Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Open Beta Download Açıldı!..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
peers'a bakıorm da torrentte amma çok amerikalı var yahu. amerikalı adamlar ne diye indiriyor bizim clientimizi (:P)

bu arada mavishopta 19unda gelmesi bekleniyor diyo. dalga mı geçiyorlar yahu :p 19unda istanbulda olcam ben gidip alsam mağazadan verirler mi ki? pre order'ı netten getirtmiştim ama pffs.
Mesaj tarihi:
Deacon said:
peers'a bakıorm da torrentte amma çok amerikalı var yahu. amerikalı adamlar ne diye indiriyor bizim clientimizi (:P)

bu arada mavishopta 19unda gelmesi bekleniyor diyo. dalga mı geçiyorlar yahu :p 19unda istanbulda olcam ben gidip alsam mağazadan verirler mi ki? pre order'ı netten getirtmiştim ama pffs.

O değil 19unda headstart bitmiş, oyun başlayalı 1 gün olmuş oluyor. Umarım release date falan diye yazmışlardır onu.

Bu arada Bu indirdiğimiz beta client ı headstart ya da oyun için kullanabilecek miyiz? Yoksa Dvd lerden yüklemek mi gerekecek oyunu baştan?

Eğer bu client işe yaramayacaksa ve oyun harbiden 19unda gelirse Mavi'nin yiyeceği küfürün haddi hesabı olmaz. Zaten hala 2 aylık open beta vukuatı var bir de bunu eklemesinler listeye..
Mesaj tarihi:
Clienti patchleyip head-start'a devam edicez. Yani dvd'den tekrar yüklememiz gerekmeyecek. Ama cd-key problemi olur diye söylüyorum ben. Yani head start keyimizi gircez okey güzel de onunla release'den sora devam edebilcek miyiz, yoksa kutudaki key'i mi girmemiz gerekecek(ki böyle olur) işte burda sorun var. Saçma geliyor şimdi düşününce ama sanırım erken başlayıp, release'den sora kutularımızın gelmesini beklicez. off kafam karıştı.
Mesaj tarihi:
CE işine bulaşmak hataydı. Al adam gibi normal oyununu oyna demi? Yok illa CE olacak! Peh!..
En iyisi tarihdi bilmemneydi uğraşmayıp SE almak gelince, temiz.
Mesaj tarihi:
Miraul said:
dagitirlarmiki o sabah dnr lara

Dağıtırlar.

jonywayt said:
aoc gibi olursa dagıtırlar. bimexten almıstım ben 2-3 tene :P aynı gun. adamların basının etini yedim ama geldimi geldimi diye :P

Aynen öyle.
Mesaj tarihi:
GM-Newbie said:
Çekmeyi bitirdim yükledi oyuna girerken hata veriyor :S acaba sorun bende mi yoksa ? serverları fln kapalı oldugundan mı hata war :S ?

nasıl bi hata verio, serverlar kapalıysa oyuna girince fetching servers yazıp hiçbişey bulamamsı lazım. Öle hata vermez çünkü oyun açılmama die bi durumu yok.
Mesaj tarihi:
DA2019 said:
Bogachan said:
warhammer eu sitesinden aldım linki yaw us linki veriyosa kafayı kırarım burda valla :)

Ali Aral getirecek oyunu, release günü piyasada olacak. Neden internetten aldın ki? :(

Abi preorder olsun diye yaptım hem standart almıs olduk hemde dazladan ingame itemler falan gelcek işte :) patlamassa tabi :)
Mesaj tarihi:
Mighty_THoR said:
Namessar said:
open betada acılan karakter launchta gidecek mi?

early access te sıfırdan mı baslıyoruz?

bunu sen yapma bari :D

ne bileyim. oyle cancon cafcaf pazarlama ile sattilar ki CE kitini bir umut dedim.
Mesaj tarihi:
Namessar said:
Mighty_THoR said:
Namessar said:
open betada acılan karakter launchta gidecek mi?

early access te sıfırdan mı baslıyoruz?

bunu sen yapma bari :D

ne bileyim. oyle cancon cafcaf pazarlama ile sattilar ki CE kitini bir umut dedim.

sadece headstart dakiler kalicak, klasik sistem.
Mesaj tarihi:
Rapidshare linki var mı WARHAMMER downloadı için?
Veya Ankarada halihazırda download işini halletmiş bana DvD veya ext. HD ile verebilecek varmı? Elbette DvD ve Ext. HD benden :)
Mesaj tarihi:
Ben hala en ufak bişi bilmiyorum yani gittim 20 YTLlik CE paketi neyse ondan aldım. Şimdi hangi clientı nerden indirmek veya yüklemek lazım veya adım adım ne yapmam lazım oynamak için en ufak fikrim yok şu an :)
Biri adım adım en erken oynamak için ne yapmam lazım bi anlatsa mis gibi olcak :)
  • Yeni Oluştur...