Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Low lvl ganklerseniz tavuk oluyorsunuz.Ciddiyim !

salyangoz

Öne çıkan mesajlar

Evil Dead oyun hakkında zerre fikrin olmadığı her kelimende kendini belli ediyor. Oyun RvR oyunu diyoruz, PvP oyunu değil, bir kere pvp yatkını kafan şunu bassın. Adamlar belirli bir sistem oturtmuş, her tier üst tierlarını etkileyecek diye, yukardan gelip de haksız yere üst tierlara victory point kazandırmamaları amacıyla senin gibi 40 level altını kesmeye pvp diyen insanları engelleyip oyunda victory point dengesini koruyabilmek için üst level oyuncuların alt tierlarda terör estirmesini engellemişler, 10. sayfanın sonunda hala şu sisteme kötü diyen arkadaşın pratik zekasından şüphe ederim. Sizin mantığınızla hareket edecek olurlarsa tier 3-4 falan çok gereksiz, adam 40 yapsın karakterini, alsın 200 kişilik guildini girsin tier 1-2 RvR zonelara, farmlasın bi güzel karşılık veremeyen oyuncuları, ordan ver elini neutral zone.

Biraz kafanızı çalıştırın, olmuyorsa da uğraşmayın gidin lütfen tetris falan oynayın.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun teke tek pvp ve gank üzerine değil. Oyun Massive RVR ve objective kontrol etme ona göre kendi realminin puanını artırıp zone ele geçirme oyunu. Ultima gibi şurayı basalım . Şurda corpse camp yapalım oyunu değil. Oyunun mekaniklerine aykırı üst seviye adamına alt RVR zoneuna karışması.
Sosyal ağlarda paylaş

EVIL_DeaD said:
sevgili pvp özürlü arkadaşlar sizin gibiler oldukca pvp server da pve server havasında oynuyoruz pvp serverin yapılıs amacı her yerde kime ne olursa olsun saldırabilmektir gang yedim bilmem ne die aglıcaksanız pve server diyorum pve serverla pvp nin gram farkı kalmadı wowda hepsi sizin gibi oyuncular yüzünden gram aklınız varsa düşünün ha yok ille bok atcam diosanız atın ben uo daki evil dead deilim bu arada low lvl da ganglerim full itemli adam da keserim bu benım zevkim aglamıcaksın ölünce de
aglak arkadaşlar için
LÜTFEN PVE SERVERİNA GİDİN

yok biz burdayız
sen gidiceksin başka oyuna.
lololol
qq more
Sosyal ağlarda paylaş

EVIL_DeaD said:
oyun rvr olabilir realm seçimine bakıcaksın pvp server da her şey serbesttir gang yüzünden aglayanlar için diyorum gidin pve serverina

Gang kısmına katılıyorum, pvp serveri adı üstünde lvl 70 aadam gelip seni gankliyorsa ses çıkarmayacaksın, çıkarsanda zaten gm in dediği gibi log out ol sonra gir. Pve serverler bunun için var. Girersin pve serverde battlrgorundlara sizin lvl inizdeki adamlar ile kozlarınızını paylaşırsınız. Ganklenmekde sinirlerinizi bozuyorsa Pve servere geçin yani neden para verip birde sinir olasınız ki ? Zaten artık world pvp mi kaldi wow da, bütün serverlar pve. Blizin yaptığı en büyük hata BG leri açmak oldu ardındanda arenaları.
Sosyal ağlarda paylaş

Philetairos;180249 said:
4 türlü server tipi var;
Core,
Open,
Core RP,
Open RP,

Warhammer'da bütün haritalar 2ye ayrılır, PvE ve PvP alanları olarak. Quest yapmak istediğinizde PvE alanında kalırsınız, düşman size dokunamaz. PvP yapmak istediğinizde ise haritanın PvP bölgesine gidersiniz.

Core serverlar, WoW'daki Normal serverlar gibidir diyebiliriz. Haritanın PvP bölgesine gitmezseniz düşman sizi rahatsız edemez.
Open serverlar, PvP serverlarıdır. Her zaman ve heryerde PvP yapılabilir. Haritalar PvE ve PvP bölgeleri olarak 2ye ayrılmaz.
Core RP, Normal RP serverlarıdır. Core serverla aynı olmakla beraber, bu serverlarda Role Playing'e uygun isim ve davranış kuralları vardır.
Open RP, RP-PvP serverlarıdır. Özellikleri Open serverla aynıdır. Ama Core RP serverlarda olduğu gibi bu serverlarda da RP'ye uygun isim ve davranış kurallarına uymak gerekir.

Tam emin değilim ama galiba hiçbir serverda karşı taraftan karakter açılamayacak. Bunun nedeni de bilgi casusluğunu önlemek olarak açıklanmıştı hatırladığım kadarıyla. Bu gayet güzel bir uygulama aslında. Çok büyük kale savaşları, şehir savaşları ve oldukça geniş open world PvP olacağından savaş stratejilerini gizli tutmak daha iyi olacaktır.
Buna tek çözüm 2 account sahibi olmak.

şimdi bu open kısmı demekki beni hitap etmio cok garip
low lvl lar tavukları da kesio buna bişi diyen de yok zaten hem ben niye tavuk oluyorum o da ayrı bi konu o kadar ugrastıgın char gidio tavuk oluo milleti gagalıo bi rp ye aykırı bi durum hem pvp için tamamen saçma siz gidin birbirinizi gagalayın o zmman
Open serverlar, PvP serverlarıdır. Her zaman ve heryerde PvP yapılabilir. Haritalar PvE ve PvP bölgeleri olarak 2ye ayrılmaz.
tekrar okuyup aklınıza kazıyın ve GANG a hazır olun
Sosyal ağlarda paylaş

Law bak, Evil Dead sen de bak:

Tier 1

Tier 2

Tier 3

Tier 4

4 tane şimdi bunlar, her tier 10 level aralığındaki karakterlerden oluşuyor ve bu karakterler kendi aralarında savaşarak realmlerine puan kazandırıyorlar. Diyelim ki Tier 1'deki oyuncular x kadar puan kazandı, bu puan tier 2 ye mesela x/2 kadar, tier 3'e x/3 kadar puan faydası sağlıyor. Buradan yola çıkarak düşündüğümüz zaman Tier 4'den gelen adamların tier 1 den x kadar puan toplaması, tier 1 deki adamların kendi tierlarından x kadar puan toplamasından yaklaşık 5 kat daha hızlı gerçekleşir yaklaşık olarak. Yani tier 1 adam x puan toplayana kadar tier 4 adam low level tierden 5x kadar puan toplar. İşin neticesinde bu puanlar tier 2 ye x/2 yerine 5x/2 olarak, tier 3'e x/3 yerine 5x/3 olarak geçer.

Hala mı ısrarcısınız yani, grafiğini falan çizerek mi anlatmam lazım?
Sosyal ağlarda paylaş

EVIL_DeaD said:
Philetairos;180249 said:
4 türlü server tipi var;
Core,
Open,
Core RP,
Open RP,

Warhammer'da bütün haritalar 2ye ayrılır, PvE ve PvP alanları olarak. Quest yapmak istediğinizde PvE alanında kalırsınız, düşman size dokunamaz. PvP yapmak istediğinizde ise haritanın PvP bölgesine gidersiniz.

Core serverlar, WoW'daki Normal serverlar gibidir diyebiliriz. Haritanın PvP bölgesine gitmezseniz düşman sizi rahatsız edemez.
Core RP, Normal RP serverlarıdır. Core serverla aynı olmakla beraber, bu serverlarda Role Playing'e uygun isim ve davranış kuralları vardır.
Open RP, RP-PvP serverlarıdır. Özellikleri Open serverla aynıdır. Ama Core RP serverlarda olduğu gibi bu serverlarda da RP'ye uygun isim ve davranış kurallarına uymak gerekir.

Tam emin değilim ama galiba hiçbir serverda karşı taraftan karakter açılamayacak. Bunun nedeni de bilgi casusluğunu önlemek olarak açıklanmıştı hatırladığım kadarıyla. Bu gayet güzel bir uygulama aslında. Çok büyük kale savaşları, şehir savaşları ve oldukça geniş open world PvP olacağından savaş stratejilerini gizli tutmak daha iyi olacaktır.
Buna tek çözüm 2 account sahibi olmak.

şimdi bu open kısmı demekki beni hitap etmio cok garip
low lvl lar tavukları da kesio buna bişi diyen de yok zaten hem ben niye tavuk oluyorum o da ayrı bi konu o kadar ugrastıgın char gidio tavuk oluo milleti gagalıo bi rp ye aykırı bi durum hem pvp için tamamen saçma siz gidin birbirinizi gagalayın o zmman
tekrar okuyup aklınıza kazıyın ve GANG a hazır olun

Open serverlar RVR serverlarıdır, artık yeter lütfen ya.

RVR EŞİT DEĞİLDİR PVP

Of hakkaten insanı çileden çıkartıyorsun anlamak istemeyerek yemin ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi gang olmayan bi oyun dionuz ki gülüyorum gene open server lar öle demio ya da aynı yazıyı farklı yorumluyabilio herkes mesnevi okuyoruz sanki
şimdi bu server tipinde de gang olmuyosa birbirimizi gagalamaya devam ediyosak bu oyunda ne rp ne pvp hiç bişi yok
Sosyal ağlarda paylaş

EVIL_DeaD said:
şimdi gang olmayan bi oyun dionuz ki gülüyorum gene open server lar öle demio ya da aynı yazıyı farklı yorumluyabilio herkes mesnevi okuyoruz sanki
şimdi bu server tipinde de gang olmuyosa birbirimizi gagalamaya devam ediyosak bu oyunda ne rp ne pvp hiç bişi yok

lan istediğini genkle PVP serverında git quest yapan karşı realmin adamlarını GENKLE bişey demioruz. ALT LEVEL RVR ZOENUNA GİRMEN YASAH AMA YASAH!
Sosyal ağlarda paylaş

yaptıgın kos koca 40lvl adam gidio üstünde paçavra olan lvl 1 e kesiliyo tavuk olarak sonra rp den gang yok die bahsedionuz sizi de anlamak zor siz wow u pvp serverinda pve mantıgıyla oynayan kişiler gang yiyincce aglıonuz küfür edionuz sanırım bunun zevki oldugu için pvp serveri vardır gang yemek istemeyenler için pve serveri nie kurulmus warhammerdaki adı core gidin orda oynayın open da gang yoktur diyemezsiniz alnınızı karıslarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...