KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 indirirken girmen gerekmiyor. war-europe.com da key girişini aktifleştirdikleri zaman gireceksin. Rdoann said: bu arada ben henuz beta keyimi gln girmedim bu cektigimiz clientin bi bölümünde gircez sanırım login ekranında fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Hegnar said: Aynı durumdayım. Gayet güzel indiriyor ama aynı zamanda sorun var diyor. Bilemedim kıllansam mı, sevinsem mi? 61% olmuş, ama bağlantım 1024 ve ekrandaki download ilerleme çubuğu daha yarısında bile değil. Kesin bir pislik var ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 indirdiği dosyaları nerde tutuyor bu program ya bulamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hegnar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bende masaüstüne download ediliyor ama sen Belgelerim / Downloads a bir bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 warbetaeu klasöründe tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 merhaba, benim internetim kotalı bu yuzden çekemiyorum kadıköy yada şişli taraflarında oturan download eden birisi varmı alabileceğim. yardımcı olursanız çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Adamların mail yeniliklerine çok uzun zamandır aboneyim. Concept çizimleri düzenli mail olarak gelsin diye. Aynı şekilde betasınada kayıt olmuştum. İşte şanstırki bana beta çıkmadı :P. Bu open beta bildiğimiz open beta değil sanırım. Şuan sadece şanslı olan eski testerlar ve pre-order yapmış olanlar oynayabilecek? Herhangi bir yanlışım var mı? Varsa eğer oyunu bende indireyim :) (yani oynayamıyorum dimi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 evet eski betacılar ve CE siparişi verenler katılabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Hala patcher yeni bişey çekmiyor. Herhalde bu adamlar daha Open Beta serverını hazırlayamadı ki böle olması normal. Hazırlayana kadar da closed betacıların versionuna kadar çeksinler zaman kazansınlar. Açılmaya yakın da open beta patchini veririz herkes patchler die düşündüler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 abi grafikler cok mu kotu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 open betada acılan karakter launchta gidecek mi? early access te sıfırdan mı baslıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hayır değil fena değil yani. Age of Conan değil, Wow gibi diyim. Ama wowun cartoonish havası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Namessar said: open betada acılan karakter launchta gidecek mi? early access te sıfırdan mı baslıyoruz? sıfırdan başlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Namessar said: open betada acılan karakter launchta gidecek mi? early access te sıfırdan mı baslıyoruz? bunu sen yapma bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Beyler EAstore da standart edition preorder için open beta dahil yazmışlar ben sipariş verdim EA böyle bişide hata yapmaz heralde dimi :) EAstore INCLUDES: OPEN BETA ACCESS - LIVE GAME HEADSTART 30 Day Free Subscription - Bonus Item Unlocks You will receive a separate email containing details on gaining access to the Beta. NOT: Digital download şeklinde satıyorlar yani kutuyla falan ugraşma yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 us version dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 pound olarak satio ya, EU dur o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 bende baktım ne US yazıyor ne EU şansına ne gelirse artık haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 warhammer eu sitesinden aldım linki yaw us linki veriyosa kafayı kırarım burda valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ben de şimdi eastore dan preorder yaptım digital download icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Download icin bilgileri verirken Uk u secıoruz kesinlikle europe o merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hadi hayırlısı o zaman beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ''Problem connecting.Please check your network settings'' diyor ama hala yuklemeye devam edıyor bu sorunla ılgılı ne yaptınız? Yuklemeyı kesınız mı yoksa devam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Tövbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ebolamaxi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 estafurullah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar