Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 bu arada vodan izah etmeye çalıştığım sebepleri gayet güzel açıklamış zira ben ısrarla açıklamama rağmen kimse kabul etmiyo sebeplerimi : P . sam; bu elektro güzel de yani onu adama nası dookundurtcam gerçi kıyafetten etkiliymiş ama .. bide şey abi sopayla durcak adam yok dedinde bu benim o gün sorduğum bi 40 milyonluk sopa vardı abi adama bi tane koysan rahmete kavuşturcak cinsten bişeydi ağırdı bi kere çok.ayağa vursan mesela sağlam kesin kırarsın diye düşünüyorum ben.aslında elektrikte fenamışta ben kurcalarken kendimi bayıltmaktan korkuyorum aslında :D almışken kurcalamak lazım abi :d edit: @vodan; bu bijon anahtarıda hoş bi tasarım abi ama nerden bulcam ki bunu :d buda cop kadar sert diil diye tahmin ediyorum ama beni koruyabilcek yeterliliğe sahiptir heralde diye düşnüyorum diğer yandan edit: şöle bi daha bktım elektrikliye korkuyorum ben ondan pis iş o ya çarpılcam falan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 5 sayfa olmuş kimse haydar dememiş, sopanın kralıdır haydar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 haydarı bulamıyorum ki arabayı alırken vardı içinde sora sahibi almış adi herif haydar gibisi var mı ? ayrıca ben demiştim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 görmemişim :P yaptır bi tane haydar, nolcek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 nerden yaptırcam kadıköyde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 kadıköy dışında yaptırsan olmuyor mu? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Hehe kadıköyde haydar yaptırabileceğim yer diye bi konu daha aç :) Bu bijon anahtarları çok sert ya düşün bijonu sıkmak için takıp üzerine çıkıp zıplanıyo :P Bu arada Astra H kullanıcılarına gizli bölüm tavsiyesi vereyim pedalların üzerinde elle kolayca plastik vidası açıp kapatılabilen gizli bi bölüm var :) Hani yasak falan diye düşünürseniz oraya konabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ülkeye bak.. Trafik ayıları o kadar doğal ve çoğunluk bir hal almış ki, normal insanlar bile trafikte haklarını savunmak bir yana, arabalarında yasal kılıfa uyacak silahlar bulundurmak istiyor. Durmak yok, yola devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben farklı bir şeye değineyim de, duymadım demezsin: o copla dövdüğün maganda bile senden şikayetçi olsa hapise girersin... ayrıca kurusıkı demişsin, silahla adam tehdit etmek diye bir şey var.. silahlı (yani cop, bıçak vs. gibi arabanda önceden bulundurduğun) adam yaralamak diye de bir şey var... dayak yeseydim keşke dersin (hapse girmezsin ama hapis cezası alabilirsin aklında olsun yaralama -darp- derecesine göre) @vodan: arabadan indiktin sonra genelde kavgadan dönüş olmuyor, sana denk gelmemiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ya haklısın inmemek lazım ama bazende şuursuzca üzerine gelen birisiyle karşılaşınca arabanın içinde el kol yapıp üf püf diyerek yatışamıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 hani trafikteki kavga o kadar büyümez de: olur da herkes arabasından oyuncaklarını çıkırtırsa ve adli sicil'e işlenirse böyle bir olay, para verip sildiremezsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Ne yapalım bekleyelim herif gelsin dağıtsınmı kafa göz? Zaten son çare olarak konuşuyoruz bunları yoksa ben trafikte çok sakinimdir biri gelip çarpınca bile sinirlenmem ki üç kez oldu sinirlenmedim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 10 inchlik zenci dildo tasi yaninda, adam gordugunde korkup kacmasazsa kafasina indirirsin, olay bittikten sonra bile adamin psikolojisinde tamiri mumkun olmayan hasara yol acar. Yada tasima hic birsey, sopayla birinin kafasina vurdugunda adami oldurme riskin var, "kafasina vurmam bende kola bacaga calisirim!" diyorsanda adami sinirlendirip onun senin kafani kirmasina yol acabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 en temizi o elektirikli zımbırtı. tahmin ettiğinden daha etkili ve arabadan inmenede gerek yok. camını aç adam gelince mmmcuuks yap olsun bitsin. hem yasal hem temiz hem etkili. sopayla,copla bazı adamlara vurmak yürek ister bi tarafına tıkılıbilir aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Eğer kendinizi, savunmak için sopa ve çelik cop tarzı bir şey kullanacaksanız, hafif olmasına özen gösterin ki bilekten kullanacağınız için hızlı savurabilesiniz. Yoksa eliniz sopadan çok daha hızlı olacağı için sopanın bir avantajı kalmaz. Yine de önceden söylendiği bir savunma sporu, hem silahsız mücadele edeceğiniz için daha sorunsuz olur (nefs i müdafaa) hem de kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlar. Tabi kendinizi güvende hissetmek için en az 6 7 ay boyunca düzenli çalışmak lazım o da ayrı bir konu. Son olarak önümüz ramazan, trafikte beklenmedik olaylara (iftar trafiği ve trafik gerginliği) hazır olun derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 bende muşta var sopa mopa hiç kasamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 muşta taşımak sakat baya, bıçak taşımaktan daha illegal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 yunus bıçakla adam öldürebilirsin çok kolay ama muştayla komaya sokarsın en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ama polis arama yaptığında bıçak için yok kamptı bilmemneydi diyebilirsin ama muştayla ceviz kırıyorummu diceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barbekü Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 valla benim deil abi derim = ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ya malesef durum böyleyken arkadşalar bişiler yapmak en mantıklısı abi oldu da inmek zorunda kaldım nie ölüyim ben ya niye dayakj yiyim boku bokuna ki yani ... bende çok sakinim dalaşmam kimseye trafikte,gerçekte agresif olsamda trafikte bulaşmam ama yapcakta bişi yok ülkenin durumu ortada . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Drigeolf said: Yalnız o katlanabilir coplar sahiden çok etkili silahlar, öyle küçük olduğuna filan bakmayın, cop acısını hisseden bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gözlemlerime göre jop da olsa, ateşli silah da olsa her türlü alet edevat insanın başını belaya sokmaktan başka birşeye yaramaz. ben bugüne kadar hiçbir uzakdoğu sporunu kendini korumak için kullanan görmedim, o hesap işte. arkadaşım var 4-5 ay sonra çıkacak içerden, elindeki sopayla trafikte atıştığı adamın bir gözünü patlattığı için. kendisi gayet mülayim birisiydi ama... gerekirse dayağı yerim içeri girmem. böyle samimi ifşaatlarıma da her zaman tanık olamazsınız yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 ben elektrik muhendisiyim arabamda yklasik 1.5 karis uzunlugunda orta gerilim hatti kablosu war iste 5 cm capli felan copa felan ihtiyac yok su 3uncusu gibi bisi http://radarelektrik.com.tr/jm/images/stories/radar/nexans/n12.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Heheheh çok güzel morartır esnek ve hafif olduğundan kılıç gibi savurulur bunlar :) Mino said: Yine de önceden söylendiği bir savunma sporu, hem silahsız mücadele edeceğiniz için daha sorunsuz olur (nefs i müdafaa) hem de kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlar. Mino, Ben buna katılmıyorum bir dövüş sporu bilince veya biraz spora gidip kas yapınca ulan kim yan baktı diye havalara giriyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar