moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 arkadaşlar türk sag ve sol orta saha arıyorum.genc olmaları tercihimdir. oneriler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 moonfall said: arkadaşlar türk sag ve sol orta saha arıyorum.genc olmaları tercihimdir. oneriler? http://forum.paticik.com/read.php?35,3775395 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 lol zaugna, resmen TARIHI olmayan demisler, ezmisler sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 funq said: bir mevzuyu anlamadım, adamı offer to clubs yaptı bir takım, 375k fiyat var, offer yaptım, itiraz etti başka takımlar da alacak acele etmicez satmakta diye, bekledim, 10 tane falan takım 375k fiyat teklif etti, ben de onlar edince ettim, hepsini kabul etti benimkini reddetti, 400k dedim yine reddetti. ayın sebeple hem de, başka takımlar da alacak acele etmicez satmakta. saçma değil mi bu? 3 kere yaşadım, artık eminim, bu bariz bir bug. satıyolar başkalarına, iki katını veriyorum beni bekletiyo daha, acele etmiceklermiş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 moonfall said: arkadaşlar türk sag ve sol orta saha arıyorum.genc olmaları tercihimdir. oneriler? mesut özil baya iyi . aydın yılmaz . mehmet nas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 ZaugnaKhaldun said: Galatasaray'ı aldım, hazırlık maçlarında kadromun yarısı sakatlandı... Fitness programını mı değiştireyim bundan sonrası için, ne yapayım bu sakatlıkları azaltmak için acaba? Aynı şeyi Skibbe de demiştir bence sezon başında "ülen galatasarayı aldık daha hazırlık maçlarındayız kadronun yarısı sakat" :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 funq said: funq said: bir mevzuyu anlamadım, adamı offer to clubs yaptı bir takım, 375k fiyat var, offer yaptım, itiraz etti başka takımlar da alacak acele etmicez satmakta diye, bekledim, 10 tane falan takım 375k fiyat teklif etti, ben de onlar edince ettim, hepsini kabul etti benimkini reddetti, 400k dedim yine reddetti. ayın sebeple hem de, başka takımlar da alacak acele etmicez satmakta. saçma değil mi bu? 3 kere yaşadım, artık eminim, bu bariz bir bug. satıyolar başkalarına, iki katını veriyorum beni bekletiyo daha, acele etmiceklermiş! offerinda gun verdin mi? su gune kadar diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yoo gün vermedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Belkide almak istedigin oyunucunun takimiyla ayni ligtesin?. Bu tip durumlarda rakiplerine satmak istemiyor klupler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 onu da düşündüm değildi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 bu arada anadolu klüplerinde +18 ve +20 takımlarında inanılmaz yetenekler cıkıyo. ucuz fiyata cok rahat deli bi kadro kurabilirsiniz. mesela bi kac isim muammer arat. mustafa yalcın. serkan özdemir. bjk batuhan. ali kücik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 evet ben sakarya ve hacattepe'den aldım. bi dl bi mc 17 yaşındalar ve cidden iyiler ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?77,3778068,3778314#msg-3778314 yeni başladığım bordeaux kariyerimin hikayesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 yanlış tık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Man City ile UEFA kupası final maçı oynadım Saraçoğlında W.Bremen ile. Takımın kondition dipte, favori bremen gösteriliyo.. Diego sakat. Archavin 86 conditionda. Buna rağmen 4-3-3 atacking çıktım maça... Normal süre sonunda Archavin sakatlandı. Hemen arkasından Robinho sakatlandı. 2. uzatmanın son dakikasında Bremen attı bi tane ve maç bitti. Paticikteki save/load aşağılamaları olmasa KESİN oyundan save etmeden çıkar ve tekrar oynardım(belki ertesi gün). Buna rağmen Board çok mutlu oldu, ilk kez final oynadık falan dediler. :D çok heyecanlandım çook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 2d mi oynuyorsunuz genel olarak 3d mi? güvenemedim 3d motoruna 2d ile gidiyorum da ben 3D motoru şuan adam gibi çalışıyor mu ? TCM gibi değildir yani 3dsi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 2d ile 3d arasında maçlar için bir fark yok. sadece 2d de gördüğün yuvarlakların boyları uzuyor ve hafif yandan görüyorsun. maçın gidişatı değişmiyor yani , güvenemediğin şey buysa. ha güzel değil , ben 2de devam ediyorum , yukarıdan taktik olarak daha iyi yorumda bulunup aksıyan tarafları daha rahat görebiliyorum. tamamen tercih meselesi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 evet 2d bana da daha rahat geldi o yüzden 2d devam edelim, bu arada senin bordeux macerası başlığına atlamıştım,gerekli açıklamayı orada yaptım buraya yorumu taşıyayım :P FM2008'deki Beşiktaş'ıma 2011 yılında Planus'u almıştım,yaşlıydı bayağı hatırladığım kadarıyla da o haliyle 16 milyon euro vermiştim.Geldiğinde süperstar vs. algılandı bayağıda iyiydi FM08'deki kadar iyiyse Planus (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) diyorum :) Ayrıca bugün steamden aldım bende,80'i fazla gören varsa steamden 40'a alabilirle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bence oraya yazabilirsin yani muhabbet olsun :):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 boşver sildim artık asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 bazılarınız yapıyor olabilir de, belki bilmeyenler vardır diye söylüyorum, 2012 yılına falan geldiğinizde oyuncu aramasında contract-->expiring ve value-->at least 1M falan yapın, kontratı biten oyuncuları bedavaya alma şansınız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 sadece 2012 değil ki , oyuna başladığın andan itibaren yapabilirsin onu. tabi 2012ye geldiğinde çok daha iyi oyuncular çıkar ayrı konu :) ek: bilmeyenler görmeyenlere , steamde oyun 27 dolara düşmüş. iyi ki 80 milyon vermemişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 başta pek iyi oyuncu olmuyo ondan öyle dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 yeni patch çıkmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 2. patch var deniyodu da lisans olayı çözülmemişti galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar