Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Selam bombi, amatör olarak elektro gitar çalıyorum. evimin bodrum katı mini bir stüdyo. sana kirk'ün tüm sololarını dinletebilirim, çok romantik. ayrıca 2008 model ford mondeo arabamız ile gönlünce gezeriz, eğleniriz. piyemini bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Meme söz konusu olunca yurdum gençlerinin yaratıcılıkta sınır tanımadığına bir kez daha şahit oldum bu gece. Vay anasını. Şimdi bu adamlara giden takılan kızlar da var he? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: Selam bombi, amatör olarak elektro gitar çalıyorum. evimin bodrum katı mini bir stüdyo. sana kirk'ün tüm sololarını dinletebilirim, çok romantik. ayrıca 2008 model ford mondeo arabamız ile gönlünce gezeriz, eğleniriz. piyemini bekliyorum. rofl masquerade işini öğrenmişsin sen yıldızlı pekiyi verdim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 olma mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sdads sağol bombi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 offf cok guldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: sana kirk'ün tüm sololarını dinletebilirim ye kirk üm ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 reelde muhabbetin olmayan bir kıza açılıcan mesela, okuldan, iş yerinden hede hödö. nasıl bir yol izlenmeli. (özellikle kız gözüyle senden yanıt bekliyorum Bombi xD) böyle bir sorunum varda. ^^ topic açılmışken sorayım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bana saklabanlık yapabılcek bı kız arıyorum :) . auhauaahuh eglencelı olsun gezmekten tozmaktan bıkmıs olsun. rahat olsun tanıma uyan bırı varmı 3 senekten 2 sı tutsada olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 tremor said: bana saklabanlık yapabılcek bı kız arıyorum :) . auhauaahuh eglencelı olsun gezmekten tozmaktan bıkmıs olsun. rahat olsun tanıma uyan bırı varmı 3 senekten 2 sı tutsada olur :)4 tane yazmısım :) 3 u tutsada olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Abi onu kıza filan sormaya ne gerek var. Gidicen yanına. "Ben senden hoşlandım. Benim ol!" bu kadar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Silmarwen said: Abi onu kıza filan sormaya ne gerek var. Gidicen yanına. "Ben senden hoşlandım. Benim ol!" bu kadar. :D oha vur dedik öldürdün. "Benim ol" nedir be lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 doru solemıs gelenekcı adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Slm, asl pls, t$k. İşe yarar mı acaba. Sadeliğe önem veren erkek tanışma aparatcağızı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Masquerade said: reelde muhabbetin olmayan bir kıza açılıcan mesela, okuldan, iş yerinden hede hödö. nasıl bir yol izlenmeli. (özellikle kız gözüyle senden yanıt bekliyorum Bombi xD) böyle bir sorunum varda. ^^ topic açılmışken sorayım. :p nasıl yani dışardan tanıdığın bi hatuna internetten mi nasıl yanaşcaksın? yoksa direk internetten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 tremor said: bana saklabanlık yapabılcek bı kız arıyorum :) . auhauaahuh eglencelı olsun gezmekten tozmaktan bıkmıs olsun. rahat olsun tanıma uyan bırı varmı 3 senekten 2 sı tutsada olur :) dostum ben seni çok zeki gördüm nedense....! en yakın bi sirke buyrunuz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bombi said: tremor said: bana saklabanlık yapabılcek bı kız arıyorum :) . auhauaahuh eglencelı olsun gezmekten tozmaktan bıkmıs olsun. rahat olsun tanıma uyan bırı varmı 3 senekten 2 sı tutsada olur :) dostum ben seni çok zeki gördüm nedense....! en yakın bi sirke buyrunuz!tecrube dıyelıım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 artık resim koyma vaktin gelmiş bombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 güzel bi bağlantı kurdun slickers :D 250 posttan önce koymamalıyım diye düşünüyorum.(eheh biraz kupon hesabı gibi oldu ama) yoksa böyle "bakın kızım, fotom da var, konuşun benle" gibi olucak biraz gizem iyidir iyidir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yeteri kadar bakın kızım dedin zaten. 2. aşamaya çok da fazla kalmadı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bombi said: güzel bi bağlantı kurdun slickers :D 250 posttan önce koymamalıyım diye düşünüyorum.(eheh biraz kupon hesabı gibi oldu ama) yoksa böyle "bakın kızım, fotom da var, konuşun benle" gibi olucak biraz gizem iyidir iyidir!amacına ulasmıs gıbı gozukuosun. :) resme pek gerek kalmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 roket adam said: yeteri kadar bakın kızım dedin zaten. 2. aşamaya çok da fazla kalmadı bence. ip 250 post sonrası herkesin benim erkek olduğumu öğrenmesiyle kopucak çünkü ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bombi said: Masquerade said: reelde muhabbetin olmayan bir kıza açılıcan mesela, okuldan, iş yerinden hede hödö. nasıl bir yol izlenmeli. (özellikle kız gözüyle senden yanıt bekliyorum Bombi xD) böyle bir sorunum varda. ^^ topic açılmışken sorayım. :p nasıl yani dışardan tanıdığın bi hatuna internetten mi nasıl yanaşcaksın? yoksa direk internetten mi? mesele o tanımıyorum. sadece ismini biliyorum o kadar. yani ismini bile maymunluk yaparak öğrendim, merhabam bile yok, nasıl girmeliyim muhabbete, böhü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Bana da öyle geliyor ama hadi hayırlısı bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar