Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Benim her türlü bilgiyi almam gerekiyor OSI ye kesinlikle başlıcam. Daha önce UO: Demise de oynuyordum osi ye yakın gibi ama osi yi aratıyor yani :D D&R da orjinal UO : 8th age gördüm. Onu almayı planlıyorum. Daha sonra neler gerekli ? Kredi kartı istiyor yani bi şekil şemal nasıl başlarım :D Sampire kasıcam , eski uo demisede de sampire idim her türlü yaratığı haklıyor. Bana birisi ayrıntılı her türlü bilgiyi verebilir mi ? Baktım ki burda herkes osi oynuyor tek bilgiyi burdan alabilirim diye düşünüüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bu arada 8th yükleyip , içinden çıkan kodla kayıt olursam bütün packlar dahil olur dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sampire ne ya 8th age ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 sampire = vampire samuray yani necro spirit bushido kasılmış olan samuray oluyor. amacı , vampiric yada curse weapon atarak pvm de asla ölmemek ve vampiric sayesinde poisondan etkilenmemek. tabi eline de bir mana leech alman gerekiyor. mana çekerek paso lightning strike atıyorsun , life leechi curse weapon yada vampiricden alıyorsun ve tank samuray gbi bişey oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 onlar nedir agalate. uo dediğin 3 klastır pür meç , varlok , variyır nasıl oyunmuş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bi yerde okudum bugun bakarkende paladinde almis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aboo siz nerde kalmışınız ya o dedikleriniz 2003 den öncesi uo da felan vardı.. uo ileri gittikçe siz geri gitmişiniz valla hiç takip etmiyonuz galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 8th age değil kingdom reborn alman daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 2d oynamak istiyorum ama alsında kr de olabilir cd si nerde satılır ki bu meretin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gence Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 paticik sana yardım edemezler bu forum öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bu foruma son 40 yıldır giren olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Artariel said: 2d oynamak istiyorum ama alsında kr de olabilir cd si nerde satılır ki bu meretin ? türkiyede box olarak aral en son 8th age getirdi ama kr yi www.direct2drive.com dan key ve download şeklinde alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jedi_master Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2008 Artariel said: 2d oynamak istiyorum ama alsında kr de olabilir cd si nerde satılır ki bu meretin ? bende 2d cd'si var. Ama eski, yani samurai + vampire vs vs dahil degil. Hatta 99'dan beri girmedigim eski accountlarim da var. Ilgilenirsen account da takas edebilirim. Bu aralar eski magic kartlarini cikarttim (97'den 98'den kalan:) tekrar ugrasiyorum, mtg kartin varsa onlarla UO account takas edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2008 bende bir şey soracağım. şimdi kingdom reborn alınca bütün içeriği mi satın almış oluyorum. ve 2d clientle oynayanlarla aynı serverlerda mı oynayacağım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Evet bütün içeriği satın almış oluyorsun ve 2d ciler ile aynı yerde oynuyorsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2008 ..da kingdom reborn satın alamıyorum galiba onun yerine 9th anivessary alıp onun üstüne patchlemem lazım anladığım kadarıyla şu sıralar wowdan fena sıklmış bir bünyeye sahibim uzun zaman önce nebulada oynamıştım acaba geri dösemmi diye muallaktayım yardım edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 wowdan sıkılan uo ya geri dönüyor zaten :) bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2008 abo bu ne lan,uo ne hale gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar