fab Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 oyunu almak isteyenler. mavishop'a yarın geliyormuş. Fiyat: 79.00 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 80 ne be desturlu gelsin, bi haftaya düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yahu 2008i gayet rahat oynuyordum. 2009 acaip kasılıyor hacı be 1.7 AMD turion 2,5gb ram 3d de kapalı. neden kasar bu kadar fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 1.7 den kasar. Benim 2.5 le bile deli kasıyo :) Zaten o bilgisayarda ramlere yazık harcanıyolar resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Azmo bu arada şeyi sorucam, Java hatası yüzünden save ortasında çöktü oyun 2 kere. Yeni bir sorun değil bu benim için. FM08 demosunu da indirdikten sonra silememiştim java hatası verdiği için. Shift delete yapmam gerekmişti. Aynısını FM09'da da yaşadım. Demoyu uninstall edemedim java hatası verip yarıda kapanıyodu uninstall, onu da shift deletelemiştim. FM08 hala yüklü makinada, silmedim o yüzden onda da var mı bilmem ama birkaç defa "access array bounds" bla bla error yüzünden çöktüğünü hatırlıyorum onun da. Şimdi FM09'da da aynısı oluyor. Bilgisayarımda java son updateler de yüklü. Sebebi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 ben de java hatası yüzünden kaldıramıyorum demoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 javayi update ettiginden emin ol, tamamen kaldir bidaha indirmeyi dene. Bilemeyecem hatanin neden gerceklestigini. Arkadasim oyunun orjinalini disardan alsan veya steamden indirsen 85 liraya geliyor, gayet normal fiyati yani :) Korsan icin bahane degil. Zaten korsan kopya da calismiyor halen dogru duzgun anladigim kadariyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 korsan fail diyolar, yine de 80 vermem, gururuma dokunur, cebime dokunur :D demoyu yükledik oynadık yetti, ama kaldırırken javamız yetmiyo iyi mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 match speed / highlight speed neden kalkmış anlamadım.. soğuttu beni oyundan resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 var ki hala :/ nasil bulamadin hayret ettim :) funq said: korsan fail diyolar, yine de 80 vermem, gururuma dokunur, cebime dokunur :D demoyu yükledik oynadık yetti, ama kaldırırken javamız yetmiyo iyi mi :D o zaman bir arkadas bul senin kadar hastasi olan 40 40 paylasin. Bir cdden cikan serial ile ayni anda 5 kisi oynayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 niye 4 kişi bulmuo o zaman? editledim : 4 oldu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 O zaman o 5 kişi oynar kendisi oynayamaz çünkü :D O değil de 80 85 falan hakkaten zor... Daha önce de demiştim makul fiyata düşsün seve seve alırım orjinal. Zaten şu aralar WoW:WotLK'ye sardım 50 ye falan düştüğünde alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 korsanında sorun yokmuş oynayanlar söylüyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 GEd said: niye 4 kişi bulmuo o zaman? editledim : 4 oldu hehe 5 bulsun bulabilirse :) edit: ahah ben de ayni hatayi yapmisim :P neyse. endless_night said: korsanında sorun yokmuş oynayanlar söylüyo :P o zaman hemen korsana saldiralim! sorun yok cunku (tu) Korsan versyonda tatile cikamiyoruz ve cogu kiside ilk sezonun sonunda oyun sacmaliyor, bazilarinda o sure ocak. Ve random crashing de fazla oluyor, ama siz bilirsiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 FAIL!!! dumurdan dumura koşuyorum şu an:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 evet oyle bir bug var maalesef :D sanirim AMC oynatirken ok cikardiginiz zaman goruntude sorun cikiyor ama estetik bir sorun sadece. Birdahaki patchte duzelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 estetik allahtan:) düşünsene sahada 2 linc 2 baros var... 13 kişiyle oynuyoruz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 biri sigames forumlarina iki torresli, iki gerrardli bi ss koymustu aboev diye kalmistim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Eheh evet bahsetmiştim o sorunu 2-3 sayfa öncesinde, fazla takılıyo die bende öyle çıktı sırf sanmıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 o bug sanırım yeni taktik mantığından.. oyuncuların parselledikleri yeri gösteriyor oyun alanındaki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 yalnız bug falan meselesini geçtim de oyun bitmemiş bariz bitmemiş. sistem kullanımı berbat, feedback sorunlu, 3d motordan bahsetmiyorum, 2d motor bile saçmalıyor... neyse peç bekliyorum 4 göz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 3d motor güzel bence gayet. bikaç tane saçma hatası var evet ama toparlar bikaç rötuşla. Ama bitmemiş olduğu yerler var. Yine de en iyi FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 MrLevie said: yalnız bug falan meselesini geçtim de oyun bitmemiş bariz bitmemiş. sistem kullanımı berbat, feedback sorunlu, 3d motordan bahsetmiyorum, 2d motor bile saçmalıyor... neyse peç bekliyorum 4 göz ilginc. forumlarda bu konuda cok az sikayet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 bu konuda derken? hangisi? ona göre örnek vericem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar