naraso Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 stamina ligine ve mevkiine göre değişir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 ee tamam işte. kafası ile kendi kaleme atıp durursa ne olucak :D neyseki atmıyorlar. nazar değmesin valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 stamina olayının değiştirilmesi lazım bence de .. sonuçta sergen tipindeki oyuncuları fmde oynatamıyosun , illa yoruluyolar. isterse work ratei 1 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 oynatıyosun abi ? sergen 90 dakka mı oynuyodu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 aktif dinlenme yapıyordu oynıyacağı zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Azmodai said: nip, yaniliyorsun. Defans icin sadece jumping onemli. Heading dedigin sey topu istedigin yere atabilmek, defans topa ulasmali, istedigi yere atmak ise bambaska bisi ve genel olarak forvetlere gore bir ozellik. Iyi heading varsa zaten defans oyuncunun yollayacaksin ceza sahasina kornerlerde. Ayrica herkesin en az 14 staminasi olmak zorunda ne demek :D Bu dunya bir cok az kosan yetenekli oyuncu gordu :) 180 oldu demek diye, potansyeli yuksek diye mukemmel oyuncu olacak diye bisi yokki? Adam sergen gibi cok yetenekli ama profesyonellikten uzak bir adam da olabilir. Buna yine dua et, eskiden 1 finishingli forvetler, 1 passing ve technique'li orta sahalar vardi, su an gayet dengeli hersey. Her yuksek potansyelli oyuncu wonderkid olacak diye bisi yok. Vincent Company bırak DM oynasın çok daha iyi verim alırsın. Dunne var takımında, kaptan zaten. Taraftar çok seviyo. Gitsin kornerlerde kafa çaksın, bi sürü gol atıyor. Haa bir de AMC, MC, DM falan koyacaksın geriye, dunne vuramazsa defans rastgele geriye çakıyo kafayı, REBOUND alacak şekilde tertip alacaksın ki şahane bir atak başlasın. Elano mesela kornerlerde seken topa gelişine şahane çakıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 jumping konusunda azmo'ya katılıyorum. Heading bir halta yaramıyor. 16 heading 16 jumping i olan bir oyuncum olacağına 18-19 jumping'i olsun heading 10 olsun... Çünkü önemli olan rakibe kafa attırmamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2009 Aiko said: http://img78.imageshack.us/img78/4224/asfafssb9.jpg 33. hafta bjk ile maçım vardı 1 0 öne geçtim 1 3 yenildim. şampiyon olma şansım bitti. son hafta trabzon kendi evinde yenildi. bjk de fenere son dakika goluyle yenildi. g.birliğide 88. dakikada attığı golle kazandı, şampiyon oldu adamlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 sostizm said: Azmodai said: nip, yaniliyorsun. Defans icin sadece jumping onemli. Heading dedigin sey topu istedigin yere atabilmek, defans topa ulasmali, istedigi yere atmak ise bambaska bisi ve genel olarak forvetlere gore bir ozellik. Iyi heading varsa zaten defans oyuncunun yollayacaksin ceza sahasina kornerlerde. Ayrica herkesin en az 14 staminasi olmak zorunda ne demek :D Bu dunya bir cok az kosan yetenekli oyuncu gordu :) 180 oldu demek diye, potansyeli yuksek diye mukemmel oyuncu olacak diye bisi yokki? Adam sergen gibi cok yetenekli ama profesyonellikten uzak bir adam da olabilir. Buna yine dua et, eskiden 1 finishingli forvetler, 1 passing ve technique'li orta sahalar vardi, su an gayet dengeli hersey. Her yuksek potansyelli oyuncu wonderkid olacak diye bisi yok. Vincent Company bırak DM oynasın çok daha iyi verim alırsın. Dunne var takımında, kaptan zaten. Taraftar çok seviyo. Gitsin kornerlerde kafa çaksın, bi sürü gol atıyor. Haa bir de AMC, MC, DM falan koyacaksın geriye, dunne vuramazsa defans rastgele geriye çakıyo kafayı, REBOUND alacak şekilde tertip alacaksın ki şahane bir atak başlasın. Elano mesela kornerlerde seken topa gelişine şahane çakıyo. beşiktaşta dunne olsa keşke :D beşiktaşa aldım adamı. dc oynatıyorum. çünkü toraman adam kaçırıo devamlı ama. Leo - Kompany ikilisi defansın göbeğinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Arkadaşlar, kalecilerinize özel taktik veriyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2009 closing down : max passing : short dist.: quick throw başka bişey yapmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 oyun sisteemine göre değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Galatasaray'la bir türlü başarılı olamadım.Taktik ve oyuncu tavsiyesi olan var mı?:( Özellikle forvet hattına takviyeye ihtiyacım var,Baros'u çok kötü yapmışlar gerçeğe göre.Nonda,Ümit Karan falan da kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Oyuncu tavsiyesi başlığına bakarsan bulursun baya adam. Taktik için Azmo'nun rehberini bekle yada interneti araştır. addmanager forumlarında yada turksportalda bulabilirsin bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Azmo'nun rehber gelene kadr FM2011 çıkar heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Evet o yüzden diğeri daha ömantıklı. Adam hep bişeye başlayıp yarım bırakıyo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Rewendor said: Azmo'nun rehber gelene kadr FM2011 çıkar heralde :D yazmama sebebimi acikladim ve arkasindayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 bu bir oyunla 5 cdkey geliyormuş nasıl oluyor? o olayı bilen var mı? bir de online oynayan var mı ona göre alacağız iki üç arkadaş toplaşıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Online oynanıyor tabii ki ve beş kişi bi oyuna girebiliyosunuz evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Azmodai said: yazmama sebebimi acikladim ve arkasindayim. Elbette yazmak ya da yazmamak, bilgilendirmek ya da uğraşmamak senin elinde, kimse de neden yazmıyosun diye bir şey söyleyemez. Ama aynı mantıkla SI Games'in de "kopya alanlar var yahu" diyerek oyunu çıkarmaması gerekirdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dronevil Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 nileppezdel said: Online oynanıyor tabii ki ve beş kişi bi oyuna girebiliyosunuz evet :D ooo süper o zaman yavaşlama falan da olmazsa on numara olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 orjinal aldım bi cd key çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 5 kişi kullanabiliyo o cd keyleri. 5 ayrı bilgisayarda daha doğrusu. Öyle diye hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 denedik arkadas yükledi oynıyamadı,çok üstüne gitmedik gerçi ama çözemedikte (=. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2009 raw power said: Galatasaray'la bir türlü başarılı olamadım.Taktik ve oyuncu tavsiyesi olan var mı?:( Özellikle forvet hattına takviyeye ihtiyacım var,Baros'u çok kötü yapmışlar gerçeğe göre.Nonda,Ümit Karan falan da kötü. 2009 sürümünde 4-3-3 atacking adı altındaki taktiğin oynanmış halini forumlar genelde en iyi taktik olarak öneriyorlar. forvetler zonal marking falan yapıyor oynanmış halinde. DL ve DR de basbayağı kanat oyuncusu gibi ataklara destek veriyor. Biraz yabancı forumları gez bulursun illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar