eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nerde o eski bayramlar filan.. di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ya ya azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 harbi nan.büyüdük.para vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hilmi abiye selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ya geçen hilmi espirisi yaptım utku meğer bizim arkadaşın babasıymış adam sövdü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hilmi hilmi bilmektir hilmi kendin bilmektir sen kendin bilmez isen ya recep okumaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ya bi site vardi hani doğum gününle ilgili bir sürü bilgi veriyordu neydi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 para almayı bırak, vermeye başladım ulan. sanki eskiden aldıgım paralar bir bir geri giriyor. çok pis bir duygu . dfgdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Dynun said: ya geçen hilmi espirisi yaptım utku meğer bizim arkadaşın babasıymış adam sövdü bana oha kötü olmuş. kokoreççi hilmi var lan bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ankaralı adam belli oluyor işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 olm antalyada ama o (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Patibeurre said: para almayı bırak, vermeye başladım ulan. sanki eskiden aldıgım paralar bir bir geri giriyor. çok pis bir duygu . dfgdfgdf hayır bide soyle bişi war. para aldıgın sene sayısı 20 para verecegin sene sayısı 40 battık laaa...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 evet kliması çok güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 karılar da iidi. üff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ginaly said: olm antalyada ama o (: aşkolsun yav.böyle de ayar verilmezki. hem ankarada da var bizim hilmi abi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Patibeurre said: para almayı bırak, vermeye başladım ulan. sanki eskiden aldıgım paralar bir bir geri giriyor. çok pis bir duygu . dfgdfgdf aynen benimde 2 tane yeğenim var.her bayramda para veriyorum.etme bulma dünyası :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ginaly said: karılar da iidi. üff konyaltından akıyolar hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Archangel_ said: ginaly said: olm antalyada ama o (: aşkolsun yav.böyle de ayar verilmezki. hem ankarada da var bizim hilmi abi :P oyy pardon abi estafrllh ayar ne haddimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patibeurre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 utkucum karılar nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 konyaaltındalar.. aspendosta feci rus kaynıyodu geçen.. ruslara saygılar efenm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Patibeurre said: bıdıbıdılaflaflafboşkonuşboşkonuş yazdıkların bi kenara harika bir nick seçmişsin hakkaten. valla. kıskandım :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar