Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkçeden İngilizceye Çeviri Yapan Site

rubrubbakidibakbak

Öne çıkan mesajlar

Konunun yeri yanlış diyebilirler ama bence değil. Çünkü şu anda kişisel bir sorunumu yazıyorum. Anlayacağınız bu hikaye de anlatılan hiçbir şey hayal ürünü değildir. Neyse konuya geleyim. Yapacak bir şey bulamadığım için bu yaz vakti öyle yabancılarla biraz muhabbet edeyim dedim ama ingilizcemin çok yeterli olmaması beni sinir etti. Açıkçası yeni insanlarla tanışmak hoşuma gitti. Bunu devam ettirmek istiyorum. Size türkçeden ingilizceye çeviri yapan bir site bilip bilmediğinizi de sormak istiyorum? Varsa yazarsanız sevinirim. Yoksa da buraya chat yaparken ilk başlarda konuşalabilecek cümleleri yazın. Çünkü konu üretemiyorum. "Merhaba, ne yapıyorsun, nasılsın, işin ne" sorularından sonra. Neyse ben bir yemek yiyeyim. Dün üç lahmacun istedim adamlar büyük boy yapmışlar boşuna biri gitti. Bu pidecilerde de standart hiç yok ha.
Sosyal ağlarda paylaş

ingilizcenin genel kurallarından haberdarsan dilbilgisi açısından sözlük kullanman yeterli olucaktır..ki seslisozluk.com yeterli olur sana bu konuda.
haa ben iyice konuşma diline vurucam olayı dersen ingilizce-ders.com a bakarsan da belki faydalanabilirsin
haa o da mı olmadı..her seviyede uygun fiyata ingilizce dersi verilir,çeviri yapılır
eheue :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...