Mumu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 2017 yılındayım da real madridle 3 lü savunma bende oynayabiliyorum. fazio sergio ramos ve micah richards 3lüsü akıyor 3lü savunmada. savunmayı da push up yaparak ileride tutuyorum hem ofsayt taktiği oynuyorum hem de oyunu domine edip rakibin sahasına yığıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 ahanda böyle bişey oldu az önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 tunch said: bi kanat WB , savunma yaparken 4lüye dönüyor zaten , yapay zeka saolsun akıllanmış. orta sahanın birisi de baya bi defansif. gayet güzel gidiyor şimdilik.. ama tabi takım iyi , oyuncular uygun olması lazım. 3lü savunma oynıyamaz öle kolay kolay her takım , 4lü oynamaktan daha zor - ki bence bu sebepten 3lü savunma tarih olmaya yüz tutuyor (bkz. beşiktaş ancak belirli seviyede ve uygun oyuncu bulabilince başladı oynamaya) abi hayvani wingbackler bulman lazım 3 lü oynatabilmen için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 9.0.3 real madrid hem uefa hemde şampynlar liginde bende 2. sezon ikisindede finalde yenildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 steam de ucuzlamış sanırım. kafayı yemek isteyen varsa alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 15$ şu anda, vereceğiniz her kuruşuna değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 futbolcu resimleri için mega bir link istiyorum tüm dünyayı kapsasın varsa bildiğiniz bir kaynak cok makbule geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Dregoth said: 15$ şu anda, vereceğiniz her kuruşuna değer. Yenisinin çıkmasına 4-5 ay kala, esksine para vermek mantıksız diil mi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Yenisine 50 dolar vereceksen değil tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2009 bi ay dha bekleyin 9.99 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Masticore said: futbolcu resimleri için mega bir link istiyorum tüm dünyayı kapsasın varsa bildiğiniz bir kaynak cok makbule geçer www.fmglive.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 kullandığınız ve tavsiye ettiğiniz bir skin varsa söyliyebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 onceki msglerde vardi bir bakarsan bulabilirsin saniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Gimli said: Dregoth said: 15$ şu anda, vereceğiniz her kuruşuna değer. Yenisinin çıkmasına 4-5 ay kala, esksine para vermek mantıksız diil mi biraz Yenisinin çıkması, buglarının giderilmesi, yamalarla oynanabilir olması en iyi ihtimalle şubatı bulur. Dolayısıyla değer bence. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2009 FML'de greame kelly (SI developer) ile maç yaparken konuştuk steam indirim çakmış yenisi erken mi gelecek dedim, yok aksine bu sefer normal zamanından biraz daha geç çıkabilir falan dedi. yani oynamak isteyen varsa alsın bence gerçi haftasonu geçti indirim bitti ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 eh 2009da şubatta çıktı sayılır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 beta testler basliyor 2010 icin, kasim sonu gibi cikar tahminimce. Bayagi birseyler planliyorlarmis, heycanla bekliyoruz biz de. daha bilgimiz yok fazla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Şu ana kadar en çok zevk aldığım, 2013-14 sezonunda olduğum oyunumu save ederken kablo çıktı ve bilgisayar kapandı. Şu an giremiyorum, yüklenemiyor diyo kafayı yiycem. Düzeltmenin bi yolu var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 http://img22.imageshack.us/img22/3382/adnankaltak.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 sdfasdasda bu ne be bende Murat Saglam diye wonderkid çıkardı oyun bursaspordan. şu anda real madridin orta sahasında oynatıyorum. ps: murat sağlam benim adım soyadım. oyunda oğlummuş gibi davranıyorum kendisine dsfksşldfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Sixoms said: Şu ana kadar en çok zevk aldığım, 2013-14 sezonunda olduğum oyunumu save ederken kablo çıktı ve bilgisayar kapandı. Şu an giremiyorum, yüklenemiyor diyo kafayı yiycem. Düzeltmenin bi yolu var mıdır? Benim elektrik kesilmişti vaktinde aynı durumda. Düzeltememiştim, hatta sinirden oyunu silmiştim yeni fm çıkana kadar da oynamamıştım bi daha :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2009 Mumu said: sdfasdasda bu ne be bende Murat Saglam diye wonderkid çıkardı oyun bursaspordan. şu anda real madridin orta sahasında oynatıyorum. ps: murat sağlam benim adım soyadım. oyunda oğlummuş gibi davranıyorum kendisine dsfksşldfk harbiden'de var ama böyle biri baktım :) http://www.weltfussball.de/spieler_profil/adnan-kaltak/ ben olsam dava açar değiştiririm soyadımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Eralp said: Sixoms said: Şu ana kadar en çok zevk aldığım, 2013-14 sezonunda olduğum oyunumu save ederken kablo çıktı ve bilgisayar kapandı. Şu an giremiyorum, yüklenemiyor diyo kafayı yiycem. Düzeltmenin bi yolu var mıdır? Benim elektrik kesilmişti vaktinde aynı durumda. Düzeltememiştim, hatta sinirden oyunu silmiştim yeni fm çıkana kadar da oynamamıştım bi daha :D . ya ben sinirden kapatmıştım aleti sdafsd aynısı olmuştu.Eski konuda veya buradaydı sanırım çözümünü anlatmıştım.Oyunun ana dosyaları içinde birkaç değişiklik yapıp pencere modunda oynamanız gerekiyor,araştırırsanız biraz google'da ya da bu konuda bilgi alabilirsiniz aslında fazlasıyla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 o nasıl bosna bayrağı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 DarKRideR said: Eralp said: Sixoms said: Şu ana kadar en çok zevk aldığım, 2013-14 sezonunda olduğum oyunumu save ederken kablo çıktı ve bilgisayar kapandı. Şu an giremiyorum, yüklenemiyor diyo kafayı yiycem. Düzeltmenin bi yolu var mıdır? Benim elektrik kesilmişti vaktinde aynı durumda. Düzeltememiştim, hatta sinirden oyunu silmiştim yeni fm çıkana kadar da oynamamıştım bi daha :D . ya ben sinirden kapatmıştım aleti sdafsd aynısı olmuştu.Eski konuda veya buradaydı sanırım çözümünü anlatmıştım.Oyunun ana dosyaları içinde birkaç değişiklik yapıp pencere modunda oynamanız gerekiyor,araştırırsanız biraz google'da ya da bu konuda bilgi alabilirsiniz aslında fazlasıyla :) Aradım fakat bulamadım. Bulma şansın var mı? Gerçi bir sezon önce yedek save almıştım oyundaki 1 nisan şakasını arkadaşlara göstermek için, ordan devam ettim tekrar ama bir daha başıma gelir falan çözümünü öğreniyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar