir dövüş sporu bilince veya biraz spora gidip kas yapınca ulan kim yan baktı diye havalara giriyor insan :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...