JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yapmaya karar verdiğim diyetin ben içine ediyim ya off . bu yiyeceklere bu kadar kaloriyi kim yüklüo ya bulun getirin bana onu . bune yaw dondurulmuş pizzada malzememi varda tanesi 500 kalori oluyo oha be hayattan soğudum günde 1500 kaloriyi aşmıycam diye canım çıkıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 karpuz ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 az yemeye daha az dikkat edip daha çok hareket edebilirsin. yürüyüş falan yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bazal metabolizma hedesine mi giriştin? ozaman dondurulmuş pizza falan yalan olcak azıcık azıcık yicen valla :D (biyolojide bazal metabolizma denen bişey gördük de havasını atiyim dedim, diyet bildiğimden falan değil sdfgsdfh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 valla spor yapıorum ama.az yemekte şart.5 senedir düzenli spor yapıorum.ama çok yedinmi spor bişiye yaramıo.o yuzden bu sene biraz kilo aldım şimdi sabahları 2 dilim kepek ekmek peynir domates falan iadare ediyorum oglen bi meyve tabagı aksamda salata ve yogurt.ve bol bol su :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 fitness body karışık bi hedeye başladım haftada 3 gün 1.5 saat spor yapıyorum spordan sonraki gün zaten vücut kollar fln dinlencek diye bişey yapamıyorum ama başlıcam artık yani o zamanlardada koşucam belli böyle olmıcak bu iş. da yani garip olan şey ciddi hiçbişey yemiyorum yaw . sabahları 2 poğaça ice tea akşama kadar boş akşamda kavaltı tarzı 2 yumurta biraz peynir çay may derken gün bitiyo ama öteki gün kilo almış kalkıyorum tartımı benle dalga geçio anlamadımki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 içinde katkı maddesi ve doğal olmayan şeyler bulunan yiyecekleri yemediğiniz sürece sorun yok bence. güzel kokulu domatesler yeşil biberler ezine peyniri ogh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 karpuzseven said: içinde katkı maddesi ve doğal olmayan şeyler bulunan yiyecekleri yemediğiniz sürece sorun yok bence. güzel kokulu domatesler yeşil biberler ezine peyniri ogh bide karpuz oyyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 acaba göbeklimi kalsam ya türk dediğin göbekli olur dimi halis muhlis türk erkeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ulen bende bu sneye kadar yaklaşık 5 seneden beri 62 kilo idim ama bu sene ye iş otur gece 3 te ye sonra yat yapmaktan artık metabolizma iflas etti heralde 70 e dayandım. karnımdaki baklavalar yalan oldu:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ben bir sene içerisinde 72 den 80 e çıktım. 80.0 üniversite başlasım bir şeyler yapacağım bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 varmı elinde şöyle güzel bi diyet programı olan ya boyum 197 kilom 107 hadi bi el atalım beyler sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oha 197 mi maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ye yav bir dahamı gelecen dünyaya götür.yemek buldunmu ye dayak buldunmu kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 onların yarısı gazdır. bir arkadaşına söyle böyle sırtını tıpışlasın senin tıpıştpıştıpış tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 pışpış o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 o uyutmak için bu gaz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yarından itibaren karı diyeti yapmaya başlıyorum ya olmuo böle sigarayada başlıcam yeniden en azından o tok tutar beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sigara değilde sigara böreği olsa şimdi ohş ne yirim ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sigaraya başlamaya bahane arama ruyan aldım bi halta yaramadı nasıl bırakıcam diye düşünüyorum sigaraya kesinlikle karşıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 yaklaşık 40 gündür içmiyorum bi halta yaradığını görmedim sigara içmemenin ya . hani insan durmadan bişey istiyo aazı dolu olsun istio dsfsfdss sigarada en kalorisiz yöntemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bırakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 3 tane pizza yiyebilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 mulgear6 said: 3 tane pizza yiyebilirsin :D böyle bol mayonez ketçaplı. yanında da sınırsız kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 http://www.figliospizza.com/bracken/figlios-peperoni-pizza.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar