Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 2008.1'in betası çıktı yeni. İlgilenene.
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 aslen denemek istiyorum ama vista ile aynı pc de kurulurmu veyasorun çıkarmı
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 multi boot ayarını kendi yapıyorduysa (ki yapıyor olmalı diye hatırlıyorum) sorun çıkmaması gerek, yeni bir partitiona kurarsan daha şık olur sadece. kullananlar daha iyi bilir tabi.
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Başka bir şey ile kullanımında sorun çıkmaz. Grub denen dalga ile istediğiniz sistemi seçer başlatırsınız. Kurulum ayrıntıları ya da takıldığınız bir konu ile ilgili yine bu topic'ten yardım edebiliriz sanıyorum ki. not: pardus'tan nefret ederim, .pisi paketlemesinden anlamam ve KDE kullanmam; fakat genel anlamda linux ile ilgili yardım edebileceğim ne varsa yaparım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Spyro'nun notuna katılıyorum. Hiç bilmiyorsan Linux Mint kullan.
Öne çıkan mesajlar