Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Low lvl ganklerseniz tavuk oluyorsunuz.Ciddiyim !

salyangoz

Öne çıkan mesajlar

aslında daha oncede yazdım ama o zaman unutmusum tavuk olmaksa hos bı esprı olmus, o ısı yapmaya kalkacaklar ıcın. dupedus adama korkak tavuk demısler. buzugun yıyosa kendı rvr ne gıt demek gıbı bısı ahaha yazılanları okudukca dahada keyıf aldım oyundan, bıde su beta sonasını dınleyek suradanda ona gore bende gelıp gelmemeye karar verecem.
Sosyal ağlarda paylaş

allah aşkına bana noob nereden geliyor bir yazsana

gank yakın lvllı iki tarafın ,taraflardan birisi hazırlıksızken diğer tarafça saldırıya uğramasıdır.

bir 70in gelip bir 30 uone shotlaması noobluktur çünkü gerçek tecrübeli bir oyuncu asla kendisine karşı koyamıyacak birine saldırmaya tenezzül etmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bu oyunu oynamayı düşünüyorum ve bu sistemin gayet mantıklı olduğunu söyleyebilirim kendi açımdan.

BonePart'ın dedği gibi Tier ler birbirini etkiliyorsa ve yüksek lvl adam gelip düşük tierleri harala gürele ele geçirirse kötü olur.

Düşüklvl kesmeyi istemek sizin hakkınız sa düşük lvl adamında oyununun içine edilmemesini istemesi hakkıdır.

Tek vuruşta aldığınız adamların arasına dalıp alayını öldürmek size keyif veriyor olabilir ama görünen o ki WH bunun için doğru oyun değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence tamamen kötü bir sistem...

Mesela WoW oynarken Barrens te baya dayak yerdik zamanında, Crossroads'a çekilirdik (tamam kaçardık) topluca.
Ashenvale de, STV de sürekli tetikte, dört bir yanı gözlerdim. Tehlike heryerden gelebilirdi. Ve inanılmaz zevkli gelirdi bana bu. Stres gerlim evet bazen sıkıntı sinir. Ama benim için daha güzel, daha gerçekçi ve Roleplay'e uygun.

Şimdi Orc yada Chaos elemanı bakacak "ya bu adam güçsüz vurmayayım buna" olur mu yahu!

Ha evet sevmeyen olur böyle şeyleri. O zaman PvP PvE gibi ayır serverları...

Adamlar bariz Warhammer'ın War kısmını atıyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Apis said:
Bence tamamen kötü bir sistem...

Mesela WoW oynarken Barrens te baya dayak yerdik zamanında, Crossroads'a çekilirdik (tamam kaçardık) topluca.
Ashenvale de, STV de sürekli tetikte, dört bir yanı gözlerdim. Tehlike heryerden gelebilirdi. Ve inanılmaz zevkli gelirdi bana bu. Stres gerlim evet bazen sıkıntı sinir. Ama benim için daha güzel, daha gerçekçi ve Roleplay'e uygun.

Şimdi Orc yada Chaos elemanı bakacak "ya bu adam güçsüz vurmayayım buna" olur mu yahu!

Ha evet sevmeyen olur böyle şeyleri. O zaman PvP PvE gibi ayır serverları...

Adamlar bariz Warhammer'ın War kısmını atıyorlar...

çünkü ashen vale da veya stv de yüksek level bi adamın seni kesmesi genel olarak oyunun gidişatını etkilemiyordu. Burda RVR söz konusu. Adam keserek, objective pointleri keepleri ele geçirerek kendi bar'ını ilerletip o bölgeyi ele geçiriyorsun. O zaman sen kapışırken tier 2de gelsin level 40 4-5 kişi. Hepinizi indirisn girsin kaleye keeplordunuzu 2 dakkada öldürsün . Alsın bütün kaleleri. O Zone 5 dakkada geçsin onların ellerine bak bakiim o zaman zevkli mi oluo oyun. O zaman tier die bişeye gerek yok.Herkes istediği yerde kapışsın. Levelı düşük olanlar da rvr yapamasın . level 40 a kadar kasmak zorunda kalsınlar rvr yapabilmek için.

Bu oyunun olayı o düşük levellarda da kapışıosun ve katkıda bulunuosn genel senaryoya.
Sosyal ağlarda paylaş

@apis

biz lvl kasarken bize dalmasınlar demiyoruz zaten. senden 30 lvl üstü adam dalmasın diyoruz. zaten kendi lvlındaki adam dalıp kesince bişi dicek hali yok kimsenin. ona göre contested zone a gideceksin. ki zaten burda bahsedilen zone normal zone degil pvp zoneu. yani lvl 40 av sine lvl 70 girmesi gibi bişi. Wow da AV AB ye senden 30 lvl yukarı adam girse eglenir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

ya hala neyi tartisiyorsunuz anlamadim bu oyunda sistem buymus iste, daha boyle sistem mi olur ya da bu sistem olmasi gerek neyin tartismasi bu? bence de olabilecek bir sistem, fena degil
zaten kendi levelinda adamla normal pvp ni yapacaksin daha neyin stresi heyecani yokolcak diyorsun o da heyecan. oyunu etkiliycek bir sistemde zaten oteki turlu olmasi sacma olurdu;
wow degil ki bu oyun
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili pvp özürlü arkadaşlar sizin gibiler oldukca pvp server da pve server havasında oynuyoruz pvp serverin yapılıs amacı her yerde kime ne olursa olsun saldırabilmektir gang yedim bilmem ne die aglıcaksanız pve server diyorum pve serverla pvp nin gram farkı kalmadı wowda hepsi sizin gibi oyuncular yüzünden gram aklınız varsa düşünün ha yok ille bok atcam diosanız atın ben uo daki evil dead deilim bu arada low lvl da ganglerim full itemli adam da keserim bu benım zevkim aglamıcaksın ölünce de
aglak arkadaşlar için
LÜTFEN PVE SERVERİNA GİDİN
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...