Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Seni özlemek öyle komikti ki… Aslında mavi değildi gözlerin. Ben bütün aşıklar gibi mavi bakınca hayata, Kendimden geçiyordum mavi bakışlarınla. Sevdiğinin gözlerine bakıp da yelken açmadan seven var mı mavi düşler ülkesine. Maviydi karasevdanın rengi Kitaplarda geçmese de Maviydi sonsuzluğun adı Tarifi olmasa da Maviydi be güzelim maviydi seni özlemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Baya aşık olmuşsun sende.Mavi gözler diyosun.Benide benden alıyor o mavi gözler.Bende "bir yarim olsun isterdim gözleri mavi,bir yarim olsun isterdim gülyüzü gülen,onu çok sevmek isterdim delice sevmek,peşinden koşup koşup sonunda almak" Aslında sevdiğin insanı gözlerinin rengi farketmez,ela da olsa kara da olsa güzeldir.Sevdiğinin gözleri yeşil olsa başka şeylerden bahsederdin,kara olsa başka.Sonuçta önemli olan sevmek,sevebilmek. Aslında bu tarz şeyleri fazla yazan biri değilim de,10 dakikadır dinlediğim romantik şarkılar yüzünden.Konuyada pek uydu. Edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 llama nınkinin de yeşil zaten ama şiir öyle denk gelmiş:) hmm aslında mavi diildi gözlerin de dio zaten::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bişi daha ekliyim sanırım o şarkıda gözleri mavi deil yeşil di ama güzel şarkı. herkez aşık oluyor bi ben eskilere takılıp kaldım pof hadi hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 karalama defterine iyi giderdi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ya yazı arak : ) birini özlediğimden yakın geldi bana buraya yazdım karalamalık bişey değil özlem belirtisi sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 cerebralis said: hmm aslında mavi diildi gözlerin de dio zaten::o biliyoz mavi olmadıgını gözlerinizin.. çıh çıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Aşk mavi değil, şairin yanlışı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 hala bluzunu saklıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Roses are red Violets are blue tadinda bi siir olmus afedersin ama yane zorlamissin her cumleye mavi sokcam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 HymnOfSnuk said: hala bluzunu saklıyorum. Still got the blues (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 BonePART said: Roses are red Violets are blue tadinda bi siir olmus afedersin ama yane zorlamissin her cumleye mavi sokcam diye yahu adam bi şiir yaziim dedi demediğimizi bırakmadık:) alıntı yapmış işte güzel olumuş canım eline sağlık:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 gençler hafiften cilveleşmişler girmeyin aralarına =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 fede said: gençler hafiften cilveleşmişler girmeyin aralarına =) allah razı olsun fede ya anlamıoki bunlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Forum cilveleşme yeri değil. Dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kardeşim bizde bu forumun üyesiyiz. bizede cilveleşmek için birilerini bulun. osman tatmin etmiyor artık beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 tamam yav cilveleşmiyo kimse hani nerde bulun getirin onları bana!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joscelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 kermit said: kardeşim bizde bu forumun üyesiyiz. bizede cilveleşmek için birilerini bulun. osman tatmin etmiyor artık beni. Selam bebek ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 vay bee nelere vesile oldum : ) bi ilanı aşk edelim dedik cift oldunuz bakıyorum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar