Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 wikipedia da random gezinirken adamın fotosuna denk geldim de garibime geldi be böyle rolinrolinrolinrolinrolinrolinrolin diye bi klipte görmüştüm yıllar önce, şimdiki hale bak diyesim geldi. http://www.poster.net/durst-fred/durst-fred-photo-xl-fred-durst-6209268.jpg | | | | | | _| |_ / / / / V http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/7/7a/Fred_Durst_by_David_Shankbone.jpg/220px-Fred_Durst_by_David_Shankbone.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Dede olmuş adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 limp biscuit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yeş şaşırdım yani bu adam rapçi miydi vaktinde falan oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 samanyolundaki günahkarlara ayar veren öykücü dedeye benziyor lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 vay canına.. yazık yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 haaaamanın o fred durst olamaz!! zaten gençkende sevmezdim ya neyse. yakında country albümü de çıkarır tam olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 tevekkeli her klipte şapkalı bereli geziyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gözleri ortaya çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bi şapka, bi makyaj, bi sakal kesimi aynı hale gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 çok çökmemişte kilo almış biraz yanaklar gıdı fln şişmiş kermitin dediği gibi verdin mi imaj meykırın eline ilk fotodaki fredi çıkartır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 saçmalk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 o deilde bunun uçuk bi gitaristi vardı o ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Sinek kaydı traş + şapkayla şimdiki halinden farkı kalmaz sanırım. Kenan Işık olmuş ama nıt olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 3 kilo almış en az. saçı falan dökülmüş. gerçi şapka takıyor daima pek farketmez heralde. komik olmuş. amca olmuş bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 çok mülayim olmuş, ilganç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar