raw power Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Son dönemde polisler o kadar çok terör yarattılar ki,artık insanlar alışmaya başladı.Çok kötü bir durum bu.Türkiye polislerin babalarının çiftliği haline geldi.Hepimizin tanık olduğu bazı olaylar ve benim sayısız kişiden duyduğum şeyler yüzünden o üniformaların içinde bir insan olduğu inancım pek kalmadı.Bir şeyler yapılması lazım,çünkü bizi polisten koruyacak kimse yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 rahan dediğin gibiyse tabi daha iyi bişey önlem almak varolan bişeye kızmaktan. geleceğe yatırımı olan bi grup olması hoş. açık olsa grup destek verebilridim birazdan üye olup. bu arada ortaya belirmek istediğim bişeyler var. gelenek olmuş resmen polise kızmak. sağcıların solcuları baş düşman bellemesi gibi bişey bu. genellemeler burdaki çoğu insana uymuyor olabilir ama toplumda çoğunlukla böyle aşağıdaki gibi bir tablo olduğunu düşünüyorum. nedense herkes birbirinin antisi olmaya çabalıyor. genel olarak sağcı--->solcuyu dövmeye çalışan adam. paraya tapan versiyonuda mevcut. genel olarak solcu--->meseleyi mutlaka bi yerden polise bağlayan adam. polise bağırmayı gelenek etmeye gayret eden adam. genel olarak polis--->denetlenmemenin ve üniformasının verdiği gücün sarhoşluğuna kapılan adam. emredileni yapar. hükümet---> genel sağcı-solcu-polis çatışmasından yakasını kurtarır. hedef haline gelmeyerek ve iyi yalan söylerek egemenliğini devam ettirir. Chastise said: Adamın bıçağı canlanıp önüne geleni deşmeye başlamışsa, hem adamı hem bıçağını atarsın. bi kere böyle bişey olmasına imkan yok. polise o özgürlüğü veren de hükümet. hükümeti değiştir polis zaten değişir. bıçakların canlanabilceği ancak efsanelerde geçer ama imkansızdır. bıçak örneğini vermemin sebebide buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Hükümet değişir ve polis de mi değişir? 70lerdeki frukolarla şimdikilerin tek farkı, şimdikilerin daha azıtmış olması. Hükümet falan dinlediklerini mi sanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 polis olan her kişi dünyayı ben yarattım düşüncesine kapılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Chastise said: Hükümet değişir ve polis de mi değişir? 70lerdeki frukolarla şimdikilerin tek farkı, şimdikilerin daha azıtmış olması. Hükümet falan dinlediklerini mi sanıyorsun tek bir düzgün hükümet geldi mi uzun zamandır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Kasklara id yazılma olayı gelsin adam olurlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 -Cleglaw- said: Chastise said: Hükümet değişir ve polis de mi değişir? 70lerdeki frukolarla şimdikilerin tek farkı, şimdikilerin daha azıtmış olması. Hükümet falan dinlediklerini mi sanıyorsun tek bir düzgün hükümet geldi mi uzun zamandır? Değişmediğinin göstergesi midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Snefru said: Kasklara id yazılma olayı gelsin adam olurlar :) gelicek demişlerdi zaten bi ara ama sonra nooldu o olay bilmiyorum Ama adam olucaklarını pek sanmam. Bu kadrolaşmayla, adam kayırmayla zor yani. Sembolik bir ceza verir bırakırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Revizyonist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Chastise said: -Cleglaw- said: Chastise said: Hükümet değişir ve polis de mi değişir? 70lerdeki frukolarla şimdikilerin tek farkı, şimdikilerin daha azıtmış olması. Hükümet falan dinlediklerini mi sanıyorsun tek bir düzgün hükümet geldi mi uzun zamandır? Değişmediğinin göstergesi midir? iyi bir hükümet gelirse polis değişir. bu benim düşüncem. umarım iyi bi hükümet gelir de polisler değişir, haklı çıkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 -Cleglaw- said: polis devleti ne abi. hükümetin silahına laf etceğimize hükükmete laf etsek ya? niye hedef polis? polisin ardındakiler değil mi polisi kontrol eden, ona emir veren? tehlikeli bi adamın bıçağını mı hapse atarsınız adamın kendisini mi?(tu) ayrıca cleglaw ın da dediklerine katılıyorum birebir. ortada bir sürü yanlış var. bu yanlışları, yanlışların oluşma sebeplerini araştırıp düzeltmeye çalışacağımıza halkı daha da kutuplaştırma yoluna gidiyoruz, afferim bize. polis devleti nasıl oluyor merak ettim ayrıca, nedir bu yönetim şekli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 -Cleglaw- said: Chastise said: -Cleglaw- said: Chastise said: Hükümet değişir ve polis de mi değişir? 70lerdeki frukolarla şimdikilerin tek farkı, şimdikilerin daha azıtmış olması. Hükümet falan dinlediklerini mi sanıyorsun tek bir düzgün hükümet geldi mi uzun zamandır? Değişmediğinin göstergesi midir? iyi bir hükümet gelirse polis değişir. bu benim düşüncem. umarım iyi bi hükümet gelir de polisler değişir, haklı çıkarım. İyi bir hükümet senin ya da benim fikrime göre gelmemiştir şu ana kadar, evet, ama sonuçta bu ülke farklı görüşte farklı iktidarlara sahip olmuştur. Ki şu anki duruma bakılırsa "iyi" olarak nitelendirilebilecek bir iktidar olasılığı da baya uzaktır. Ki "iyi" olarak nitelendirilebilecek bir iktidar gelse bile, ben polis teşkilatının düzeleceğine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Rahan said: Antimodes52 said: Bugün Facebook, grubu kapatmış. Bakabileceğim herhangi bir açıklama vs. verilmemiş. Grubunu kapattık diye de hoş bir mesaj bırakmışlar profilime. hoş derken? facebook un kendi elemanlarının yaptığına emin misin? ne alaka yahu facebook a nooluyo? kapitalizm (:P) edit: antimodes52.çarşı tarzı facebook polis sitesi olmasın diye bir grup açarsın bence , ama böyle aşırı radikal bir tarzda hobbarinnay diye bir açıklama değil de türkçe ve ingilizce güzel açıklamalarla daha özgürlükçü bir tarzı kullanmaya çalışırsan grubun prim yapar , amacın da yerine gelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar