Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acc. satımı (yine yeniden(kararlıyım bu sefer=))

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eu/excalibur serverında iki lvl 50 char
1- Oski: 50 hero, RR4,
2- Dogan: 50 bard, rr3L7
iki charında bütün herşeyi capped, setleri hazır sadece oynamak düşecek alana =)
ben oyunu bırakmadım aslında ama başka bi oyuna başladım, ve baya bi süre dönmeyi düşünmüyorum, bu sürede böyle mükemmel =P charlar boşta yatmasın istedim, ki zaten 4-5 ay sonra da başka bi oyuna zıplarım diye düşünüyorum 2 yıldan sonra daoc beni kesmemeye başladı.
almak isteyen olur pm den msj atabilir.[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+
Excalibur - Non-Guild | Hibernia / EU
Dogan lvl50 The Bard RR3+
Excalibur - Celtic Fist | Hibernia / EU

unity100, 01 November 2003 14:23 tarihinde demiş ki:
multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Mesaj tarihi:
BEnde bende[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
tabi tabi oyledir kesin.
en son satcam dedikten sonra doganı 50lemistin:)
bilmez miyim satarsın tabi:)[signature][hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you!
Dejeavu The Level 50 Eldritch...
Mesaj tarihi:
normal oyun fiyatına satmıycağımın farkındaysan icq ya gel konuşalım
62107126[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+

multi media online ROLEPLAYING game. diyor. multimedia online PLAYER VS PLAYER game demiyor. degil mi.
Mesaj tarihi:
benim =)
bloodcım everquest e başladım
swg! alla korusun =P[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+

Mesaj tarihi:
gavura veriom acc.u herif iplemez seni spamlesende asdlkjasd
buarada gespçiğim paranı tam vericektim oyuna girmeye vakit buldum account closed olmuş =)
acc.u alandan alırsın paranı ben anlatırım durumu =)[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+

Mesaj tarihi:
ülam 2p bişey mi ya uf gelin everqueste verem size 100pp hehe saka bi yana ben level 11 im 2 kişi bana 10 ar gold pieces verdi su an 70 gold pieces im var heh ne diyem :D para kasmayı bilmionuz siz :D[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
Mesaj tarihi:
alo bak eru borç verdik tepemize çıkma bak o jambiyayıda iyi kullan chainleride 20 den once kullanma(kim oldumu anlamışsındır baş harfim xarga)
Bu arada burda plat ole eq daki gibi kolay kazanılmıo...(bkz: ebay'de satılan daoc platları)
[signature][hline]And His Lidıl Bıradır İksarga
Elgra The Alemin Kralı Pekeman
And İntroducing PekeDeks
Nolmuş 89'luysam!!!
Eeee Ne Alaka?
Kel Alaka
PUHAHHAHAHAHAH!!!
:yapma: :yapma: :yapma:

[Bu mesaj Romario tarafından 02 February 2004 18:11 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Romario tarafından 02 February 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
üzerimde süper şeyler var hele adamın biri 2 3 kılıç verdi süperrrr =) alevli biri yeşil alevli dieri kırmızı alevli harika ama mor oldugu icin kullanmıom[signature][hline]morning morning where are you going?
Sabah sabah nereye gidiyorsun?
Frp-tr.net
Aysikyu
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
romario ya sattım acc.u
ii dawranın adama =) bi hoşgeldin partisi falan =P[signature][hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR4+

Everquest: Kybele lvl30 Bard
Fellowship of Kane Bayle - Kane Bayle

Mesaj tarihi:
Ok Romario gel direk odinse Ş:)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan...
..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
:rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock:
Mesaj tarihi:
Lem baggio ne borcu ne harcı be sen aldıgın paraları geri versnee Sultans'tan .. o paralarla LEg tailor yaptın mueheh.. Kimse sana geri ver dedi mi :P Seni gidi dilenci....[signature][hline]50 Tepesinden isiklar sacan soba borusu-50 alemin davulcusu hemide gorunmez oluyo-50 yankesici .....
  • Yeni Oluştur...