funq Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 umarım öyle olur da alır oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 ben oynayamicam, bilgisayarım kaldırmıyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 benim de kart 3d desteklemiyomuş ama hertürlü 2d oynarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ben oyunu baya sevdim bu arada. 2008 de eksikliğini hissettiğim neredeyse herşeyi yaptıklarını görüyorum her seferinde hem şaşırıp hem seviniyorum. artık herşeye ulaşmak çok basitleştirilmiş serinin çok eski oyunları gibi. ayrıca 3d modunu maksimum hızla oynatınca çok göze batmadığını farkettim. golleri nası attığımı görüyorum güzel geliyo. oyuncuların skillerine gelince bence kimsede bi problem yok öyle abartılacak kadar. kewell olduğu gibi şu anda. baros belki biraz kötü olabilir ama bobo ve delgadoya olduğu gibi tello'ya da haksızlık edilmiş bence. sakatlık olayı düzelir patchle o yüzden sıkmayın tatlı canınızı. 1 seneniz bu oyunla geçicek ona göre şimdiden ısınmaya başlayın. dipnot : oyunun temasının renkleri de hoşuma gitti. gay miyim neyim sdlfksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Mumu yok artık, bjk yla real madridin yerini değiştirelim istersen :) Bana hala database olarak eski FM08 8.0.0 database i koydular gibi geliyo. Esas databasei oyunun kendisine saklıyolardır. Çok fazla şey var çünkü eskisiyle aynı. Hasan Şaş ve Alex nerflenmişti 8.0.2'de, tekrar statleri 8.0.0ın aynısı olmuş falan. Servet dehşet oynadı geçen sezon hala stat olarak geçen seneyle aynı vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 tamamı olmasa da büyük kısmının eski database olduğunu düşünüyorum ben de.. database e de biraz makyaj yapıcaklardır kanımca çıkışa kadar , olmasa da çok önemli değil benim için açıkçası.. sonuçta gerçek database updatei noel-sevgililer günü arasında çıkıcak olan update de gerçekleşir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2008 ne alaka abi, 3 oyuncunun ismini verdim, kötü yapmışlar haksızlık etmişler dedim, real madrid'le yer değiştirsin demişsin bobo da delgado da tello da şu anda bu statlardan çok daha iyiler. holoskoyu da kattım artık işin içine alın hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 hadi lan çık artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 cuma vizeler bitiyor , sonra ufak bir seyahat.. ardından da fm.. oh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 cumartesi ilk vizeler bitiyo, pazar ales var, sorası kebap. bi de bilgisayarım kaldırırsa dadından yinmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 tam olarak ne zmn çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 14.11.2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hiç'te heyecanlı değilim cıkıcak diye .Demo felaket soğuttu oyundan. Oynamaz olaydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 bende de aynı durum söz konusu buaralar..gün sayarken bakarım bikaç patch sonra anca adam olur demeye başladım. buarada oyunun demosuda yapıştı kaldı hdd'me,hata veriyo uninstall >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 release gunu patch olacak sakatlik problemini duzelten. amma buyuttunuz be, bitek bu sakatlik olayiysa sikintiniz duzeltecekler... zaten orjinal almayacaktiniz bisi degismedi yani, her sekilde catir catir oynayacaksiniz oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 niye almayalım canım zaten yılda 1-2 oyun oynuyorum altı üstü :) world of goo tipi bi oyunla , fm yetiyo koca sene öyle sürekli oyun oynayan bi bünye değilim mp3lere bile para sayıyom çoğu zaman niye ezdin şimdi azmo dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 hakaten bu sakatlık olayını çok büyülttünüz.. indirip bütün sene oynıycaksınız azmonun da dediği gibi , sakatlık problemi kalktığındaki yorumlarınızı çok merak ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Darqainu said: niye almayalım canım zaten yılda 1-2 oyun oynuyorum altı üstü :) world of goo tipi bi oyunla , fm yetiyo koca sene öyle sürekli oyun oynayan bi bünye değilim mp3lere bile para sayıyom çoğu zaman niye ezdin şimdi azmo dayı o zaman seni tebrik ediyorum. Keske herkes senin gibi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 fm 09 la fifa manager 09 karşılaştırması yapabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Fifa Manager oynadım da, rezillik gibi geldi biraz :p Her tribünün ayrı ayrı bilet fiyatını ayarlatana kadar kaptan seçmeyi cehennemin dibine koymuşlar mesela, gereksiz şeyler detaylı, önemli şeyler kötü olmuş. Sezon başında bir friendly iki de CL ön eleme maçı oynadım FB ile, friendly (Adapazarı) 14-0 bitti, CL maçlarının toplamı da 23-0. Ondan sonra sezona geldik resmen random, herşey doğru görünüyor, morale rating vs, ama gol ya çok zor ya yok. Güç dengeleri ve oyunu etkileyiş şeklini pek becerememişler yani sanki. 3D de ayrı kötüydü, benim adamımın gerisinden gelip 4 kat hızlı koşup kısacık mesafede topa vurup gol atan adam vardı falan. FM oynamadan bişey diyemem ama karşılaştırma konusunda. Senelerdir de menejerlik oyunu oynamamıştım, CM'nin FM olmasından önce bıraktım işte, ama CM bile Fifa Manager'dan daha iyiydi sanki. FM de demosu betası dandik diyorsunuz bu kadar, çıkarken de düzelmezse artık FM2008 denerim veya pes ederim heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Ben yapayım hemen FM09>FIFA MANAGER 09 Kırk fırın ekmek yemeli EA menejerlik konusunda. Ha çok severek oynarım EA menejerlik oyunlarını, sunduğu farklı özellikler yüzünden ama sonuç olarak oynanabilirlik,i gerçekçilik, verdiğin taktiğin sahaya yansıması falan bunlar hep FM'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 peki bunları fifa manager 2009 oynayarak mı yazdın? çünkü fifa manager 2009 hakında güzel yorumlar var filan dedi de arkadaş, ben herhangı bı kaynak bulamadım burdan sorayım dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 demosu dandik falan değil. tek problem sakatlık onu da patch ile düzelteceklerini açıkladı adamlar. ben gayet beğendim oyunu. çıktığında da tarihin en iyi menajerlik oyunu olacak kesinlikle her sene olduğu gibi ve 1 sene boyunca oynanıcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 benim üzüntüm fm 2008deki bradford kariyerime devam edemiyecek olmam.. 1-2 ay sonra başlarım direk bradford ile yeniden , 2009 haliyle uzun süreli oyunlar çok çok daha iyi olucak.. özellikle de sonradan çıkma oyuncular konusundaki geliştirmeleri çok merak ediyorum. corners 20 positioning 1 olan dc ler çıkmayacak artık diyor devler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2008 evet o da kritik bi konu. FM08 de aradan 7-8 sene geçtikten sora feci şekilde fiziksel özellikler batırıyodu. Teknik olarak 18 19 larda bile gezseler HER yeni oyuncunun fiziksel özellikleri 7-8-10-12 maksimum oluyodu. Eh eskiler de zamanla piyasadan çekilince böyle garip şekilsiz adamlarla oynamamız gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar