dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bunun loot u iyidir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 inatla anatamiyoruz hala sinirlar diyosunuz kale diyoruz tier diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 @kevin bence normal degil normal insan kendinden 20 30 lvl düşük adamı kesmez keserse ya zeka seviyesi düşüktür ya yaşı küçüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 uoda atsız, sırtında pelerinle headless kesmeye çalışan newbieyi kesen pk kalitesinde oyuncudur ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ama onları binege kestirmek kadar zevkli olay da yoktu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 aslında daha oncede yazdım ama o zaman unutmusum tavuk olmaksa hos bı esprı olmus, o ısı yapmaya kalkacaklar ıcın. dupedus adama korkak tavuk demısler. buzugun yıyosa kendı rvr ne gıt demek gıbı bısı ahaha yazılanları okudukca dahada keyıf aldım oyundan, bıde su beta sonasını dınleyek suradanda ona gore bende gelıp gelmemeye karar verecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 " Du bist ein arschloch ". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Sencer, bombasın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 gang yemekten sıkılan nooblar gang yemek istemiyen pve serverina adamlar nie pve die server acıo sanıonuz sizin gibi nooblar aglamasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 allah aşkına bana noob nereden geliyor bir yazsana gank yakın lvllı iki tarafın ,taraflardan birisi hazırlıksızken diğer tarafça saldırıya uğramasıdır. bir 70in gelip bir 30 uone shotlaması noobluktur çünkü gerçek tecrübeli bir oyuncu asla kendisine karşı koyamıyacak birine saldırmaya tenezzül etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 EVIL_DeaD said: gang yemekten sıkılan nooblar gang yemek istemiyen pve serverina adamlar nie pve die server acıo sanıonuz sizin gibi nooblar aglamasın diye zuahaha tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 hehe oyunda karşılaşmak lazım bu arkadaşla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 adam pro sistemle ilgili HİÇ mi eğişiklik yapmayacaklar (kaldırılması değil de ufak ayarlamalar) yoksa düşünürüz mü diyorlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 evil dead de tam uo serverlarında başarısız ama kendini kral sanan guildin oyuncularından. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Ben bu oyunu oynamayı düşünüyorum ve bu sistemin gayet mantıklı olduğunu söyleyebilirim kendi açımdan. BonePart'ın dedği gibi Tier ler birbirini etkiliyorsa ve yüksek lvl adam gelip düşük tierleri harala gürele ele geçirirse kötü olur. Düşüklvl kesmeyi istemek sizin hakkınız sa düşük lvl adamında oyununun içine edilmemesini istemesi hakkıdır. Tek vuruşta aldığınız adamların arasına dalıp alayını öldürmek size keyif veriyor olabilir ama görünen o ki WH bunun için doğru oyun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Bence tamamen kötü bir sistem... Mesela WoW oynarken Barrens te baya dayak yerdik zamanında, Crossroads'a çekilirdik (tamam kaçardık) topluca. Ashenvale de, STV de sürekli tetikte, dört bir yanı gözlerdim. Tehlike heryerden gelebilirdi. Ve inanılmaz zevkli gelirdi bana bu. Stres gerlim evet bazen sıkıntı sinir. Ama benim için daha güzel, daha gerçekçi ve Roleplay'e uygun. Şimdi Orc yada Chaos elemanı bakacak "ya bu adam güçsüz vurmayayım buna" olur mu yahu! Ha evet sevmeyen olur böyle şeyleri. O zaman PvP PvE gibi ayır serverları... Adamlar bariz Warhammer'ın War kısmını atıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 amaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Luriel said: evil dead de tam uo serverlarında başarısız ama kendini kral sanan guildin oyuncularından. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Apis said: Bence tamamen kötü bir sistem... Mesela WoW oynarken Barrens te baya dayak yerdik zamanında, Crossroads'a çekilirdik (tamam kaçardık) topluca. Ashenvale de, STV de sürekli tetikte, dört bir yanı gözlerdim. Tehlike heryerden gelebilirdi. Ve inanılmaz zevkli gelirdi bana bu. Stres gerlim evet bazen sıkıntı sinir. Ama benim için daha güzel, daha gerçekçi ve Roleplay'e uygun. Şimdi Orc yada Chaos elemanı bakacak "ya bu adam güçsüz vurmayayım buna" olur mu yahu! Ha evet sevmeyen olur böyle şeyleri. O zaman PvP PvE gibi ayır serverları... Adamlar bariz Warhammer'ın War kısmını atıyorlar... çünkü ashen vale da veya stv de yüksek level bi adamın seni kesmesi genel olarak oyunun gidişatını etkilemiyordu. Burda RVR söz konusu. Adam keserek, objective pointleri keepleri ele geçirerek kendi bar'ını ilerletip o bölgeyi ele geçiriyorsun. O zaman sen kapışırken tier 2de gelsin level 40 4-5 kişi. Hepinizi indirisn girsin kaleye keeplordunuzu 2 dakkada öldürsün . Alsın bütün kaleleri. O Zone 5 dakkada geçsin onların ellerine bak bakiim o zaman zevkli mi oluo oyun. O zaman tier die bişeye gerek yok.Herkes istediği yerde kapışsın. Levelı düşük olanlar da rvr yapamasın . level 40 a kadar kasmak zorunda kalsınlar rvr yapabilmek için. Bu oyunun olayı o düşük levellarda da kapışıosun ve katkıda bulunuosn genel senaryoya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 @apis biz lvl kasarken bize dalmasınlar demiyoruz zaten. senden 30 lvl üstü adam dalmasın diyoruz. zaten kendi lvlındaki adam dalıp kesince bişi dicek hali yok kimsenin. ona göre contested zone a gideceksin. ki zaten burda bahsedilen zone normal zone degil pvp zoneu. yani lvl 40 av sine lvl 70 girmesi gibi bişi. Wow da AV AB ye senden 30 lvl yukarı adam girse eglenir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ya hala neyi tartisiyorsunuz anlamadim bu oyunda sistem buymus iste, daha boyle sistem mi olur ya da bu sistem olmasi gerek neyin tartismasi bu? bence de olabilecek bir sistem, fena degil zaten kendi levelinda adamla normal pvp ni yapacaksin daha neyin stresi heyecani yokolcak diyorsun o da heyecan. oyunu etkiliycek bir sistemde zaten oteki turlu olmasi sacma olurdu; wow degil ki bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 sevgili pvp özürlü arkadaşlar sizin gibiler oldukca pvp server da pve server havasında oynuyoruz pvp serverin yapılıs amacı her yerde kime ne olursa olsun saldırabilmektir gang yedim bilmem ne die aglıcaksanız pve server diyorum pve serverla pvp nin gram farkı kalmadı wowda hepsi sizin gibi oyuncular yüzünden gram aklınız varsa düşünün ha yok ille bok atcam diosanız atın ben uo daki evil dead deilim bu arada low lvl da ganglerim full itemli adam da keserim bu benım zevkim aglamıcaksın ölünce de aglak arkadaşlar için LÜTFEN PVE SERVERİNA GİDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 evil dead, bu oyun PVP oyunu değil RVR oyunu. Arada çok fark var, amaç farkı var ve oynanış farkı var. Yanlış oyundasın eğer pvp oyunu zannediyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shearer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oyunun end game i pvp uzerine nasil pvp diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 oyun rvr olabilir realm seçimine bakıcaksın pvp server da her şey serbesttir gang yüzünden aglayanlar için diyorum gidin pve serverina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar