mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 oper said: çok şükür öyle arkadaşlarım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Facebookum olsa seni dürterek trollerdim Berk, ama yok ve halimden memnunum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 ignor ftw bi laf soktum sana kişiselde bakıver dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ractamainus said: aferin, facebook kullananlara direkt "karı indirmeye çalışan apaçi" kalıbını yapıştırın. mükemmel genelleme.. facebook kullanıyorum. offf nasıl mutluyum lan. sosyalim de.. feci hem de. valla bak. ayrıca facebook'la da mutlu bir hayat olabilir. facebook sizi üzmek zorunda değil. aynı paticikle ya da paticiksiz yaşayabileceğiniz gibi.. teşekkürler.Sadece yapılabileceklerden bir tanesi dedim. Burda kimse karı indirmeye çalışıyor demedim. Ha ayrıca sen yapmıyorsun, ben yapmıyorum ama bir kesim yapıyor bunu. İnkar ediceksen biraz daha incelemeni öneririm. Ben de facebook ile mutluyum gayet. Günde 1-2 bakıyorum can sıkıntımı gideriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sus!terbiyesizsiniz alayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 pokelarım ferit ayağını denk al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ne çok fanatiğiniz varmış be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar