Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2009

fede

Öne çıkan mesajlar

manuyla 1-1 berabere kaldım şükrü saracoğlunda
şimdi gitcem deplasmanda koyacaklar bana
ya şampiyonlar ligi değil euro cup'a gitsem belki kupayı bile alırım
ama şampiyonlar liginde illa real madrid geliyor koyuyor
manu geliyor koyuyor
onları geç sırada barça var bok var püsür var
gelecek yıl bile bile gruplarda elime alıp uefa'yamı gitsem napsam
Sosyal ağlarda paylaş

Hehe tam oyunu kapatıyodum ki unutmuş olduğum Buonanotte transferinin bittiğini gördüm ispanyol süper kupa arifesi tam. Öte yandan 23 yaş altı turnuvasından da Higuain geri gelmişti. Son çare yedeğe 1-2 alabilerek sadece kısıtlı kadroyla çıktım, sol kanatta buonanotte, sağ kanatta higuain oynuyo adam yokluğundan, forvette raul ardında guti. Salgado bile kadroda düşünün halimi,

3-0 yendim valencia yı... dur bakim biraz daha bekliyim çıkmadan.
Sosyal ağlarda paylaş

benide real madrid istediki avrupada en sevdiğim takım(her yerde kralı tutarım)
ama aziz başkan dediki,gitme dedi hoca,kal bizi avrupaya taşı dedi.
bende tamam başkanım dedim.

bu arada çok hoşuma giden birşey,U-18 ve U-20 takımlarım çok iyi durumda

U-20 takımım namağlup U-20 kupasını aldı ve u-20 liginde açık ara farkla 1.
u-18 de iyi
çoğunun potansiyelide çok çok yüksek
geliyorum bomba gibi sdad
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sezonum fena geçmiyor. İspanya kraliyet kupasını aldım 3-0 ve 1-1'lik skorlarla Valencia'ya karşı.

Ligde 4te 4 galibiyetim var. Ama CL'de gruplarda 3-1 yenildim ilk maçta Benfica'ya karşı.

Gerizekalı Gago maç 1-1'ken önce ceza sahası dışında saçma sapan bi faul yapıp sarı kart gördü, sonra da aynı pozisyonun devamında da forveti düşürüp penaltı yaptırdı. Hemen oyundan aldım, kadro dışı bıraktım biletini de kestim satıyorum. Herif yüzünden 2-1 oldu, sonra ben ful atak oynayınca kontradan 3-1 oldu.

Raul de 4 ay sakatlandı maçın sonlarında daha da kötü oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Aha ilk beraberlik Sevilla'yla, 50 tane karşı karşıya falan kaçırdım adamlar 1 kere geldi gollerini attılar 1-1.

Ramos ve Nistelrooy da 4 hafta yoklar.

An itibariyle sakatlarım (bu yine en az sakatım olan kadrom lig başından beri) Ramos, Nistelrooy, Higuain, Sjneider, Buonanotte, Raul, De La Red.

Hayır takımda para var, başka lig olsa gider 40 kişilik kadro kurarım 20 sakat olsa yine ilk 18in üstüne 2 fazla adam kalır da, ispanyada da 25 sınırı var kadroya

Bu arada direkt işinin suyunu çıkarmışlar sanki, her maç 2-3 top direkten dönüyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...