Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıldönümü..

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

fede said:
yıldönümüyle doğum gününü aynı güne getirip, tasarruf etmen iyi olmuş.

valla tesadüf, şimdi ben 16-17 ekim gibi açıldım, 18 kasımda bursadan dershaneden aldım birlikte eğlenceli bi 2 saat ile gemlike döndük gece, ki o zaman farkettim, 1 ayda iyice bağlanmışız, 19'u doğumgünü işte, geyik vardı sıkı fıkıyız ama daha adını koyamadık diye, o da 19'unda adını koyduk dedi :)

18'inde ben onun doğumgününü kutladım çünkü daha uygundu ikimiz için de, aynı gün şşapıyoruz işte hehe
Sosyal ağlarda paylaş

bana gelen bi hediye çok hoşuma gitmişti onu söyleyeyim orjinal bişidi.. feci halde mum sever biriyim onu belirteyim öncelikle.. evimde dekor olarak kullanabileceğim büyüklükte kare bi mumun her yüzeyine ikimizin fotolarını monte ettirmişti rahmetli nasıl yaptırmış bilmiorum ama mumun üstüne işlenmişti fotolar kağıt fln değildi.. ayrıca çok da güzel bir bileklik vermişti yanında.. hayatımda aldığım en güzel en özel hediye o mumdu sanırım.. üstüne daha düşüncelisi daha uğraşılmışı gelmedi gelmez de sanırım..
Sosyal ağlarda paylaş

obsesifik said:
bana gelen bi hediye çok hoşuma gitmişti onu söyleyeyim orjinal bişidi.. feci halde mum sever biriyim onu belirteyim öncelikle.. evimde dekor olarak kullanabileceğim büyüklükte kare bi mumun her yüzeyine ikimizin fotolarını monte ettirmişti rahmetli nasıl yaptırmış bilmiorum ama mumun üstüne işlenmişti fotolar kağıt fln değildi.. ayrıca çok da güzel bir bileklik vermişti yanında.. hayatımda aldığım en güzel en özel hediye o mumdu sanırım.. üstüne daha düşüncelisi daha uğraşılmışı gelmedi gelmez de sanırım..

rahmetli :S

üzüldüm. :(
Sosyal ağlarda paylaş

yani kendi yapıp uğraştığın şeyler daha anlamlı oluyo bence, mesela eski kız arkadaşıma sevgililer gününde verdiğim hediyeyi anlatayım fikir verebilir belki. önce photoshopta güzel bi desen hazırladım, resmimizi koydum güzel bi söz filan, sonra gidip onu bardağa bastırdım. bildiğin kupa ya basıyolar kızılayda cok da güzel oldu. ardından sürekli muhabbetini ettiğimiz bi şekerleme vardı skittles diye hatırlarsınız sizde eminim meyveli filan :) zor uğraşlar sonucu ondan buldum 1 paket. bardağın içini şekerlemeyle doldurdum, bi de tesadüfen güzel bi mum buldum bütün harfler tek tek kürdana geçirilmiş şekilde i love you yazan. onuda şekerlemelerin arasına geçirdim bardağın tepesinde kaldı yani cok şık bi hediye olmuştu :) öbür türlü saat filan da acıkcası biraz sıkıntılı bence, yani kısa saç seviyorum diye bana traş makinesi almıştı o da bana, sağolsun cok düşünceliydi de şimdi ayrıldık ve ben her saçımı kesişimde onu hatırlıcam yani bilmem anlatabildim mi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...