cimbom44 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 arkadaslar ben ılk kez yurt dısına cıkacagım, 22 yasındayım. Italyaya gıtmeyı planlıorum bayram tatılınde. Sımdı sıze bırsey sorucam. Çek cumhurıyetı konsoloslugunda tanıdık var ,rahatca cek vızesı alabılıcem ancak o vızeyle ıtalyaya gırıs yapabılırmıym? soru sorarlarsa vıze kontrolunde: ITALYADA 1 HAFTA KALICAM DAHA SONRA CEK CUMHURIYETINDE DAHA UZUN KALICAM derım. bunu merak edıorm yardımlarınızı beklıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bildiğim kadarıyla çek cumhuriyeti de schengen vizesine dahil? bi sorun çıkacağını sanmıyorum geçiş yaparak. Peki neden direk italyan elçiliğinden almıyorsunki vizeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ya ıtalyan vızesı kastırıo baba yaa o yuzden bı de cek konsolosluunda tanıdık var;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bu arada turkıyeden ucakla ıtalyaya gıdıcem,cek cumhurıyetıne gıtmıcem hıc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gezdim tozdum daha faydali olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bi sorarlar pass kontrolde kanka bu ne is falan die..sen de dersin ucak biletim cok kısa zamana idi mecburen boyle oldu ozaman salarlar schengen sonucta aynı halt hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 cok saol screwyy tesekkur ederım yardımın ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bende sorun çıkcağını sanmıyorum önemli olan elde bi vizenin olması! ama italya dan vize almak da cok zor değil aslında daha geçen ay aldım ben neyse sana kolay gelsin ve iyi yolculuklar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 cok tesekkurler bombi, bakalm belkı duruma gore ıtalyan vızesı de alabılırm ama cek vızesıyle gırıs yaparım dıye dusunuorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yine de ucusuna gore biraz acele et cunku italyan vizesi alırken randevu alman gerekicek buyuk ihtimal yaklasık 2 hafta soraya falan verirler randevuyu die dusunuyorum(almanyada en azından 2 hafta soraya falan veriolar) baktın olmuyo alıver cek vizesini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ne demek rica ederim italya'da nereye gitmeyi planlıyorsun bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bırak İtalya'yı çek kızlar daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Pha said: Bırak İtalya'yı çek kızlar daha güzel.katılmaktayım.. bayan patiler icin de kesinlikle cek erkekleri de daha taş oluyorlar en azından daha şirinler falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ROFL sen sus saygın sanki italyan kızlarını gördün! italya 10 numara hacı diyim sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 mılanoya gıdıcez 8 gun kdr kalıcaz,arada 2 gunlugune romaya kacıp gerı gelıcez, bu arada cek kızları daha gzl ona lafım yok ama ıtalyaya karar verdı arklar :D gıdıorz mecburen, bı dahakıne prag-bratıslava-vıenna turu yapıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Roma'da daha çok kalın mümkünse, ben çok eğlendim bu sene gittiğimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ekleme yapayım, çek cumhuriyetinden aldığın schengen ile italyaya gidebilirsin.pasaport kontrolünde niye italyaya geldin diyebilir,bi problem çıkmaz yalnııııııız, önemli bi nokta var.vizeye başvururken multi giriş çıkış yada tek giriş çıkış şıkkı var.mutlaka ama mutlaka multi giriş çıkışlı vize al.tek giriş çıkış alırsan,sadece 1 ülkeye gidebilirsin.yani tek kullanımlık oluyo binevi o vize.çek cumhuriyetindeki mülakattada sakınola ben "italyaya gitçem ondan" deme ozaman vermeyebilirler vizeyi.turistik amaçla gezcem tozcam dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 çek vizesi schengen sayılıyor ama çoğu yerde çek in hala schengen olduğu yazmıo ama schengen... kesin schengen:P Ben Çek'i İtalya'dan daha çok beğendim. Roma'nın ayrı bir havası ama Prag da çok çok güzel. Venedik de zaten orjinalliğinden kazanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 soyle bir killik var: bazi ulkeler, schengen ulkelerine girisin, vizenin alindigi schengen ulkesinden yapilmasini sart kosuyor. dot gibi kalabilirsin yani italya sinirinda. italyan konsolosluguna telefon et, cek vizem var italya'dan giris yapabilir miyim diye sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alexandra Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 valla arkadaşım Fransa vizesiyle inanılmaz kıl bir ülke olan Yunanistan'a giriş yapabildi ama tabi sormak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 ayni sekilde ben italyan konsolosluguna basvurmustum daha evvelde fransa ve hepsinde soyle bir ortak istek var hangi ulkeye vize aliyosan o ulkeye ucman gerekiyo,ucman gerekiyo derken tabikide multiple schengen vizesi ile giris cikis yapabilrsin ama sana akapida hayirdir bilader diye iceri almazlarsa yapabilciegin hicbirsey. o yzuden sen butun evraklarini hazirla eksiksiz ozellikle banka ile ilgili olanlar.italyan konsoloslugu eger evraklarin tamsa terslik cikarmiyor genelde .bol sans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 italyan vizesi zor değil hemen veriyolar geçen yıl almıştım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cimbom44 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 bu arada son olarak idata adlı sırketle konustum bunlar ıtalyaya vıze yı saglıyan sırket, dedımkı bende cek vızesı var onunla ıtalyaya gırıs cıkıs yapabılıomuyum dıye sordum, uzerınde schengen yazıosa gırebılırsınız dedıler yanı bı sorun olmıcak ıtalyaya gırıste gıbı gozukuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Penthesilea said: soyle bir killik var: bazi ulkeler, schengen ulkelerine girisin, vizenin alindigi schengen ulkesinden yapilmasini sart kosuyor. dot gibi kalabilirsin yani italya sinirinda. italyan konsolosluguna telefon et, cek vizem var italya'dan giris yapabilir miyim diye sor Benim bildiğim bunu bitek hollanda yapıyor. İtalyada sorun olmaz sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar