-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 SeaGle said: -alatariel- said: şöyle bir yüzük de güzel olabilir. yüzük sori, yanlış alatariel :D lol,ben sadece fikir vermeye çalışıyordum. zevk,renk meselesi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yok yok yanlış anladın :) alatariel baldızımın kullandığı bi nick, patiye kayıt olma konusunda da muhabbet ettiydik, acaba o mu dedim, editlemeden önce "nihan?" şeklindeydi mesaj, sonradan öğrendim senin farklı alatariel olduğunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 yıldönümüyle doğum gününü aynı güne getirip, tasarruf etmen iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 http://www.saatvesaat.in/urun_detay/12466/TH1780385+TOMMY+HILFIGER+Bayan+SAAT.html http://www.saatvesaat.in/urun_detay/12459/TH1780332+TOMMY+HILFIGER+Bayan+SAAT.html bunlar da iyi geldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 birincisi gayet güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fede said: yıldönümüyle doğum gününü aynı güne getirip, tasarruf etmen iyi olmuş. valla tesadüf, şimdi ben 16-17 ekim gibi açıldım, 18 kasımda bursadan dershaneden aldım birlikte eğlenceli bi 2 saat ile gemlike döndük gece, ki o zaman farkettim, 1 ayda iyice bağlanmışız, 19'u doğumgünü işte, geyik vardı sıkı fıkıyız ama daha adını koyamadık diye, o da 19'unda adını koyduk dedi :) 18'inde ben onun doğumgününü kutladım çünkü daha uygundu ikimiz için de, aynı gün şşapıyoruz işte hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ekim gibi açıldım adını koyalım ve son olarak şşapıyoruzla bitirdin beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 -alatariel- said: birincisi gayet güzel bence. hangi birinci ilk verdiğim mi son 2 sinini 1. mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 son ikisinin birincisi harikaymış.hem zarif hem şık. ps:hem zarif hem şık lafıda anne lafı gibi oldu ama öyle yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 alatariel, büyüksün haha ilk defa bişey beğendim ahaha :D bakalım ben de onu pek beğendim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 fede said: ekim gibi açıldım adını koyalım ve son olarak şşapıyoruzla bitirdin beni :D valla öyle ama durum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 oha ben kız olsam bana böyle saat alanı döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 sen kız olma :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bana gelen bi hediye çok hoşuma gitmişti onu söyleyeyim orjinal bişidi.. feci halde mum sever biriyim onu belirteyim öncelikle.. evimde dekor olarak kullanabileceğim büyüklükte kare bi mumun her yüzeyine ikimizin fotolarını monte ettirmişti rahmetli nasıl yaptırmış bilmiorum ama mumun üstüne işlenmişti fotolar kağıt fln değildi.. ayrıca çok da güzel bir bileklik vermişti yanında.. hayatımda aldığım en güzel en özel hediye o mumdu sanırım.. üstüne daha düşüncelisi daha uğraşılmışı gelmedi gelmez de sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 bence bu fena deil zarif cekici sade...:D http://www.hediyeet.com/urundetay.aspx?urunId=6063 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 obsesifik said: bana gelen bi hediye çok hoşuma gitmişti onu söyleyeyim orjinal bişidi.. feci halde mum sever biriyim onu belirteyim öncelikle.. evimde dekor olarak kullanabileceğim büyüklükte kare bi mumun her yüzeyine ikimizin fotolarını monte ettirmişti rahmetli nasıl yaptırmış bilmiorum ama mumun üstüne işlenmişti fotolar kağıt fln değildi.. ayrıca çok da güzel bir bileklik vermişti yanında.. hayatımda aldığım en güzel en özel hediye o mumdu sanırım.. üstüne daha düşüncelisi daha uğraşılmışı gelmedi gelmez de sanırım.. rahmetli :S üzüldüm. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 üzülme üzülme..gerçek anlamda rahmetli değil.. ben öyle anıyorum kendisini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 yani kendi yapıp uğraştığın şeyler daha anlamlı oluyo bence, mesela eski kız arkadaşıma sevgililer gününde verdiğim hediyeyi anlatayım fikir verebilir belki. önce photoshopta güzel bi desen hazırladım, resmimizi koydum güzel bi söz filan, sonra gidip onu bardağa bastırdım. bildiğin kupa ya basıyolar kızılayda cok da güzel oldu. ardından sürekli muhabbetini ettiğimiz bi şekerleme vardı skittles diye hatırlarsınız sizde eminim meyveli filan :) zor uğraşlar sonucu ondan buldum 1 paket. bardağın içini şekerlemeyle doldurdum, bi de tesadüfen güzel bi mum buldum bütün harfler tek tek kürdana geçirilmiş şekilde i love you yazan. onuda şekerlemelerin arasına geçirdim bardağın tepesinde kaldı yani cok şık bi hediye olmuştu :) öbür türlü saat filan da acıkcası biraz sıkıntılı bence, yani kısa saç seviyorum diye bana traş makinesi almıştı o da bana, sağolsun cok düşünceliydi de şimdi ayrıldık ve ben her saçımı kesişimde onu hatırlıcam yani bilmem anlatabildim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 200-250 milyon saate falan vericeğine güzel bi yemeğe çıkar daha etkili olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bombi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Lancelion said: of bombi, terazini kırdım adeta. ne demek lan bu!? acil bi pati sözlüğüne ihtiyacım var benim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 @bombi ahahahah +rep, terazine tıkladım olayı. terazine abandım, terazini kırdım. hala anlamadıysan öm falan at ne bileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 bugün biraz ağız yokladım da, küçük saatleri sevmezmiş, bunlar küçük galiba model olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar