ZaCk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 kazaa lite 2.1.0 versiyonu var bende ve startopia oyununu bulamıorum yokmu bu oyun gerçekten kazaada yoksa paralı olunca eski versiyonlar mı sorun çıkartmaya başladı.Update edemedim kazaayı zaten.Yani dial up la indirmeye razı oldum oyunu ama bulamıyorum zaten burda oyun satan yer de kalmadı bi yardım bekliyorum sizden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 yok bende gayat iyi calisiyor her biseyi buluyor. senin aradigin oyun, dosya her neyse o yoktur iste.[signature][hline]ICQ: 57557155 = Mesaj Gönder , Listeme Ekle Lord GNR's Homepage Lost Roses UO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 searchi daraltmaya çalis.. daha spesifik seyler yaz kazaa lite k++'da sonsuz search olayi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaCk Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Madem sizde normal demekki dosya yok.Arattım yaw kaç dakka bi tane buluyo startopia yı 1 kişiden deçekilmiyo haliyle.cewap için teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 o çok eski bi versiyon gibi geldi bana bu arada kazaa da bazı oyunlar vardı hatırlıyom kl resurrection var bende gayet ii toolları felanda ii nerden indirdiydim hatırlamıyom ama klr die bişe var bu olacak :P[signature][hline]Show No Mercy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 hmm overnet veya dc++'ı denesen? ayrıca xdcc de çok iyi..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [Resimler] Rate My Puppy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar