Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU Open Beta Download Açıldı!..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
indirirken girmen gerekmiyor. war-europe.com da key girişini aktifleştirdikleri zaman gireceksin.

Rdoann said:
bu arada ben henuz beta keyimi gln girmedim bu cektigimiz clientin bi bölümünde gircez sanırım login ekranında fln.
Mesaj tarihi:
Hegnar said:

Aynı durumdayım. Gayet güzel indiriyor ama aynı zamanda sorun var diyor.
Bilemedim kıllansam mı, sevinsem mi?

61% olmuş, ama bağlantım 1024 ve ekrandaki download ilerleme çubuğu daha yarısında bile değil. Kesin bir pislik var ya :(
Mesaj tarihi:
merhaba,

benim internetim kotalı bu yuzden çekemiyorum

kadıköy yada şişli taraflarında oturan download eden birisi varmı alabileceğim. yardımcı olursanız çok sevinirim.
Mesaj tarihi:
Adamların mail yeniliklerine çok uzun zamandır aboneyim. Concept çizimleri düzenli mail olarak gelsin diye.
Aynı şekilde betasınada kayıt olmuştum.
İşte şanstırki bana beta çıkmadı :P.

Bu open beta bildiğimiz open beta değil sanırım. Şuan sadece şanslı olan eski testerlar ve pre-order yapmış olanlar oynayabilecek?

Herhangi bir yanlışım var mı?
Varsa eğer oyunu bende indireyim :)

(yani oynayamıyorum dimi?)
Mesaj tarihi:
Hala patcher yeni bişey çekmiyor. Herhalde bu adamlar daha Open Beta serverını hazırlayamadı ki böle olması normal. Hazırlayana kadar da closed betacıların versionuna kadar çeksinler zaman kazansınlar. Açılmaya yakın da open beta patchini veririz herkes patchler die düşündüler.
Mesaj tarihi:
Beyler EAstore da standart edition preorder için open beta dahil yazmışlar ben sipariş verdim EA böyle bişide hata yapmaz heralde dimi :)

EAstore
INCLUDES: OPEN BETA ACCESS - LIVE GAME HEADSTART
30 Day Free Subscription - Bonus Item Unlocks
You will receive a separate email containing details on gaining access to the Beta.

NOT: Digital download şeklinde satıyorlar yani kutuyla falan ugraşma yok
  • Yeni Oluştur...