adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bu kim la? niye aldıkki? xavi alanso nerde aziz aloo!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 xabi alonso birincisi o adam ikincisi de fenerbahçe gerçekten çok büyük takımmış. tebrik ediyorum. özellikle insanlarımıza yutturulan emre belözoğlu, güiza ve josico yıldız(!)larıyla başarılar dilerim. şaka gibi ya. gs nin elenmesi birinci şaka, josico ikinci şaka yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yıldız mıldız almadık biz bu sene valla hangi fenerli yıldız aldık diyosa bana PM atsın küfür ediyim iğrenç transferler yaptık ama hadi hayırlısı diyorum başka bişi diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hooijdonkta geldiğinde kaç yaşındaydı hagi de ha keza yaşına bakmayalım pek oyununa bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hooijdonk ile hagi yi gelmeden önce tanımayan varsa kendini en yakın 20 metrelik herhangi bir yükseklikten aşağı atsın mümkünse karşılaştırdığımız insanlara bak josicoyu. el insaf diyorum. bir tane fenerbahçeli çıkıp da josicoyu savunmasın bana. ikinci juanfran vakası geliyor onu da söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sakatlıklar oldu işte, olmasa transfere felan ihtiyaç yoktu valla bence. Ha güiza gelmiş, oynar, kezman kadar da oynar yani, bakarsın daha iyi olur bakarsın daha kötü olur. Kezman da öyleydi, biraz iyiydi biraz kötüydü. İdare ederiz bununla. Aragones, valla hiç yoktan semihi oyuna koydu adam yani, Semih artık daha çok oynuyor. E bu da iyi bişi olsa gerek. G.Antep maçı nedeniyle herkes kızgın da, Fenerbahçe yıllardır böyle başlıyor lige, hep ilk maçta bir arıza yaparlar, olur kabulumdur, uzun maraton, kamplumbağa tavşanı geçer kim bilir. Şampiyonlar Ligine girdiler valla bu haliyle de, takımın eski hali tabiki yok, en azından o deividli, aurelio lu felan hali.. Bence deniz kapatır açığı en kralından. Yola da çatır çatır devam ederler. Ben takımımdan memnunum valla, TD istediyse bu adamı da, vardır bir bildiği, hiç bi TD geyiğine transfer yapmaz herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 tedirgin oldum... dede bize kral futbolcu diye aldirdi birilerini, dur bakalim... JOSICO KIM YAHU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mumu said: xabi alonso birincisi o adam ikincisi de fenerbahçe gerçekten çok büyük takımmış. tebrik ediyorum. özellikle insanlarımıza yutturulan emre belözoğlu, güiza ve josico yıldız(!)larıyla başarılar dilerim. şaka gibi ya. gs nin elenmesi birinci şaka, josico ikinci şaka yemin ederim.ikinci şaka kabul edilebilir ama birincinin neresi sana şaka gibi geldi ona şaşırdım.. bariz belliydi sen kendi evinde 2-2 berabere kalırsan deplasmanda böyle olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Yedek sanırım bu adam villeraelde.Maldonadodan bir farkı olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Senna ve Edmilsondan sonra 3. yedekmis Villarealde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fener gruptan çıkmayı unutsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mumu said: xabi alonso birincisi o adam ikincisi de fenerbahçe gerçekten çok büyük takımmış. tebrik ediyorum. özellikle insanlarımıza yutturulan emre belözoğlu, güiza ve josico yıldız(!)larıyla başarılar dilerim. şaka gibi ya. gs nin elenmesi birinci şaka, josico ikinci şaka yemin ederim. lol abi, bjknin transferleri yaninda sonuk kalıyor tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ceza sahası yayında yalnız bırakın da ben o zaman göriyim şakayı.90 dan başka yere atmıyo golü o tip durumlarda. neyse ya kötülemeye devam edin.ben josico yu savunmuyorum.yıldız trasnferi diye hevesimizi kursağımızda bıraktılar doğru.ama sizin şaka gibi deyip kötülediğiniz her adam derbilerde falan ne kötüymüş dedirttiriyo o yüzden kötülemeye devam.sanırım uğursuz dediğimzi kezman bile bjk gs maçlarında atmıştı gol.buda yapar bişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 josiko anca belki güzel tezahürat malzemesi olur onun dışında gereksiz bi transfer. aragones kendine yakın hissettiği yaşlı ve ispanyol birini getirmek istemiş sadece o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Şu adamı Beşiktaş alsa nasıl laflar dönerdi merak ediyorm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 turkiyeye gelen en iyi 93. yabancı transffermis galiba.. nese gelsin ya iyidir yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nasip kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 tirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Josico kim ya hakkaten. Yani heralde ünlü falan da ben tanımıyorum futbocuları pek tanımadığım ortaya çıkmasın diye utandım ama sadece ben değilim galiba bunu tanımayan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kimse bilmiyor adami sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 nerden baksan herif 15 yıldır futbol oynuo, bi allahın kulu duymamış harbi hauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 aquila said: tirt.ahan da yazılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Akcent- Jokero şarkısı geldi aklıma adamın adını duyunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 simdi bugunun kuruyla bu adam kac lincoln, kazim, baros, kewell ediyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 espri yapmak isterdim ama, hiçbiri toplamı kadar bile etmez :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar