Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 3-4 kişi ortak kariyer yapsak güzel olabilir. Düşünen varsa deneyebiliriz ben varım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 holidaysiz multi oyun imkansiz soyleyeyim bastan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 sezon öncesi moral. >:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mumu said: 20 ye 20 lik scout arda için cristiano ronaldo'nun yanına bile yaklaşamaz diyor bu arada. her maç yazıyor, yazdırıyor ben de arda. sürekli 7.00 üzeri ortalaması var. 4-3-2-1 oynuyorum. Agüero arkası Arda, Jo(Robinho). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 düşün işte başkasını koysan kmblr neler olcak.. =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 scoutlarin lafina kalacaksaniz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Azmodai said: scoutlarin lafina kalacaksaniz.... ne demek bu şimdi? scoutlara güvenmeyelimmi azmoo bazen sıkıyolar mı nedir? oyun hakkında bilgin hepimizden fazla ama paylaşmıyosun, guide yazacaktın bide sözde peeh (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 scoutlar sadece size bir oyuncunun potansyel ve current abilitylerini tahmin ettirir. Rating ne kadar yuksekse o iki rakkama o kadar yakin demektir. Evet, arda C.Ronaldo nun potansyeline erisemez cunku C. Ronaldo 197/200 PA da ve Arda da 175 / 200 (yildiz oyuncular 160+ CA ile belirlenir, kisacasi Arda 2-3 sene sonra 160 sinirini gecip kral gibi bir oyuncu oluyor, simdi bile iyi). Scoutlarin size SOYLEMEDIGI sey skill sinerjisi, sahada nasil oynayacagi. Mesela yillarca Tuncay'i kotu olarak degerlendirir scoutlar, ama herifte oyle bir stat yapisi var ki, oyunun en iyi forvetlerindendir yillardir (fm 2006 ve 2007 de alin forvete koyun, madrid bile olsa...). Arda da boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bu arada alakasız olacak ama tugay çok iyi top oynuyor oyunda. premier ligde sürekli haftanın onbirinde yer alıyor neredeyse. sanırım çok ucuza da transfer edilebilir türk ekiplerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mumu said: bu arada alakasız olacak ama tugay çok iyi top oynuyor oyunda. premier ligde sürekli haftanın onbirinde yer alıyor neredeyse. sanırım çok ucuza da transfer edilebilir türk ekiplerine. bug o dsadas adam blackburn'ün ikon oyuncuları arasında 1. sırada. (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 150-200k ya galatasaraya alıyodum kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 fm den önceki oyunlarda da bülent korkmaz'ı milan, juventus falan isterdi hep. ama değeri düşük olduğu için 50k lık tekliflerle gelirlerdi komik olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 9.2.0 yaması yayınlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ibisevic efsneleşmş. eduardo costa favori oyuncumda nerf yemiş çok feci yandık :( bu arada Mehmet topal şehir efsanesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 esl'de oynuyorum ben, online oynamak isteyen varsa girsin bence ladder'a. yüzlerce portekizli her an oynamak için hazır haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bi sürü param var ama iyi forvetler gelmiyo beşiktaşa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 fatih tekke ilk sezon bomba.. baros cok mu kötü oyunda oynatan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ilk sezon aldım fatihi beğenmedim arada sattım, sezon bitti ilk, şimdi param var, lig başlıcak artık alamadım bi forvet :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 catlikethiief said: fatih tekke ilk sezon bomba.. baros cok mu kötü oyunda oynatan varmı? Ben pek sevmedim baros'u oyunda 2 maç iyi oynadı diğer maçlarda çok kötü şutlar çekti :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ya Galatasaray olarak Denizliyle bir lig maçı yaptım benden 4 oyuncu sarı kart gördü onlardan 9 oyuncu sarı kart 1 tane de kırmızı kart.Maç mı sert geçti yoksa abartılı mı yapmışlar? size de oldu mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Benim rakiplerim birkaç kez 9 kişi kaldı, bir keresinde 8 kişi bile kaldı. Tahminen 4 maçın birinde 10 kişi kalıyorlardır zaten. Bense kırk yılda bir kırmızı kart görüyorum, biraz dengesiz veya bana da öyle denk geliyor yani :p [FB] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Abi 9 sarı 1 kırmızı demek kaleci hariç herkes gördü demek çok saçma geldi :D ondan 2 evvelki maçta eskişehir 9 kişi kaldı.Fener maçında da ben 10 kişi kaldm :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 holiday olayım düzeldi oyun zevkim yerine geldi yeni patch ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oyunu artik asla orjinal aldiramayacagiz kimseye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yok üzülme azmo oyun sapıtıyor yeni patch ile save edilemiyor, para birimi ermeni şeyine dönüşüyo falan filan abuk subuk şeyler var. asıl bişey sorucam oyunu açıp save i mi load etmeye çalıştığımda low memory hatası verip kapanıyor fm. 4gb ram var çok saçma. nası düzelicek? sildim baştan yükledim yine düzelmedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar