Kaede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Çok eğlenmiş millet msn den söylüyorlar da baya eğlenceli geçmiş. Keşke gidebilseydim :(:(:(:(:(:(:(:(
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 yalan söyleme yanımda gülüyosun kıkır kıkır ake
>:O Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ben de gelmeyi çok istedim ve geldim. paçalara kadar ıslak buralar şu an
kitana Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 paintball da baya yorulmuştum cidden gidemedim. fotoğraf çeken varsa paylaşalım.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 hadı lan hepiniz burdasınız, ama ben gelemdim yazık oldu... =(
Le_Negociant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Gidemedim diyin bari hıyar adamlar.
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ayaklarımız falan ıslandı, hasta olucaz
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 lan partiden foruma fake account ile girip kufur edenlerin bilumum sevdiklerine burdan selam yolluyorum. selam.
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 bundan sonraki lan partilerde 2metrelik boyuyla fiz"telsiz"ban admin olarak bulunacaktır. bilginize :D
axedice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Bi daha paintball üstüne lan parti yapmayalım yalnız pestil gibiyim. Şu flatoutun 16 kişilik modu çıksa çılgın olur. Batmobille ne kadar iyi bi şöför olduğumu herkese gösterdim ama csde VIP olamıyorum çünkü bi anadolu halk çocuğuyum. Bide lan partinin sonunda istenmeyen olaylar olmuş ama biz onlara yetişemedik, hepimiz dışardaydık o ara 8-)
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 ulan pehlivan mısın very important person mısın belli değil. cengaver gibi en önde.
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Flatoutta ırçını satan axedice a tepkilerimi sunuyorum.
Zeppelin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 45dk uğrayıp kaçmak zorunda kaldım. malum hem screy'nin doğumgünü hem de valideyi evde tek bırakmayayım. geldiğimde zaten call of yeni bitmişti, oynamak istediğim tek oyunu da kaçırmıştım. bi dahaki tripte olsun ciddiyim. yok efenim tango>oyunlar>yükle.reg nedir birader, oyun dediğin masaüstünde tıklarsın açılır alla alla.
kitana Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 tek kelime ile efsaneydi. bf2 baya iyiydi.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 call of sonrada oynandı, az ceşit oynar olduk son lan partilerde sanırım oyunlar sarıyo ondan
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2008 Mükemmele yakın bi event oldu. Gelip bi yarım saat çığıran ve kendini loopa almış bi kafe sahibi, çalışmayan bir havalandırma ve yemek vs sorunu dışında herşey çok iyiydi. Baya patiyle tanıştım falan. Ki o havalandırma sayesinde, event içi event olarak "shirts off!" event de yapmış olduk. Orada bulunan herkes, benim karanlık knight online geçmişimi öğrenmiş oldu. Falan,öyle. Malis bile attık lan.
Öne çıkan mesajlar