Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 nerde bulabilirim? show tv'nin haberlerinde gördük defolu beyaz eşyalar orası çizik burası çizik diye %50 ucuza satılıyor ama nerede satıldığını öğrenemedik ya da söylemediler. istanbul'da (tercihen avrupa yakasında) böyle satan biyer bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yarın ara show tv yi, söylüyorlar. biz öyle bir doktora ulaşmıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 abi ya spotcuya git yada tamircilere ellerinde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 tüm spotçularda var nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bulmak o kdr zor değil yalnız kapagı flm cizik olmuyor (: yani o kdr kucuk bi defosu varsa o kdr dusuk olmaz gibi biz izmir'de vestelden almıstık buzdolabı buzluk kısmı calısmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 mini bar falan varmıdır ki böyle defolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 gidip bakmanız gerekio benim bildiğim kadıköyde var bi tane spotçu oradan buzdolabı aldık[3 tane:F 2 dolap bir de dondurucu] 3ü de hayvan gibi çalışıyor harbiden bazen şansına orası burası çizik çıkıyor amaç iade edilen malları satıp ellerinden çıkartmak bazen kargoda fln darbe alıo çiziliyor alıcı da kabul etmiyor sonra o ürünü satamıyorlar da öyle işte ucuza gidio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 eskidjibitpazari pekde tavsıye etmıyorum acıkcası bızde ole tv de gorduk kalktık gıttık kadıkoy bıt pazarından farkı yok gıbı arada varmıs ole spotcular fıyat felan almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar