Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe Josico'yu transfer etti.

zydar

Öne çıkan mesajlar

xabi alonso birincisi o adam

ikincisi de fenerbahçe gerçekten çok büyük takımmış. tebrik ediyorum.

özellikle insanlarımıza yutturulan emre belözoğlu, güiza ve josico yıldız(!)larıyla başarılar dilerim.

şaka gibi ya. gs nin elenmesi birinci şaka, josico ikinci şaka yemin ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

hooijdonk ile hagi yi gelmeden önce tanımayan varsa kendini en yakın 20 metrelik herhangi bir yükseklikten aşağı atsın mümkünse

karşılaştırdığımız insanlara bak josicoyu. el insaf diyorum.

bir tane fenerbahçeli çıkıp da josicoyu savunmasın bana. ikinci juanfran vakası geliyor onu da söyleyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Sakatlıklar oldu işte, olmasa transfere felan ihtiyaç yoktu valla bence.

Ha güiza gelmiş, oynar, kezman kadar da oynar yani, bakarsın daha iyi olur bakarsın daha kötü olur. Kezman da öyleydi, biraz iyiydi biraz kötüydü. İdare ederiz bununla.

Aragones, valla hiç yoktan semihi oyuna koydu adam yani, Semih artık daha çok oynuyor. E bu da iyi bişi olsa gerek.

G.Antep maçı nedeniyle herkes kızgın da, Fenerbahçe yıllardır böyle başlıyor lige, hep ilk maçta bir arıza yaparlar, olur kabulumdur, uzun maraton, kamplumbağa tavşanı geçer kim bilir.

Şampiyonlar Ligine girdiler valla bu haliyle de, takımın eski hali tabiki yok, en azından o deividli, aurelio lu felan hali..
Bence deniz kapatır açığı en kralından. Yola da çatır çatır devam ederler.

Ben takımımdan memnunum valla, TD istediyse bu adamı da, vardır bir bildiği, hiç bi TD geyiğine transfer yapmaz herhalde...
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:

özellikle insanlarımıza yutturulan emre belözoğlu, güiza ve josico yıldız(!)larıyla başarılar dilerim.

ikinci şaka kabul edilebilir ama birincinin neresi sana şaka gibi geldi ona şaşırdım.. bariz belliydi sen kendi evinde 2-2 berabere kalırsan deplasmanda böyle olursun
Sosyal ağlarda paylaş

Mumu said:

lol abi, bjknin transferleri yaninda sonuk kalıyor tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

ceza sahası yayında yalnız bırakın da ben o zaman göriyim şakayı.90 dan başka yere atmıyo golü o tip durumlarda.

neyse ya kötülemeye devam edin.ben josico yu savunmuyorum.yıldız trasnferi diye hevesimizi kursağımızda bıraktılar doğru.ama sizin şaka gibi deyip kötülediğiniz her adam derbilerde falan ne kötüymüş dedirttiriyo o yüzden kötülemeye devam.sanırım uğursuz dediğimzi kezman bile bjk gs maçlarında atmıştı gol.buda yapar bişiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...