Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

isyanlardayım

JD

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yapmaya karar verdiğim diyetin ben içine ediyim ya off . bu yiyeceklere bu kadar kaloriyi kim yüklüo ya bulun getirin bana onu . bune yaw dondurulmuş pizzada malzememi varda tanesi 500 kalori oluyo oha be hayattan soğudum günde 1500 kaloriyi aşmıycam diye canım çıkıyo ya
Mesaj tarihi:
bazal metabolizma hedesine mi giriştin? ozaman dondurulmuş pizza falan yalan olcak azıcık azıcık yicen valla :D

(biyolojide bazal metabolizma denen bişey gördük de havasını atiyim dedim, diyet bildiğimden falan değil sdfgsdfh)
Mesaj tarihi:
valla spor yapıorum ama.az yemekte şart.5 senedir düzenli spor yapıorum.ama çok yedinmi spor bişiye yaramıo.o yuzden bu sene biraz kilo aldım

şimdi sabahları 2 dilim kepek ekmek peynir domates falan iadare ediyorum

oglen bi meyve tabagı

aksamda salata ve yogurt.ve bol bol su :)
Mesaj tarihi:
fitness body karışık bi hedeye başladım haftada 3 gün 1.5 saat spor yapıyorum spordan sonraki gün zaten vücut kollar fln dinlencek diye bişey yapamıyorum ama başlıcam artık yani o zamanlardada koşucam belli böyle olmıcak bu iş. da yani garip olan şey ciddi hiçbişey yemiyorum yaw . sabahları 2 poğaça ice tea akşama kadar boş akşamda kavaltı tarzı 2 yumurta biraz peynir çay may derken gün bitiyo ama öteki gün kilo almış kalkıyorum tartımı benle dalga geçio anlamadımki
Mesaj tarihi:
yarından itibaren karı diyeti yapmaya başlıyorum ya olmuo böle sigarayada başlıcam yeniden en azından o tok tutar beni
Mesaj tarihi:
yaklaşık 40 gündür içmiyorum bi halta yaradığını görmedim sigara içmemenin ya . hani insan durmadan bişey istiyo aazı dolu olsun istio dsfsfdss sigarada en kalorisiz yöntemi
  • Yeni Oluştur...