DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 "semih senturk has now played over 15 hours of football without scoring" -_- atsam atılmaz satsam satılmaz ne yapacam bu fb forvetlerini. aziz bana sezon başına 1.1M sterlin önerdi 3 yıllık kontrat verip. realmadridde teklif yaptı,onalrda 1.8 mi ne önerdi,tabikide feneri seçtim,onlarda aragonesi aldı :D peh peh peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 semihe : forward runs rarely through pass often creative freedom ortalarda run with ball rarely metality defensive hold up ball tick passing direct guiza fr . mixed run with ball . mixed creative freedom . semihten 3 tık fazla through pass . rarely passing short ikiliyi böyle bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tek forvet oynatıyorum 4-1-4-1 kanatlar orta yapmıyor,içeri sızmaya çalışıyorlar,öyle seviyorum semihinde of the ball ı iyi,tekniği var,ama hala yapamıyor. aston villada pavel sezonu 43 golle kapamıştı benzer taktikte hani tamam 40 olmasın 30 olsun 20 olsun ama lig bitcek herif 10 gol attı 3ü penaltı. benim istediğim pavel'i FB ye getirmek değil semihi oynatmak,ama nası oynatacam bilmiyorum. deniyorum deniyorum olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kanatlar orta da yapmıyorsa semihe gol attırman biraz zor.. o taktikte guiza biraz daha iyi iş yapar , yerden oynuyorsa takım. ek : cisse fenerle anlaştı sezon sonu gidiyor. tello dinamo kieve gitti , yerine namouchiyi almaya çalışıyorum ama benimle beraber psv de istiyor. heyecanla bekliyorum. cissenin yerine de sandro silva diye bi adam buldum , tam MC. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ben aylardır fm oynamıyorum. en son işte buraya yazdığım kadro ile bitirmedim 3. sezonu. uefa da yarı finalde bırakmmıştım filan. hala devam ediyor oyun. 1 tane hacettepe'den, bir tane kocaeli'nden efsane tipler çıkmıştı. hatta ergün teber(LB)'i avrupa maçlarında oynatamıodum ve o hacettepeden aldığım çocuğu oynattım ve 8 ortalaması ile oynadı. birde gol atmıştı ama. son kadromu gene yazayım buraya :D Leo Franco serdar kurtuluş Leo Kompany Ergün teber mehmet topuz nuri şahin delgado (borges) holosko(AMR) mata(AML) Vantagiatto amacım pazzini'yi almaktı ama ne oldu bilmiorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bobo 6.5 milyona gidiyor.. yerine adam bakıyorum. jem karacan ve caner erkinle anlaşmak üzereyim. 1 yerli 1 yabancı forvet arıyorum şu anda. bir de satılırsa delgadonun yerine ramires'i getirmeye çalışıcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Tuttuğunuz takımla oynamak tabi ki çok zevkli oluyor ancak bir süre sonra da cidden bayıyor. FM 2008' de galatasaray ile oynamıştım 2015' e kadar, gayet de başarılı gidiyordum çok güzel bir kadro oturtmuştum ancak bir süre sonra kadromdaki neredeyse bütün yabancı oyuncular daha büyük takımlara gitmek istedi. Yabancı sınırlaması olunca da rahat rahat yeni oyuncu alınmıyor. Avrupa' da başarı için de Türk oyuncular yetersiz kalıyor. Ben de sıkıldım kapattım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 vatandaşlığa geçme süresi 5 sene olsa , önceden koyup takıma 15 yaşındaki yıldızları , çok da güzel kadro oluşturulur gelecek için.. ama 10 sene çok uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Oyuncular o kadar kalmıyor ama işte takımında. İyi oldukları sürece talipleri çıkıyor ve gitmek istiyorlar. Carlo Caccavale diye bir adam almıştım, 4 yılda adam ettim adamı sonra 10milyon pound a liverpool dan teklif gelince o da gitmek istedi satmak zorunda kaldım. Normal takımlarla büyük işler zor oluyor cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 eh orası öyle , mecbur satıcaksın. en azından 10 milyona adam alabilirsin yani yerini doldurucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 benim sorunum oyuncuların götü kalkması iki maç 7 ile oynuyan istiyor 2m sterlin /sezon istemeye. hasta olacam. gökhan gönül yeni kontrat istedi,1.4m sterlin/sezon istedi. malmıdır malakmıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yabancı sınırlaması olunca elin mahkum abi.. bizim türk futbolcuların gelişmesi önündeki en büyük etken de yabancı sınırlaması.. belli bi seviyeye geldikten sonra kendini geiştirme gereği duymuyor adam , nasıl olsa alternatifim yok diye. verecen abi parayı , başka çaren yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tunch said: semihe : forward runs rarely through pass often creative freedom ortalarda run with ball rarely metality defensive hold up ball tick passing direct guiza fr . mixed run with ball . mixed creative freedom . semihten 3 tık fazla through pass . rarely passing short ikiliyi böyle bi dene. ileriye çkmayan forvet mi olr abi asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gökhana versem sol bekim peter masilale'da para isteyecek haklı olarak,gökhandan cok daha iyi çünkü. 1.4 o yüzden veremem gökhana,uyuz oldum ulan. gerekirse yollamıyacam oynatmıyacam futbol hayatı bitsin köpeğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 catlikethiief said: ileriye çkmayan forvet mi olr abi asdasd abi adam zaten ilerde , çok fazla ileri çıkmıyor benim 1 tane forvet , arkadan gelenlere servis , top tutma , kanatlara top açma görevi üstleniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 DoGMeaT said: tek forvet oynatıyorum 4-1-4-1 kanatlar orta yapmıyor,içeri sızmaya çalışıyorlar,öyle seviyorum semihinde of the ball ı iyi,tekniği var,ama hala yapamıyor. aston villada pavel sezonu 43 golle kapamıştı benzer taktikte hani tamam 40 olmasın 30 olsun 20 olsun ama lig bitcek herif 10 gol attı 3ü penaltı. benim istediğim pavel'i FB ye getirmek değil semihi oynatmak,ama nası oynatacam bilmiyorum. deniyorum deniyorum olmuyor. O taktikle zaten Semih oynamaz ki, normal. Tek forvet olmak zaten aşırı bir yük getiriyor adama, tüm defansla tek başına boğuşuyor adam 4 kişi de onu tutuyor, tutup da topla dripling yapıp adam geçip gol atacak hali pek olmuyor yani üzerine bir de çabuk yoruluyor. Bu yetmezmiş gibi kanatlarla orta falan yaptırmayarak adama kafa golü ya da karambol golü de attırmıyosun, e nasıl gol atacak bu adam kıçında 4 defansla? Anca çapraz koşu yapar işte onun boşalttığı alandan kanatlar falan girer gol atar :) Tek forvet oynayacaksan illa kanat futbolu + arkasında sürekli ileri çıkan bir amc şart. Genelde 4-2-3-1 kullanıyorum ben, 2mc (biri geriye DMC'ye ok çekili) am r-l-c sc şeklinde. Onda bile forvetin Nistelrooy falan olmadıkça az oluyor skora etkisi normale göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 beyler fm yi program ekle/kaldır dan silmeye çalışıyorum fakat java ile ilgili bi error veriyor. nasıl silebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Reksa said: beyler fm yi program ekle/kaldır dan silmeye çalışıyorum fakat java ile ilgili bi error veriyor. nasıl silebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 program ekle/kaldır'dan kaldırmaya çalışıyorum fakat java ile ilgili bi error veriyor. nasıl kaldırabilirim bilgisayardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 bende galatasaray ile 4-2-3-1 oynuyorum süper ligde oynarken 2 mc nin de okları ileri avrupada oynarken bi mc oku dmc ye yapıyorum.en çok gol atan oyuncum mehmet topal :D.ama 2. yarıda forvete brazilyalı bir oyuncu aldım 19 yaşında 2 maçtada gol attı.iyi gidiyor bakalım umarım gol sorununu çözer :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 önce klasörü sil normal.. sonra da program ekle/kaldırdan tekrar dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 gol sorunu çekiyorsanız mutlaka ama mutlaka çift forvet oynayın. tek forvetle öyle veya böyle gol sorunu çekiyorsunuz , orta sahanızdan yeterli destek görmezseniz. 2008 başından beri maalesef bu böyle , benim gibi 4-3-3 adamını bile 4-4-2 çevirdi oyun sonunda. ha memnun muyum? memnunum şu anda oynanan oyundan , seyirciler de keyif alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yabancı forvet : pazzini iyidir :p fm olduğundan beri oyun pazziniyi her zaman alırım. pazzini candır canandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sezonun başında yeni menajer ekleyerek mascherano ve diegoyu aldım takıma ucuzdan. mascherano allah oldu lan resmen :D bu iki adamdan sonra bıraktım tabi hileyi mileyi, zorla nihatı getirdim herifi öve öve galatasaraya falan, herif 18 maçta 15 gol attı. edit: sezonun son maçında full yedek kadro + tek forvet nihat oynadım. adam 4 gol attı lan. nihat(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Eugene Seleznyov. adam çok imba bi forvet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar