Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Italya' ya vize almak...acil yardım

cimbom44

Öne çıkan mesajlar

arkadaslar ben ılk kez yurt dısına cıkacagım, 22 yasındayım. Italyaya gıtmeyı planlıorum bayram tatılınde. Sımdı sıze bırsey sorucam. Çek cumhurıyetı konsoloslugunda tanıdık var ,rahatca cek vızesı alabılıcem ancak o vızeyle ıtalyaya gırıs yapabılırmıym? soru sorarlarsa vıze kontrolunde: ITALYADA 1 HAFTA KALICAM DAHA SONRA CEK CUMHURIYETINDE DAHA UZUN KALICAM derım. bunu merak edıorm yardımlarınızı beklıorum
Sosyal ağlarda paylaş

ekleme yapayım,

çek cumhuriyetinden aldığın schengen ile italyaya gidebilirsin.pasaport kontrolünde niye italyaya geldin diyebilir,bi problem çıkmaz yalnııııııız,

önemli bi nokta var.vizeye başvururken multi giriş çıkış yada tek giriş çıkış şıkkı var.mutlaka ama mutlaka multi giriş çıkışlı vize al.tek giriş çıkış alırsan,sadece 1 ülkeye gidebilirsin.yani tek kullanımlık oluyo binevi o vize.çek cumhuriyetindeki mülakattada sakınola ben "italyaya gitçem ondan" deme ozaman vermeyebilirler vizeyi.turistik amaçla gezcem tozcam dersin.
Sosyal ağlarda paylaş

ayni sekilde ben italyan konsolosluguna basvurmustum daha evvelde fransa ve hepsinde soyle bir ortak istek var hangi ulkeye vize aliyosan o ulkeye ucman gerekiyo,ucman gerekiyo derken tabikide multiple schengen vizesi ile giris cikis yapabilrsin ama sana akapida hayirdir bilader diye iceri almazlarsa yapabilciegin hicbirsey. o yzuden sen butun evraklarini hazirla eksiksiz ozellikle banka ile ilgili olanlar.italyan konsoloslugu eger evraklarin tamsa terslik cikarmiyor genelde .bol sans
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada son olarak idata adlı sırketle konustum bunlar ıtalyaya vıze yı saglıyan sırket, dedımkı bende cek vızesı var onunla ıtalyaya gırıs cıkıs yapabılıomuyum dıye sordum, uzerınde schengen yazıosa gırebılırsınız dedıler yanı bı sorun olmıcak ıtalyaya gırıste gıbı gozukuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
soyle bir killik var:

bazi ulkeler, schengen ulkelerine girisin, vizenin alindigi schengen ulkesinden yapilmasini sart kosuyor. dot gibi kalabilirsin yani italya sinirinda. italyan konsolosluguna telefon et, cek vizem var italya'dan giris yapabilir miyim diye sor

Benim bildiğim bunu bitek hollanda yapıyor. İtalyada sorun olmaz sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...