Eralp Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Açarsın 2 haftaya :D . edit: he bir de, yedek kaleci almaya gerek yok bence. Daha 1 kere kalecim sakatlandı oyunda o da yarı sakatlanmaydı devam edebildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bi antrenman programı sahanın kalitesi ve physiolarının özelliklerin söylesene rew bi de fitness koçları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Standart real madrid abi. Kendi sahamda maç yapmadım daha, hazırlık maçları için italya turu ayarlıydı hazır onu yaptım. Daha resmi maça geçemedim. Psycholar ve antrenman programları başta nasıl başladıysam öyle. Zaten başlayalı 2 hafta olmadı nerdeyse oyun zamanıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 manuyla 1-1 berabere kaldım şükrü saracoğlunda şimdi gitcem deplasmanda koyacaklar bana ya şampiyonlar ligi değil euro cup'a gitsem belki kupayı bile alırım ama şampiyonlar liginde illa real madrid geliyor koyuyor manu geliyor koyuyor onları geç sırada barça var bok var püsür var gelecek yıl bile bile gruplarda elime alıp uefa'yamı gitsem napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 rew bence sen git bi duş al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Hehe tam oyunu kapatıyodum ki unutmuş olduğum Buonanotte transferinin bittiğini gördüm ispanyol süper kupa arifesi tam. Öte yandan 23 yaş altı turnuvasından da Higuain geri gelmişti. Son çare yedeğe 1-2 alabilerek sadece kısıtlı kadroyla çıktım, sol kanatta buonanotte, sağ kanatta higuain oynuyo adam yokluğundan, forvette raul ardında guti. Salgado bile kadroda düşünün halimi, 3-0 yendim valencia yı... dur bakim biraz daha bekliyim çıkmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 barça guardiolayı yolluyor sanırım sezon sonu aragones yada beni düşünüyorlarmış onun yerine ay aragones baltalamassa barça teklif yaparsa saniye düşünmem giderim barçaya baydım türk liginden ve kazma futbolcularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 beni chelsea istedi de gitmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 benide real madrid istediki avrupada en sevdiğim takım(her yerde kralı tutarım) ama aziz başkan dediki,gitme dedi hoca,kal bizi avrupaya taşı dedi. bende tamam başkanım dedim. bu arada çok hoşuma giden birşey,U-18 ve U-20 takımlarım çok iyi durumda U-20 takımım namağlup U-20 kupasını aldı ve u-20 liginde açık ara farkla 1. u-18 de iyi çoğunun potansiyelide çok çok yüksek geliyorum bomba gibi sdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 mafya korkutmuş seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 İlk sezonum fena geçmiyor. İspanya kraliyet kupasını aldım 3-0 ve 1-1'lik skorlarla Valencia'ya karşı. Ligde 4te 4 galibiyetim var. Ama CL'de gruplarda 3-1 yenildim ilk maçta Benfica'ya karşı. Gerizekalı Gago maç 1-1'ken önce ceza sahası dışında saçma sapan bi faul yapıp sarı kart gördü, sonra da aynı pozisyonun devamında da forveti düşürüp penaltı yaptırdı. Hemen oyundan aldım, kadro dışı bıraktım biletini de kestim satıyorum. Herif yüzünden 2-1 oldu, sonra ben ful atak oynayınca kontradan 3-1 oldu. Raul de 4 ay sakatlandı maçın sonlarında daha da kötü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sana o takımdan hayır yok rew :) gel "anamızın" liginde oyna sen de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Yok yok sakatlar düzeldi biraz. Gerçi bu sefer de Buonanotte Higuain ve Diarra gitti. Sakatlık azalsın diye physo transfer edim dedim yönetim gerek yok dedi. Ligde şimdilik baya iyi gidiyorum ama, hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Yok abi bi daha buraya yazmicam resmen uğursuz hehe Tam mesajı attım Sergio Ramos Sevilla maçında sakatlandı. 3-5 güne döner umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben reçeteni yazdım abi , uygulamak sana kalmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Aha ilk beraberlik Sevilla'yla, 50 tane karşı karşıya falan kaçırdım adamlar 1 kere geldi gollerini attılar 1-1. Ramos ve Nistelrooy da 4 hafta yoklar. An itibariyle sakatlarım (bu yine en az sakatım olan kadrom lig başından beri) Ramos, Nistelrooy, Higuain, Sjneider, Buonanotte, Raul, De La Red. Hayır takımda para var, başka lig olsa gider 40 kişilik kadro kurarım 20 sakat olsa yine ilk 18in üstüne 2 fazla adam kalır da, ispanyada da 25 sınırı var kadroya Bu arada direkt işinin suyunu çıkarmışlar sanki, her maç 2-3 top direkten dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi sen 9.3.0 oynadığına emin misin? hayır 10 sezondur oynuyorum, toplamda o kadar adamım sakatlanmadı da benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Eminim valla... noldu ben de anlamadım. Hadi bakalım revir gibi devam ediyoruz, kalan sağlar bizimdir. Ligde 1 beraberlik 6 galibiyet, CL'de ilk maç yenildim Sportinge, şu anda da Spartak moskovaya yeniliyorum ama kurtarırım gibi bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Aha bak yine yazdık Van Der Vaart yine sakatlandı töbe tööbeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Aklıma sadece bir şey geliyor :D . tunch said: rew bence sen git bi duş al :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 90+3'te Srna da sakatlandı. Güzeel.. Takımda adam yok hiç. Diyecek iki şey var. Birincisi, SI Games'te çalışan herkesi ve ailelerini kapsayan, söylersem ban yiyeceğim bir şey o yüzden geçtim. İkincisi de, kendime bir not: asla bir FM'yi orjinal alma. Değmedi, asla değmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 abi antremandlarda bi sıkıntı olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ben zeytinburnundan city'e gitmiştim ilk sezonum sonunda 08 de :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ilginç bşey değil ki continental manager başlaynca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 oyun bozuk abi ne antrenmanı ya. :D cidden orj almayın şu oyunu değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar