Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

OSI'ye karar verdim !

Artariel

Öne çıkan mesajlar

Benim her türlü bilgiyi almam gerekiyor OSI ye kesinlikle başlıcam. Daha önce UO: Demise de oynuyordum osi ye yakın gibi ama osi yi aratıyor yani :D D&R da orjinal UO : 8th age gördüm. Onu almayı planlıyorum. Daha sonra neler gerekli ? Kredi kartı istiyor yani bi şekil şemal nasıl başlarım :D Sampire kasıcam , eski uo demisede de sampire idim her türlü yaratığı haklıyor. Bana birisi ayrıntılı her türlü bilgiyi verebilir mi ? Baktım ki burda herkes osi oynuyor tek bilgiyi burdan alabilirim diye düşünüüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

sampire = vampire samuray yani necro spirit bushido kasılmış olan samuray oluyor. amacı , vampiric yada curse weapon atarak pvm de asla ölmemek ve vampiric sayesinde poisondan etkilenmemek. tabi eline de bir mana leech alman gerekiyor. mana çekerek paso lightning strike atıyorsun , life leechi curse weapon yada vampiricden alıyorsun ve tank samuray gbi bişey oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Artariel said:
2d oynamak istiyorum ama alsında kr de olabilir cd si nerde satılır ki bu meretin ?

bende 2d cd'si var. Ama eski, yani samurai + vampire vs vs dahil degil. Hatta 99'dan beri girmedigim eski accountlarim da var. Ilgilenirsen account da takas edebilirim.

Bu aralar eski magic kartlarini cikarttim (97'den 98'den kalan:) tekrar ugrasiyorum, mtg kartin varsa onlarla UO account takas edebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

..da kingdom reborn satın alamıyorum galiba onun yerine 9th anivessary alıp onun üstüne patchlemem lazım anladığım kadarıyla şu sıralar wowdan fena sıklmış bir bünyeye sahibim uzun zaman önce nebulada oynamıştım acaba geri dösemmi diye muallaktayım yardım edin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...