Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turnuva istiyoruz başlığı

zydar

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
peki deneyelim tekrar, turnuva formatı hakkında önerisi olan var mı ? ben t2(standard) yapalım derim ama yok biz eski oyuncuyuz eski kartlarla oynamak istiyoruz derseniz hangi setlerin olmasını istiyorsanız söyleyin ona göre ayarlayalım.
direk extended(tüm kartlar dahil) da yapabiliriz aslında ama çok abartı kombolar oluyor extde, ha ilk turnuvamız nasıl olsa, millet hırs yapıp yenmek için o tarz deckler yapmaz diyorsanız bence herkese en uygunu ext olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Extended olsun ama mümksünse 9. edition ve öncesi olsun, kamigawa falan olsun da sonrası çorba gibi geliyor bana biraz. Hem böylece artık magic oynamayan eski stratejileri bilen insanları da çekebiliriz turnuvaya.

Bir de tabii benim gibi yaklaşık 7-8 aydır eline deckini almamış adamlar dahar rahat deck kurarlar.

Saçma komboların olduğu deckler konusundaysa; komboları tetikleyen kartları yasaklarsak sorun kalmaz sanırım.

Mavi-Beyaz, mavi oynayanları falan da ayıplamak suretiyle sindirelim derim ben :)

-Bu arada birazdan yola çıkacağım ve bayram süresince buralara olmayacağım, turnuvaya katılmak istiyorum fakat deckimi Cuma'ya kadar yollayabileceğimi sanmıyorum. Bir yöntem geliştirebilirsek sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...